flowerbomb dp

Vörsaçemi.? İlginçmiş
Ben de Versaçe diye biliyordum ama birinden versaj diye duyunca emin olmak istedim. Yanlışmı biliyorum diye düşünmüştüm

doğru soylemıs masumca ama versaçe derler genelde
cogu kelımeyı ıng okuyoruz aslında fransızca falan olduklarında ıs degısıyo ondan kuzum :=)

İngilizceye göre sonundaki e yi atıyorsun kuzum ama fransızcaymış bu isim.. Telaffuz farklı oluyor. Çoğu kişi sonundaki e yi atıp okuyor. Versaj, versac gibi
bişey daha öğrenmiş olduk chloe yide herkes ing okuyor şoli diyolar.. halbuki bu Fransız markası kloi dir bunun ismi :)) mesela chanel Fransız şanel dir bunu herkes bilir.. ama ing olarak şanel değilde çenıl diyenide duydum chance ' a şans değilde çens diyeni mesela haha

İngilizceye göre sonundaki e yi atıyorsun kuzum ama fransızcaymış bu isim.. Telaffuz farklı oluyor. Çoğu kişi sonundaki e yi atıp okuyor. Versaj, versac gibi
he bide şu var versaçe şeklinde okunuşu Amerikan İngilizcesinin telaffuz şekli ama diğer ülkelerde değişebilir birleşik krallıkta mesela versays diye okunur :) versaj da denilebilir yanlışlık olmasın ama usa İngilizcesi kullanılır genelde karışık durumm

kuzucum İngilizce okunuşu da şanel dir aslında onun

hihih ben versaç diyim yinede

Fransadan gelmiyor yani anlamı
İngilizce den mi geliyor ozaman
coco chanel Fransız sanırım yani chanel mağazası fransa da kurulmuş o doğrudur :) sadece İngilizce telaffuz konusunda ben şanel diye okunuyor dedim çenil yanlış yani

Ama tabi ki herkes doğru okuyacak diye bir kaide yok çenil de densin olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…