- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
ayy tüü rezillik bide şolii mi dedi.. nasıl çalıştırıyolar bu elemanı ordaEvet sephorada bi çalışan oğlan idi chloe love (kloi Lav'a) bakabilirmiyim demiştim.. Oda bana bastırarak şoli lav demişti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy tüü rezillik bide şolii mi dedi.. nasıl çalıştırıyolar bu elemanı ordaEvet sephorada bi çalışan oğlan idi chloe love (kloi Lav'a) bakabilirmiyim demiştim.. Oda bana bastırarak şoli lav demişti
çoğu parfümden bir haber zaten.ayy tüü rezillik bide şolii mi dedi.. nasıl çalıştırıyolar bu elemanı orda
Ay yaa koskoca şanele hakaret bunlar hahaçenil değilde belki şenil diye okunuyo olabilir
Evet kuzucumHeeh tmm tmm yaa beyinler allak bullak oldu şimdi ben Fransız olarak şanel şans diye doğru biliyorum ama ing olarak isminin bana çenil çens diye okunduğunu söylediler öyle duydum bende.. banada komik geldi çünkü çenil çens ama doğrusu Fransız olarak kesinlikle şanel şans.. yanlış anlatmadın sen masumum toparladık şimdi durumu
Valla ben güldüm direk hiç durmadım üstünde komik geldi bana şoli lav diye telaffuzu he he dedim ben kokuya bakıp çıkıcaktım çünkü ozamanayy tüü rezillik bide şolii mi dedi.. nasıl çalıştırıyolar bu elemanı orda
vallahi öyle ya biz en iyisi d&p'ye geri dönelimAy yaa koskoca şanele hakaret bunlar haha
Aynen öylee ben bile daha bilgiliyim çoğundan.çoğu parfümden bir haber zaten.
kesinlikle... bu arada evet en iyisi biz d&p ye dönelim versaceden nerelere geldikAynen öylee ben bile daha bilgiliyim çoğundan.
Ben de chloe Love denemek istedim. Görevliye kloi lav dedim. Durakladı şoli lav istiyorsunuz heralde dediEvet sephorada bi çalışan oğlan idi chloe love (kloi Lav'a) bakabilirmiyim demiştim.. Oda bana bastırarak şoli lav demişti sanki ben yanlış diyormuşumda doğrusunu öğretiyormuş gibi
haha flowerbomb geldi telaffuz mevzusuna
kloi doğru:))Ben de chloe Love denemek istedim. Görevliye kloi lav dedim. Durakladı şoli lav istiyorsunuz heralde dedi
Ee kim yanlış biliyor ben mi omu.. Sonuçta o satıcı doğru bilmesi lazım..
aynen fıstığım bak seninde gelmiş başına demekki hayır kloi lav diye bastırmak gerekiyodu aslında ama cidden onlar satıcı olduğundan doğru bilmeleri lazım sonuçta.. bizi o an rencide ediyorlar sanki doğruyu söylüyorlarmış gibi heheBen de chloe Love denemek istedim. Görevliye kloi lav dedim. Durakladı şoli lav istiyorsunuz heralde dedi
Ee kim yanlış biliyor ben mi omu.. Sonuçta o satıcı doğru bilmesi lazım..
doğru okumuş kuzucumevet sevildeki kız da kalvin kileyn öforya diyordu
hahahah ayy buna iyi güldüm şimdi öforya hee heheh gözümden yaş geldi gülmektenevet sevildeki kız da kalvin kileyn öforya diyordu
Kuzum şenıl diye okunması için shanel olması lazım.. Az çok biliyorum gramajı yavçenil değilde belki şenil diye okunuyo olabilir