• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört mü arkadaşlık mı?

zehol, hiç acabalarla kendinizi yormayın.bence yemek yiyin birlikte ve tanımak için bir şans verin. ben hoşlanıyor gibi hissettim

Size de sorayım instagramda neleri ifsa oldu merak ettim?
baya oldu okuyalı sayfalarsa da o kadının en başta psikolojisi gidik.önüne gelene küfürler engellemeler.en ufak bir eleştiriye tahammülsüzlük.normal bir soru sorana saygısızca aşağılayarak cevaplar verme.mesela bir gün şehir dışında fuara gitmiş ne diye bu vizyonsuzu çağırmışlarsa, biri de gayet sevgi dolu "ayy tuğçe hanım tüh kaçırdık bir dahaki sefere artık" yazmış verdiği cevap "herkese tek tek haber mi vericem gerizekalı uşağınız mı var sizin" sonra da engel.bu yaptığı en basit şey.kendi hayatından belli başarısızlığı.ayrıca insanlara din dua danışmanlığı yapmak beylik sözlerle üstünkörü internetten yorumlama kitaplarla olmamalı.hatırladıklarım bunlar ama daha çok örneği var internette.

baya oldu okuyalı sayfalarsa da o kadının en başta psikolojisi gidik.önüne gelene küfürler engellemeler.en ufak bir eleştiriye tahammülsüzlük.normal bir soru sorana saygısızca aşağılayarak cevaplar verme.mesela bir gün şehir dışında fuara gitmiş ne diye bu vizyonsuzu çağırmışlarsa, biri de gayet sevgi dolu "ayy tuğçe hanım tüh kaçırdık bir dahaki sefere artık" yazmış verdiği cevap "herkese tek tek haber mi vericem gerizekalı uşağınız mı var sizin" sonra da engel.bu yaptığı en basit şey.kendi hayatından belli başarısızlığı.ayrıca insanlara din dua danışmanlığı yapmak beylik sözlerle üstünkörü internetten yorumlama kitaplarla olmamalı.hatırladıklarım bunlar ama daha çok örneği var internette.
Anladım. Yaniti cok cirkin olmus. Valla bazi bayilarak okudugum yazarlarin sosyal medyadaki bu tuhaf tavirlarindan sonra soguyup bi daha okumuyorum. Mesela gecenlerde de baska bir yazarin face sayfasinda yorum yazdim onun gorusune karsi cikan engellemis beni :) neyse konuyu degistirmemek icin burada noktalayayim, tesekkur ederim.

Saçma gelebilir ama onun kiz arkadaşının olup olmaması ve o kiz seni ilgilendirmesin su anda. Bence o yemekten sonra hafif deşeleyip netlestirebilirsin durumu belki. Şimdiden çok kapılmamak lazım gibi geldi bana. Ama onunda hisleri var gibi.

Saçma gelebilir ama onun kiz arkadaşının olup olmaması ve o kiz seni ilgilendirmesin su anda. Bence o yemekten sonra hafif deşeleyip netlestirebilirsin durumu belki. Şimdiden çok kapılmamak lazım gibi geldi bana. Ama onunda hisleri var gibi.
Niye kız arkadaşı ilgilendirmesin. Hee ilgilendirmez orası ayrı ama sevgilisi olan biriyle de-hele böyle flortoz- yemeğe çıkılıp ne olacağına bakılmaz.

Yahu ben ona şeyde dedim. Bora çok iyi hatırlıyorum sen yok dedin hatta beş ay önce ayrıldığını söyledin. Cümleni de hatırlıyorum. Bi sorun mu var acaba bende gaipten sesler mi duyuyorum arada diye güldüm.

Evet haklısın öyle bi ilişkim oldu. Sana onu bahsettim. O seninle buluştuğumdan bir önceki sevgilimdi dedi.... Sevgilierini karıştırmışım:deli:

Ama adım kadar eminim şuan yok dediydi bana ya.:lülülü:
Bence, sevgilisi varmış size yol yaparken ayrılmış evet o an doğru söylemiş ama sonra size ve bir başkasına daha yürümüş. Onu seçmiş. Sonra bir sebeple onu beğenmeyip tekrardan size yöneltmiş rotayı gibi anladım. Yani üzgünüm ama sizi yedekte tutmuş izlenimi verdi bana.

Uzak dur.
Daha cin olmadan adam çarpmaya çalışıyor.
Bu tipler hoş, güzel, alımlı, mesleği olan kızları elinde bı şekilde tutma derdinde.
Aman diyorum. Kız arkadaşı varken sizinle buluşması ne demek, dünya küçük kız o an sizi görseydi yaşayacağınız durum sizi ne kadar üzerdi.

GÜNCELLEME:

Konu aslında epey zaman aşımına uğramış bi konu. Yemeğe gitmedik. Sıradan bir diyaloga geçtik. Birbirimize de tavırlı olmadık. İşin ironik kısmı ise şu hanımlar bugün işten ayrılaağının bilgisini verdi bana. Konu da bugün hortlamış tekrar :) Evrenin kadim mesajı...

Helalleştik,samimiyetimizle iyi dilekler diledik ve birbirimizin atmosferinden tamamen kaydık uzay boşluğuna doğru. Doğrusu onun geçen bu aylar süresince bir çok kişiye flörtöz davranışları kulağıma geldi. Bu da bana yetti. Kötü niyetli olmasa da, karakteri bu iletişimi kuvvetliyse de malesef ki benim istemediğim bir düzeydi. Kendisinden hoşlanmıştım ama benim açımdan da pek uzun sürmedi bu yüzden.

Umarım onunda gönlünce olsun herşey.

Hadi arriva:KK37:

GÜNCELLEME:

Konu aslında epey zaman aşımına uğramış bi konu. Yemeğe gitmedik. Sıradan bir diyaloga geçtik. Birbirimize de tavırlı olmadık. İşin ironik kısmı ise şu hanımlar bugün işten ayrılaağının bilgisini verdi bana. Konu da bugün hortlamış tekrar :) Evrenin kadim mesajı...

Helalleştik,samimiyetimizle iyi dilekler diledik ve birbirimizin atmosferinden tamamen kaydık uzay boşluğuna doğru. Doğrusu onun geçen bu aylar süresince bir çok kişiye flörtöz davranışları kulağıma geldi. Bu da bana yetti. Kötü niyetli olmasa da, karakteri bu iletişimi kuvvetliyse de malesef ki benim istemediğim bir düzeydi. Kendisinden hoşlanmıştım ama benim açımdan da pek uzun sürmedi bu yüzden.

Umarım onunda gönlünce olsun herşey.

Hadi arriva:KK37:
Eski konunuz hep aklımda. Kınadan kaçan gelin zeholl! Sizi takdir etmiştim cesaretiniz için. İnşallah mutlu olursunuz. Eski nişanlınız ve ablasından haber alıyor musunuz?

Çok kıymetli hanımlar. Size geldim. Güzel bir konuyla mı geldim yanlış anlaşılmalarla mı bilmiyorum...

3.5 yıldır yaşamıma kimseyi almadım. Kendimi iyileştirdim. Dinlendim.

Okuyorum. 25 yaşındayım üçüncü sınıfım. Ve okulumla birlikte götürdüğüm bir işim var. İş yerimde bir yıldır part time çalışıyorum. 5 ay inanın onu farkedemedim. Onu ilk gördüğümde etkilendim. Gerçekten 3.5 yıldır hissetmediğim o his oluşuverdi. Eski nişanlıma duyduğum o duyguyu birine yaşayamayacağım derken yaşadım.

Altı ay öncesi iş yerimde katım değişmişti. Tam katım değişirken arkadaşlara 'ben gidiyorum hoşçakalın hepiniz gönlümdesiniz' gibi bir espri yaptım. O bana üzülerek neden işten ayrıldığımı sordu arkamdaymış meğer. Çok üzgün görünüyordu. Ve sadece katımın değiştiğini söyledim. Güldü adını falan orda öğrendim.

Derken haftalar geçti. Yemek molalarımız kesişti. Yemek yerken sohbet ettiğimizde onun benden 2 yaş küçük olduğunu öğrendim :KK43: O da inanamıyorum sizi 20-22 sanıyordum dedi.

Zaman geldi geçti bana sürekli yaşımla ilgili takılmaya başladı. Derken sohbet ilerledi hanımları beyleri attık. 30 yaşımda da aynı böyle görüneceğime emin olabilirsiniz dedim. O da görmek istiyorum telefonunuzu verin görüşelim 30 yaşınızda dedi. Telefonumu verdim gülüştük tarih alarm kurduk...

Sonra birgün onun katından geçerken adı Bora olsun. Bora hadi kahve içmeye gidelim dedim. O an ilgilenmesi gereken gerçekten aciliyeti olan bir iş vardı ve bırakamazdı. Çok özür dileyerek gelemeyeceğini söyledi. Estağfirullah. Kuura bakma. Ne kusuru derken ertesi gün tekrar onu yanlış anlayıp anlamadığımı sordu. Hayır dedim olur mu öyle şey. Sonra 2 gün sonra aklıma geldi zehol gerçekten seni kırmadım değil mi diye mesaj attı. Yine kırılmadığımı söyledim. Ama bi kahve borcun var dedi. Ne zaman istersen dedim. 3 ay önce kahve içmeye gittik güzel bir yere.

Bu buluşma esnasında defalarca kez övgülerine layık oldum.İş yerinde kimseyle buluşmadığını söyledi vs... Beni tanımak istediğini mesajlarında belşrtmişti, hayatında gördüğü en naif insan olduğumu söyledi. Bu güzellikle 30 yaşında daha güzel olacağımdan emin olduğunu belirtti.. Hatırlayamadığım milyon tane daha övgü var. Ve *kız arkadaşının olmadığını söyledi* İnanın 6 saat aralıksız sohbet ettik. Omzuma ceketini bıraktı. Allahım ceketi çok güzel kokuyordu... Derken çok keyifli bir sohbet olduğunu çok keyif aldığımı belirttim ayrılırken. Benim için bundan daha güzel bir söz işitmem imkansız dedi.

O gün hesabı ben ödedim.Zaten kahveyi ben ısmarlama sözü vermiştim. Bu böyle olmaz biz yemeye çıkmalıyız sana bu kahveyi ödemeliyim dedi. Güldük geçiştirdim. Bu olaylar 3 ay önce oldu.

Günümüze kadar altı defa daha bu teklifi yaptı. Müsait olduğumuz zamana inşallah diye geçiştirdim. İş yerinden olması biraz beni ürkütüyordu açıkçası.. Ta ki bu güne kadar. Bugün aradan 1 ay geçtikten sonra tekrar ona olan yemek sözümü hatırlattı. Bende 'bunu ödeşilen bir mesele gibi algılamak yerine, benimle keyifli bir yemek yemek istediğini söylersen kabul ederim' dedim. Öyle söyledi. Daha fazla dayanamadım. Haftaya sözleştik.

Ama bu arada kafama takılan bir soru var. Bora birgün iş çıkışı beraber bir noktaya kadar yürürken bana kız arkadaşından ayrıldığını söyledi. Dertleşti benle. (Ve hatta iş çıkışında onu neden beklemediğimi yüzümü telefondan kaldırmadığımı söyledi)Dedim sen kız arkadaşından zaten ayrıydın. Meğersem o buluşmada kız arkadaşı varmış.
Arkadaşlarım 6defa tekrar ettiği yemeyin gururu bu diyo.

Ben çözemedim hanımlar. Biz flört mü ediyoruz. Bora insani ilişkileri kuvvetli acaba beni samimi mi buluyor. İnanın çözemiyorum. Bu kız aradaş olayını da.

Çok ayrıntıya giremedim.
Sizin cin gibiliğinize ihtiyacım var. :KK43:

Konu güncellemesi sayfa 7 klüp halkı
kız arkaşım yok demiş sonra ayrıldım demiş...ya da kız arkadaşı vardı da ilişkisi sallantıdaydı o da sizinle mi görüştü?ne diceğimi bilemedim.iyi ölç tart bence.

Ben Tuğçe hanıma gittim beni yerden yere vurdu resmen devamlı bir azarlama. Arkadışım anılcana git diyip duruyordu.
bende hadi deneyeyim bari dedim

Anıl Can beye ulaştım ona gittim Vip diye bir randevu şekli var hızlıca alıyorsun, gittim gayet güzel karşıladılar, sıcak bir ortamdı, orda eski danışanıymış biriyle karşılaştık kızın arkadaşı içerde seanstaydı. kız ben çok memnun kaldım dedi, seansta pek birşey anlamadım ama güvendim, ilk 4-5 ay çok büyük değişimler olmadı ama bir anda sözlendim nişanlandım şimdi evlenicez dedi.Şaşırdım açıkcası. Bende destek aldım o gazla, 6-7 bin civarı bir bütçe çıktı çalışmalarım için 21 gün sonra gittim çalışmalarımı aldım. Açıkcası ilk 5-6 ay bende de hiç birşey olmadı, umudum kırıldı.Ama Anıl bey bana hiç bir zaman şu vakitte olacak demedi, eski eşim ummadığım bir anda döndü, 4 ay geçti eski eşimle beraberiz adam çok değişti bende çok değiştim, daha pozitifim esmalarımı verdi onları okuyorum ediyorum.Bir sürü yere gittim dünya para döktüm ama hiç boş umut vermedi, bu adam kadar dürüst birini görmedim, bana herşeyi açık açık söyledi, biran benle çalışmak istemedi sandım.Sonra asistanına söyledim bu konuyu o da yok biz herkese çok net söylüyoruz dedi.Benim alınganlığımmış.

2 gün önce kız kardeşim gitti, bakalım sonuçlar ne olacak size yazarım yine

Tuğçe ışınsu dan randevu almak tamamen sacmalik çünkü kadının kendine hayri yok 42 yaşında evlilik yok çocuk yok sinir hastasi bence paranızı boşa harcamayın ben aldım resmen ağzıma etmediği kaldı ondan sadece insan yanilsamasi desek doğru olur zira melek dua isleriyle ugrasan kişi insanlara bu kadar hakaret edemez içinde allah sevgisi olan insan sana yardım için gelenlere hakaret edip kufredemez sakin ha sakin paranız boşa gitmesin şarlatan kendisi
helal olsun sana canım bu tugceyi aradım iyi günler danışmanlık almak istiyorum dedim pazar günü dedi başka birgün olsun o gün musait degilim dedim diye sen kimsin derdi olan sensin sen bana uyacaksın dedi ve suratıma telefonu kapattı.ben sinirden deli oldum butun gün üstümden atamadım neyse haftalar sonra kendime bu işi yapan başka bir bayanı buldum.hem hayatımı düzene koymamda yardımcı oldu hemde enerji kaynagım geri geldi.ben zaten anlamıyorum bütün resimleri mayolu esmalarla ilgili paylasım yapıyor sorsan ezbere amenerrasulu duasını okuyamaz kalkmış 15000 kere şu esmayı okuyun diyor ya tam bir şarlatan

15 bin mi ? Yok artık ben de veremem, vermem daha doğrusu. Parayı yoldan mı buluyoruz hadi verdik diyelim ya birşey olmazsa para çöpe direk.:KK12:

Tuğçenin verdiği şeyleri inanarak yapmak lazım. Belki yoğunlaşamadıysan fazla ondan olmamış olabilir.
tugce kendi inansa suratında nur olur kadının gülümsemesi bile sahte mutsuzluk fışkırıyor suratından o paralar değil bu işin hakkı zaten ben hiç öyle bir para ödemem

Ben Tuğçe hanıma gittim beni yerden yere vurdu resmen devamlı bir azarlama. Arkadışım anılcana git diyip duruyordu.
bende hadi deneyeyim bari dedim

Anıl Can beye ulaştım ona gittim Vip diye bir randevu şekli var hızlıca alıyorsun, gittim gayet güzel karşıladılar, sıcak bir ortamdı, orda eski danışanıymış biriyle karşılaştık kızın arkadaşı içerde seanstaydı. kız ben çok memnun kaldım dedi, seansta pek birşey anlamadım ama güvendim, ilk 4-5 ay çok büyük değişimler olmadı ama bir anda sözlendim nişanlandım şimdi evlenicez dedi.Şaşırdım açıkcası. Bende destek aldım o gazla, 6-7 bin civarı bir bütçe çıktı çalışmalarım için 21 gün sonra gittim çalışmalarımı aldım. Açıkcası ilk 5-6 ay bende de hiç birşey olmadı, umudum kırıldı.Ama Anıl bey bana hiç bir zaman şu vakitte olacak demedi, eski eşim ummadığım bir anda döndü, 4 ay geçti eski eşimle beraberiz adam çok değişti bende çok değiştim, daha pozitifim esmalarımı verdi onları okuyorum ediyorum.Bir sürü yere gittim dünya para döktüm ama hiç boş umut vermedi, bu adam kadar dürüst birini görmedim, bana herşeyi açık açık söyledi, biran benle çalışmak istemedi sandım.Sonra asistanına söyledim bu konuyu o da yok biz herkese çok net söylüyoruz dedi.Benim alınganlığımmış.

2 gün önce kız kardeşim gitti, bakalım sonuçlar ne olacak size yazarım yine
hala bir gelişme yok mu size sormak istiyorum nasıl bir çalışma yapıyor beni bilgilendirebilir misiniz

Back