• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

flowerbomb dp

aynen fıstığım bak seninde gelmiş başına demekki :KK53: hayır kloi lav diye bastırmak gerekiyodu aslında ama cidden onlar satıcı olduğundan doğru bilmeleri lazım sonuçta.. bizi o an rencide ediyorlar sanki doğruyu söylüyorlarmış gibi hehe :KK70:
Bir de şu var yanlış bile okunsa ne istenildiği az çok anlaşılıyor kendisi doğru bile bilse okunuşunu söylemek zorunda değil aslında işini yapsın yeter bence.. :)

Kızlar aslında bu marka telaffuzlarından yeni bir konu açılır.. İhtiyacta var aslında çoğumuz yanlış biliyoruz çoğu markanın telaffuzunu

canım chanel artık markalaşmış bir isim olduğundan bence ingilizce okunuşu diye bir şey yoktur yani:KK53:

evet evet cok dogru soyluyosun kuzum
her dıl neyse o dıle gore okunmalı

ben muzıkle ugrastıgımı soylemıstım bı kaç kısı bılır
ayrıca seslendırme de yapıyoruz ve fransızca ıse turkce kelımeler bıle onların alfabesındekı harflere gore okunuyor

e şanel şans da bılınsın artık di mi =))

evet evet cok dogru soyluyosun kuzum
her dıl neyse o dıle gore okunmalı

ben muzıkle ugrastıgımı soylemıstım bı kaç kısı bılır
ayrıca seslendırme de yapıyoruz ve fransızca ıse turkce kelımeler bıle onların alfabesındekı harflere gore okunuyor

e şanel şans da bılınsın artık di mi =))
ne güzel canımm :KK19:

Back