Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chanel chance larımızı başı çekiyo hepBuda benim ilk 5im
1)Chanel Chance
2)Lolita Lift
3)Burberry Classic
4)Dior Pure Poison
5)Versace Woman
hiçbiri onun yerini alamazzChanel chance larımızı başı çekiyo hep
Buda benim ilk 5im
1)Chanel Chance
2)Lolita Lift
3)Burberry Classic
4)Dior Pure Poison
5)Versace Woman
Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyokuzum senın magnetızm de yok :=))
Evett fıstığımm alamazzhiçbiri onun yerini alamazz
bir de brıtney spears fantasy vardı dimi canım :)Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
aa evett oda var ama onu listeye sokamadım.. o 6. olsun oda çok güzell beyaz çikolataa kokusuubir de brıtney spears fantasy vardı dimi canım :)
Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
haha benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığımMagnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
yok yanık şeker kokusu değil bildiğin krema pasta kokusu bu.. taa geçen seneden beri aradığım koku çıktı kendisi meğersem ben bir açık parfüme aşık olmuşum haberim yokmuşguzel guzel aynen pasta gıbı yanık seker degıl en azından =))
haha benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım
aynen ehheh bende şuan öyleyim habire bileğimi kokluyorumm kokladıkça pasta yiyesim geliyo ama benimhaha benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım
hehe aman kuzum aman de dikkat etmek lazım formumuzaaynen ehheh bende şuan öyleyim habire bileğimi kokluyorumm kokladıkça pasta yiyesim geliyo ama benim
seninde olucakk masumum sen bi dp ye git bi bak et bu dediğimiz kokulara mutlaka içinden listene girecek kokular olucaktır yav bende bugün güya dışarı çıkıcaktım hehe burdaki sohbet muhteşem olunca bırakıp gidemedim yaakuzucuklar benim sıralamam bile yokk
hehe aman kuzum aman de dikkat etmek lazım formumuza
şaka yapıyorm birazda nuraycım benim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettikseninde olucakk masumum sen bi dp ye git bi bak et bu dediğimiz kokulara mutlaka içinden listene girecek kokular olucaktır yav bende bugün güya dışarı çıkıcaktım hehe burdaki sohbet muhteşem olunca bırakıp gidemedim yaa
Dp yeniledi kendini yaa sitesi bile değişmiş.. ee senelerdir aynı takılıyorlar ufak bi değişiklik herkese iyi gelirKızlar bide bu d&plerin şişeleri mi değişti naptı eskiden sprey gibiydi şimdi parfüm gibi olmuşlar