• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya :KK70: lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo:kk77:

guzel guzel aynen pasta gıbı yanık seker degıl en azından =))

Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya :KK70: lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo:kk77:
haha :D benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım :KK53:

haha :KK70: benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım :KK53:

ben de ınsallah 5.mi bulunca oyle olucam sekerler :D

haha :KK70: benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım :KK53:
aynen ehheh:KK70: bende şuan öyleyim habire bileğimi kokluyorumm kokladıkça pasta yiyesim geliyo ama benim :KK8:

seninde olucakk masumum :KK19: sen bi dp ye git bi bak et bu dediğimiz kokulara mutlaka içinden listene girecek kokular olucaktır :KK15: yav bende bugün güya dışarı çıkıcaktım hehe :KK70: burdaki sohbet muhteşem olunca bırakıp gidemedim yaa :oops:
şaka yapıyorm birazda nuraycım:KK19: benim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik

Back