evet masumum gerçekten güzel geçti bugünşaka yapıyorm birazda nuraycımbenim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik
aynen bu değişikliğini sevdim öbür türlü çok dandik duruyodu şişeleriDp yeniledi kendini yaa sitesi bile değişmiş.. ee senelerdir aynı takılıyorlar ufak bi değişiklik herkese iyi gelir
kesinlikle fıstığımaynen bu değişikliğini sevdim öbür türlü çok dandik duruyodu şişeleri
orijinal mi canım?Kizlar kardeşim bana manyak diyor artikdustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
heheKizlar kardeşim bana manyak diyor artikdustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
oo sende bizdensinn kuzucumKizlar kardeşim bana manyak diyor artikdustan cikinca bile parfüm skiyorum bayiliyorum mis gibi chance kokmaya
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimmhehechance adamı böyle çarpar işte
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimm
Aynen kuzum ya hayatimin sonuna kadar chance kokabilirimm
ben bana şans getirdiğine inanıyorum gerçektenehh ne dıyelım hepimize şans getirsin
ben bana şans getirdiğine inanıyorum gerçekten
evet belli masalah dıyelım kuzum benım =)))
Ben geçmezdim ama yaa geçilirmi bu parfümden hiççŞans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))
valla bende vazgeçemezzdim neyseki benimki en çok chance'i seviyorŞans severlerin buluşma noktası
ben sunu merak edıyorum acaba bırımızın sevgülüsü cıkıp ta guzel değil dese de vazgecermıydık =)
gecmezdım ben bence :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?