• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flört mü arkadaşlık mı?

Kiz arkadasi varken seninle bulusmasini gectim, bulusma esnasindaki hal ve hareketleri ne oyle? Normal mi yani? Hic de "aa cunku kibar biri, aa samimi biri" denilmez o cumlelere, davranislara.. Bildigin flört etmis, hoşlanıyor gibi davranmis.. "Sen yanlis anladin" diyerek kezo durumuna dusurmesin simdi seni..
İşte o konuma düşmekten deli gibi korkuyorum.

Öneriniz nedir?

Bu tür erkekleri tanımak zor. Bence Bora arkadaşımız ne istediğini tam bilemiyor. Sana karşı ilgisi olabilir,seni deniyor da olabilir. Kafası karışık da olabilir. Benim tavsiyem aranda biraz mesafe olsun, fazla güvenme,seni üzmesine de izin verme

Adam size o buluşmada kız arkadaşım yok demiş. Size yalan söylemiş yani. Bu ilişkiye başlamak için büyük bir sebep. Kız arkadaşının olup olmadığı yanlış anlaşılacak bir durum degil sonucta. Bence şimdi de sallıyor sen yanlış anlamissin falan diye.

Adam size o buluşmada kız arkadaşım yok demiş. Size yalan söylemiş yani. Bu ilişkiye başlamak için büyük bir sebep. Kız arkadaşının olup olmadığı yanlış anlaşılacak bir durum degil sonucta. Bence şimdi de sallıyor sen yanlış anlamissin falan diye.
Güya ayrıldım dediği başka bşr kız arkadaşıymış. Ben böyke birşeyi yanlış anlar mıyım yahu

İşte o konuma düşmekten deli gibi korkuyorum.

Öneriniz nedir?
Tavrini net sekilde koy.. Afra tafra, trip demiyorum kesinlikle.. Bi daha bulusma mesela.. Sebebini sordugunda da net ve sakin bi sekilde, kisaca soyle hal ve hareketlerinden hoslanmadigini, guven vermedigini.. Azıcık morarsin, ozguveni sarsilsin da kendine gelsin..

Tavrini net sekilde koy.. Afra tafra, trip demiyorum kesinlikle.. Bi daha bulusma mesela.. Sebebini sordugunda da net ve sakin bi sekilde, kisaca soyle hal ve hareketlerinden hoslanmadigini, guven vermedigini.. Azıcık morarsin, ozguveni sarsilsin da kendine gelsin..
Aynı işte çalışıyoruz. Böyle bişey dersem güven vermediğim hangi olay oldu da bu kanaate ulaştın der. Bende ne söyleyeceğim. Bu olayı anlatırım. Sonra yine o konuma düşerim. :(

Aynı işte çalışıyoruz. Böyle bişey dersem güven vermediğim hangi olay oldu da bu kanaate ulaştın der. Bende ne söyleyeceğim. Bu olayı anlatırım. Sonra yine o konuma düşerim. :KK43:
Direkt iptal et o zaman yemegi ve bi aciklama yapma..
Ya da bulus ve gayet arkadasca davran, afallasin..

Bence boşlukta kalmış..

Hayatında başka biri varken senle konuşuyor, bu hoş değil tabiki ama belki de sana arkadaşça yaklaşıyor olabilir. Samimi bulup anlatmış olabilir özel hayatını. Bence sen bir süre mesafeli dur ona. Ondan adım gelsin bakalım. Arkadaşça mı başka türlü mü yaklaşıyor anlaşılır zamanla.
Merhaba, başka bir yazı altında gördüm fakat şimdi o yazınızı bulamıyorum :)
Anıl Can veya Tuğçe Işınsu ya gittiniz mi ?

Merhaba, başka bir yazı altında gördüm fakat şimdi o yazınızı bulamıyorum :)
Anıl Can veya Tuğçe Işınsu ya gittiniz mi ?
Çok oldu o mesajı yazalı:)
Yok gidemedim henüz. Tuğçeye herkes sinirli suratsız dediği için kararsız kaldım. Anıl daha iyi sanki, birkaç ay önce randevu için aradım ama telefonu açan olmadı öyle de kaldı zaten.
Sen gittin mi peki?

Yok gidemedim henüz. Tuğçeye herkes sinirli suratsız dediği için kararsız kaldım. Anıl daha iyi sanki, birkaç ay önce randevu için aradım ama telefonu açan olmadı öyle de kaldı zaten.
Sen gittin mi peki?
Tugce’ye 2017 aralikta gittim hicbir sey degismedi ..
Anil Can icin gecen hafta aradim konustum 900 tl . Peki dedim forumlarda okudum ekstra ucret cikabiliyormus 10.000-12.000 gibi rakamlardan bahsediyorlar dedim. Kadin , herkese islem gerekmiyebiliyir dedi :( o yuzden randevu alamadim.
Bugun , Anil Can in hikayesinde paylastigi bir yazisma vardi .
Kisinin kendisine yazip sordum.
10-15 arasinda fiyatlar dedi.
10 yillik evliligi bitmis , cocugu varmis.
Eski esi barismak istiyormus, ekstradan kismetleri acilmis. Kendini cok iyi hissetmeye baslanis vs. o parayi verebilmis ama ben veremem ne yazik ki :(

Tugce’ye 2017 aralikta gittim hicbir sey degismedi ..
Anil Can icin gecen hafta aradim konustum 900 tl . Peki dedim forumlarda okudum ekstra ucret cikabiliyormus 10.000-12.000 gibi rakamlardan bahsediyorlar dedim. Kadin , herkese islem gerekmiyebiliyir dedi :KK43: o yuzden randevu alamadim.
Bugun , Anil Can in hikayesinde paylastigi bir yazisma vardi .
Kisinin kendisine yazip sordum.
10-15 arasinda fiyatlar dedi.
10 yillik evliligi bitmis , cocugu varmis.
Eski esi barismak istiyormus, ekstradan kismetleri acilmis. Kendini cok iyi hissetmeye baslanis vs. o parayi verebilmis ama ben veremem ne yazik ki :KK43:
15 bin mi ? Yok artık ben de veremem, vermem daha doğrusu. Parayı yoldan mı buluyoruz hadi verdik diyelim ya birşey olmazsa para çöpe direk.:KK12:

Tuğçenin verdiği şeyleri inanarak yapmak lazım. Belki yoğunlaşamadıysan fazla ondan olmamış olabilir.

Arkadaş gibi olmadığı net. Çok açık bence, sizden hoşlandığı için sevgilisinin olduğunu saklamış, belki kötü giden bitmeye yüz tutan bir ilişkileri vardı bilemiyorum ama ben olsam bu konuyu açıklığa kavuşturmadan aradaki ilişkiyi sürdürmezdim.

Kız arkadaş meselesine kadar çok iyidi gülümseyerek okudum hatta adı olmasın boşver bu duygular güzel tadını çıkar akışa bırak diycektim.
Ama kız arkadaş işi bozdu. Yani o varken senle kahve içmesi 6 saat muhabbet. Övgüler. Normal bi arkadaşlık değil o belli birşey.
Sen varken de başkalarıyla bu muhabbete girerse ?
Aldatılmış biri olarak söylüyorum ki bu topa hiç girme , yemeğe gitme , ilişkini kes. Açıklama yapmak zorunda değilsin. Güvenemezsin bence böyle birine , ee güvensizde birşey olmaz bilirsin.

Sen gittin mi peki?
Tuğçe ışınsu dan randevu almak tamamen sacmalik çünkü kadının kendine hayri yok 42 yaşında evlilik yok çocuk yok sinir hastasi bence paranızı boşa harcamayın ben aldım resmen ağzıma etmediği kaldı ondan sadece insan yanilsamasi desek doğru olur zira melek dua isleriyle ugrasan kişi insanlara bu kadar hakaret edemez içinde allah sevgisi olan insan sana yardım için gelenlere hakaret edip kufredemez sakin ha sakin paranız boşa gitmesin şarlatan kendisi

Tuğçe ışınsu dan randevu almak tamamen sacmalik çünkü kadının kendine hayri yok 42 yaşında evlilik yok çocuk yok sinir hastasi bence paranızı boşa harcamayın ben aldım resmen ağzıma etmediği kaldı ondan sadece insan yanilsamasi desek doğru olur zira melek dua isleriyle ugrasan kişi insanlara bu kadar hakaret edemez içinde allah sevgisi olan insan sana yardım için gelenlere hakaret edip kufredemez sakin ha sakin paranız boşa gitmesin şarlatan kendisi
tuğçe ışınsu ismini şu an hatırladım bakınca, şarlatanın önde gideni o kadın.instagramda neleri neleri ifşa edildi tam psikopat bişey o.

Ben o yazarın kitaplarını okudum, youtube videolarını izledim iliskideki ilk adimlar icin verdigi taktikleri yerinde buldum ama tarzi, tavri bana hic yakin gelmedi.

Bi de iliski kocu da olup kendisinin bir iliskisinin olmamasi da bence garip.

Merak ettigim ona seansa giden kisiye kufredip, hakaret ettigini soylemissiniz. Yani burada yazilacak seyler degil tabi küfur ve hakaret ama soylediklerinin ana temasi neymis? Ne hakla kufredebilir ki ya da hakaret, sonucta para vererek danismaya gelmis birine.

Back