valla bende vazgeçemezzdim neyseki benimki en çok chance'i seviyor
Kızlarrrr chance aşktır
Kim ne derse desin vazgeçmem..
benimkide chloe love'a iğrenç demişti anında soğumuştum kokudan:)benımkı ustumde ne koksa sevıyor o yuzden sevdıgı kokuyu net bılemıyorum
ama sevmedıgı kokudan emınım o da hypnose ıgrenc dedı ona bır daha da ustume surmedım o son oldu =))
benimkide chloe love'a iğrenç demişti anında soğumuştum kokudan:)
aynenn bende keskin çiçek kokularını sevmiyorum..mutlaka tatlı yumuşak olmalı benim kullanacağım çiçek kokusu.ama o da cıdden baş ağrıtıyor ya asıl agır koku bence o tarz kokular
jadore,chloe love gibi keskın cıcek bir de yogun sümbül kokuları
Ay benim kide hehebenimkide chloe love'a iğrenç demişti anında soğumuştum kokudan:)
artık bende sevmiyorum zatenn geçenlerde bi kızda duydum kokusunu ve hiç hoşuma gitmediAy benim kide hehehic sevmemisti bu kokuyu =)
Hehehe bende metroda falan duyuyorum bu kokuyu hicde oyle hos kokmuyomus gercekten yaartık bende sevmiyorum zatenn geçenlerde bi kızda duydum kokusunu ve hiç hoşuma gitmedi
Vazgecmezdimmm:))Şans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))
dp deki flowerbombı denedim bugün.. bargelloya göre daha şekerli geldi.. belki de aslına daha yakındır dp ama bargellodakini açıkçası daha çok beğendim ben..envy me nin orjinalini baya beğenmiştim kızlar ama hiç kalıcı değildi.. açığı kalıcı mı acep? bir de dp deki envy me mi daha yakın orjinaline?..
Vazgecmezdimmm:))
aynen ya envy me de çok güzel bir koku... kalıcı mı peki dp deki? aslı baya uçucuydu...
alisir alisir buna da alisir :)))ilginç valla yok kullanmadım orjinalini bargellodaki çalışan önermişti.. baya oldu gerçi koklayalı belki de yanlış hatırlıyorum bilemedim şimdi yine denemek lazım.. ama sanki aklımda hem şeker hem çiçeksi bir koku diye kalmıştı.. dp daha çok şeker ağırlıklı gibi..
Sende bendensin canımdp deki flowerbombı denedim bugün.. bargelloya göre daha şekerli geldi.. belki de aslına daha yakındır dp ama bargellodakini açıkçası daha çok beğendim ben..envy me nin orjinalini baya beğenmiştim kızlar ama hiç kalıcı değildi.. açığı kalıcı mı acep? bir de dp deki envy me mi daha yakın orjinaline?..
kız sen benden de beter çıktınalisir alisir buna da alisir :)))
Sabah giycegim kiyafetime sıktım utuledim askiya astim
Hasta miyiz diye soruyorum yaSende bendensin canımBende bargellodakini çok beğeniyorum tatlı bi koku
kız sen benden de beter çıktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?