flowerbomb dp

Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo

guzel guzel aynen pasta gıbı yanık seker degıl en azından =))

Magnetism'i bitirince 2. şişeyi almaya elim gitmedi kuzm ya lolita lift yetiyo şuan bana şekerlide tam istediğimden pasta krema artık nasıl tarif edersem bilmiyorum ama kendmi yiyesim geliyo
haha benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım

haha benim flowerbombı dp den ilk aldığım da kendimi koklaya koklaya bi hal oldum sapık gibi kendimi yiyesim geliyordu :)) hala daha öyle gerçi kendimi kokluyorum sapık gibi sende bendensin fıstığım

ben de ınsallah 5.mi bulunca oyle olucam sekerler

aynen ehheh bende şuan öyleyim habire bileğimi kokluyorumm kokladıkça pasta yiyesim geliyo ama benim

şaka yapıyorm birazda nuraycım benim 2 tane olsun bana yeter açıkçası :) evet sen armani si ye bakıcaktın bu arada haklısın bugün cidden çok güzel sohbet ettik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…