- 22 Aralık 2014
- 1.883
- 1.387
- 163
Envy me dp de nasıl?
tek kelımıyle olağanüstü gecen yaz kullandım :)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Envy me dp de nasıl?
Çok güzel orjinale çok yakın ben kullandım d&p den envy me orjinalde kullandım çeyiz parfümümdü benim evliliğimze 1 hafta kala evimizi düzenlerken bu evny meyi makyaj masamın üstünde koymuştum tabi sıkmadan dururmuyum hiç koku sinmiş eve eşim o akşam beni aramıştı sen eve gelmişsin parfümü sıkmışsın odaya sinmiş çok güzel bir duygu bu demişti parfümemi demişti yoksa oanki ruh halimiydi bilemiycem ama güzel bir koku bu envy meEnvy me dp de nasıl?
Nedemek canım herzaman hertürlü fikir veririzMerhaba.Buradaki yorumlara göre bir kaç parfüm not aldım.Teşekkürler bilgiler için hoş kokulu hatunlar:)
Merhaba.Buradaki yorumlara göre bir kaç parfüm not aldım.Teşekkürler bilgiler için hoş kokulu hatunlar:)
Kuzum bizim birde rose the one ımız var.. O benim için bambaşkaBu arada afterdarkmoon,,,nuray,,masumca grey_ bendeniz kullandıgımız kokular ne kadar da benzıyor
burberry klasık,,chance,,flower,,the one ,,la vie
Kuzum bizim birde rose the one ımız var.. O benim için bambaşka
Nedemek canım herzaman hertürlü fikir veririz
ıyı yapmışsınız burda en cok sozu edılenlerı kullanın derım..güzel gercekten :=)
Aynen kuzum the one nın güllüsü biraz daha feminenthe one la benzıyor aslında..bir tık daha güllüsü...ben the one desire merak edıyorum
sıyah sısedekı onun bu ıkısınden ne farkı olabılır acaba :=)))
Aynen kuzum the one nın güllüsü biraz daha feminen
Desireyi bende merak ediyorum.. Denemek lazım serileri çok başarılı
Envy me de kullandığım ve beğendiğim parfümlerden.. Hakikaten parfüm zevklerimiz aynı kızlar..Gayet güzel. ve de kalıcı :)
Gucci rush hariç ama.. Çürük elma kokusu bu parfüm ya nasıl sevilir anlamış değilim kuzumevet dolce gabbana ve gucci ler her zaman hoş gelmiştir bana
bır markanın sevılmesı ıcın heralde soylenısı bıle onemlı :=)
Ne güzellEnvy me de kullandığım ve beğendiğim parfümlerden.. Hakikaten parfüm zevklerimiz aynı kızlar..
Gucci rush hariç ama.. Çürük elma kokusu bu parfüm ya nasıl sevilir anlamış değilim kuzum
canım versaçe hatta vörsaçe diye okunur :)Kızlar versace nin okunuşu nasıl?? Versaçe mi yoksa versaj diyemi okunuyor?
Bende hiç sevmiyorum Rush ıGucci rush hariç ama.. Çürük elma kokusu bu parfüm ya nasıl sevilir anlamış değilim kuzum
Gucci rush hariç ama.. Çürük elma kokusu bu parfüm ya nasıl sevilir anlamış değilim kuzum
Kızlar versace nin okunuşu nasıl?? Versaçe mi yoksa versaj diyemi okunuyor?
Vörsaçemi.? İlginçmişcanım versaçe hatta vörsaçe diye okunur :)