• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

coco chanel Fransız sanırım yani chanel mağazası fransa da kurulmuş o doğrudur :) sadece İngilizce telaffuz konusunda ben şanel diye okunuyor dedim çenil yanlış yani:KK60:
Anladım fıstığım bende şaneli Fransız telaffuzu olarak biliyordum şanel şans diye.. Ozaman bu şanel şans İngilizce telaffuz oluyo tmm dır masumum

Anladım fıstığım bende şaneli Fransız telaffuzu olarak biliyordum şanel şans diye.. Ozaman bu şanel şans İngilizce telaffuz oluyo tmm dır masumum
kuzucum chanel Fransız ama orası doğru. Sadece birkaç yazı öncesi demiştin ya İngilizcede çenıl diyo genelde herkes ben onun açıklamasını yaptım İngilizce okunuşuda şanel diye :) yanlış anlamadım umarım tatlımo_O

:KK48::KK48: bişey daha öğrenmiş olduk :oops: chloe yide herkes ing okuyor şoli diyolar.. halbuki bu Fransız markası kloi dir bunun ismi :)) mesela chanel Fransız şanel dir bunu herkes bilir.. ama ing olarak şanel değilde çenıl diyenide duydum :KK70: chance ' a şans değilde çens diyeni mesela haha :KK70:
aa cidden şoli diye okuyan var mı... ben hep kloi diye okuyordum onu :KK70:

yani hem İngilizcede hem Fransızcada şanel diye okunuyo :)

:KK48::KK48: bişey daha öğrenmiş olduk :oops: chloe yide herkes ing okuyor şoli diyolar.. halbuki bu Fransız markası kloi dir bunun ismi :)) mesela chanel Fransız şanel dir bunu herkes bilir.. ama ing olarak şanel değilde çenıl diyenide duydum :KK70: chance ' a şans değilde çens diyeni mesela haha :KK70:

serdar ortacın karısı da kloi :D

kuzucum chanel Fransız ama orası doğru. Sadece birkaç yazı öncesi demiştin ya İngilizcede çenıl diyo genelde herkes ben onun açıklamasını yaptım İngilizce okunuşuda şanel diye :) yanlış anlamadım umarım tatlımo_O
Heeh tmm tmm yaa :oops: beyinler allak bullak oldu :KK53: şimdi ben Fransız olarak şanel şans diye doğru biliyorum ama ing olarak isminin bana çenil çens diye okunduğunu söylediler öyle duydum bende.. banada komik geldi çünkü çenil çens :D ama doğrusu Fransız olarak kesinlikle şanel şans.. :KK19: yanlış anlatmadın sen masumum toparladık şimdi durumu :KK48:

Back