Chanel chance larımızı başı çekiyo hepBuda benim ilk 5im
1)Chanel Chance
2)Lolita Lift
3)Burberry Classic
4)Dior Pure Poison
5)Versace Woman
hiçbiri onun yerini alamazzChanel chance larımızı başı çekiyo hep
Buda benim ilk 5im
1)Chanel Chance
2)Lolita Lift
3)Burberry Classic
4)Dior Pure Poison
5)Versace Woman
Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm yakuzum senın magnetızm de yok :=))
Evett fıstığımm alamazzhiçbiri onun yerini alamazz
bir de brıtney spears fantasy vardı dimi canım :)Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm yalolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
aa evett oda var ama onu listeye sokamadım.. o 6. olsunbir de brıtney spears fantasy vardı dimi canım :)
Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm yalolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
hahaMagnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm yalolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
yok yanık şeker kokusu değil bildiğin krema pasta kokusu bu.. taa geçen seneden beri aradığım koku çıktı kendisiguzel guzel aynen pasta gıbı yanık seker degıl en azından =))
hahabenim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım
aynen ehhehhahabenim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım
heheaynen ehhehbende şuan öyleyim habire bileğimi kokluyorumm kokladıkça pasta yiyesim geliyo ama benim
seninde olucakk masumumkuzucuklar benim sıralamam bile yokk
şaka yapıyorm birazda nuraycımseninde olucakk masumumsen bi dp ye git bi bak et bu dediğimiz kokulara mutlaka içinden listene girecek kokular olucaktır yav bende bugün güya dışarı çıkıcaktım hehe burdaki sohbet muhteşem olunca bırakıp gidemedim yaa
Dp yeniledi kendini yaa sitesi bile değişmiş.. ee senelerdir aynı takılıyorlar ufak bi değişiklik herkese iyi gelirKızlar bide bu d&plerin şişeleri mi değişti naptı eskiden sprey gibiydi şimdi parfüm gibi olmuşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?