• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiz istemede babamın gafı😔

Tamam abartmaya devam edin.. Ne demek istediğimizi ileride daha iyi anlayacaksınız..

O gelin önce sizlere bol bol mesafe kurmaya çalışacak sonra kardeşinizin yüzünü ayda bir zor göreceksiniz..

Babanızın yaptığını unutacak en büyük meselesi siz, sevgili görümcesi olacak. Bunu yazın bir kenara..
Abartı olarak şuan ne yaptığımi anlayamadım. Çok üzüldüğüm için bunu paylaşmak istedim, çok teşekkür ederim yorum yazan herkesten içim bir nebze rahatladi.
Bu kız ilerde benimle uğraşacak kesin diye böyle sığ bir düşüncenin içine kafamı sokup oh iyi mi oldu deyim, eğer bir gün kötü olacağımı da bilsem bunu yine demem. Insanları "gelin-görümce" diye kaliplastirmak bana doğru gelmiyor. Oda insan bizde insanız bu kadar

Konu üzerinden bir şey yapmaya gerek yok bence artık.
Böyle bir olay yaşanmasa daha iyiymiş ama sonrasında yapılması gereken yapılmış.
Bundan dolayı mesafeli davranacaksa zaten bahane arıyor demektir. Öyle birine de bu olay olmaz başkası sebep olurdu zaten.

Ya kızlar o bu değil konuya yorum yapmayacagim yeterince konuşulmuşta, ister misiniz gelin hanımda foruma k.p.im istemede böyle yaptı diye bdvye bı konu açsın, bı gün kesin benim başıma gelecek 😂😂

Milletin şeyiyle alakasi yok bunun. Anne baba oğluna ne kadar değer verirse evlenecegi kıza da o kadar değer verir. Tabi adamin da kiza deger verdigini ailesine gostermesi gerekir. Aile bilecek ki bu kiz uzulurse oglumuz üzülür. Konu sahibi kızı düşünmüyoruz aslinda kardeşini çok seviyor.
Ama konu sahibi bu kadar abartmayin. Siz boyle yaptikca konularin buyumeyecegi varsa da büyür.
Bence şeyinin elmas olmasıyla alakalı.

Bence ilk fırsatta çaya gelicez deyip çiçek ve çikolata alıp espirili bi şekilde o olmadı bi daha isticez deyip babanız tekrar istesin babasından hem telafi edilmiş olur hemde aranız yumuşar olan bi çiçekle çikolataya olur unutulmaz çünkü bu gaf sıradan bir isim olsaydı önemli değildi

Merhabalar
Gecenin bu saati oldu içimin sıkıntısından uyuyamadım. Kardesim iki yıl önce nisanlisindan ayrıldı. O süre boyunca da ne bir görüşme konuşma vs hiç bisey olmadi. Biz kendi aramızda da hiç eski nisanlidan söz etmezdik.
Bir yıl öncede kardeşimin hayatına yeni biri girdi birbirlerini sevdiler anlaştılar velhasıl bu akşam kızı istemeye gittik.
Kahveler içildi babam Allahın emriyle kızı isterken eski nisanlinin ismini söyledi 😔 40 kişinin içinde herkes pür dikkat babamı dinliyor video cekiliyor vs. 😔 Bir düzeltme yapamadık o anda babam farkında değil hiç zaten heyecan mı yaptı noldu bilmiyorum. Neyse kimse bozuntuya vermedi o an kalktilar el öpme faslı falan oldu. Tabi kardeşim ve kızın yüzü çok düştü doğal olarak. Benim beynim uyuştu midem bulandı bir tuhaf oldum. Zaten hep korkardik bir pot kırılırsa kızın yanında diye ama bu kadar büyük bir pot hiçbirimizin aklına gelmezdi. Tabi kız baya üzülmüş kardesime söylemiş cok hakli😔Neyse vedalastik çıktık evden babama söyledik biz söyleyene kadar daha haberi bile yokmuş oda kötü oldu. Eve geldik babama kızı arattık. Dedik samimi bir şekilde konuş üzgün olduğunu kalbimde hiç virsey yoktu vs. Konuştu. Kız tamam olabilir insanlık hali minvalinde bir karşılık vermiş. Bence Zaten kız gerçekten olgunluk gösterdi o anda bile morali her ne kadar bozulsada insanlara belli etmedi. Belki yerinde ben olsam bu kadar olgunluk gosteremezdim. Bilmiyorum çok üzgünüm gerçekten. Kardeşim çok üzgün kız için de çok üzüldüm. Ailem herkes çok üzgün. Çok mu abartiyoruz telafi edilebilir mi bundan sonra ki ilişkileri umarım etkilenmez. İçimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkür ederim 😔
Bu arada kiz nisanlisindan ayrıldığını ve kızın ismini biliyordu 😔
Siz ailecek bu kadar hassas davranmaya devam ettikçe bi problem olacağını düşünmüyorum ya. Kaldı ki kız da uzatmamış. Herkes hatasının farkında ve telafi etmeye de çalışmış. Çok üzücü evet ama kazayla insan ölüyo. Bu da çözülür eminim. İlerleyen süreçte göze batacak başka olaylar olmadıkça kızın da kurulacağını sanmıyorum. Yani öyle umuyorum

Merhabalar
Gecenin bu saati oldu içimin sıkıntısından uyuyamadım. Kardesim iki yıl önce nisanlisindan ayrıldı. O süre boyunca da ne bir görüşme konuşma vs hiç bisey olmadi. Biz kendi aramızda da hiç eski nisanlidan söz etmezdik.
Bir yıl öncede kardeşimin hayatına yeni biri girdi birbirlerini sevdiler anlaştılar velhasıl bu akşam kızı istemeye gittik.
Kahveler içildi babam Allahın emriyle kızı isterken eski nisanlinin ismini söyledi 😔 40 kişinin içinde herkes pür dikkat babamı dinliyor video cekiliyor vs. 😔 Bir düzeltme yapamadık o anda babam farkında değil hiç zaten heyecan mı yaptı noldu bilmiyorum. Neyse kimse bozuntuya vermedi o an kalktilar el öpme faslı falan oldu. Tabi kardeşim ve kızın yüzü çok düştü doğal olarak. Benim beynim uyuştu midem bulandı bir tuhaf oldum. Zaten hep korkardik bir pot kırılırsa kızın yanında diye ama bu kadar büyük bir pot hiçbirimizin aklına gelmezdi. Tabi kız baya üzülmüş kardesime söylemiş cok hakli😔Neyse vedalastik çıktık evden babama söyledik biz söyleyene kadar daha haberi bile yokmuş oda kötü oldu. Eve geldik babama kızı arattık. Dedik samimi bir şekilde konuş üzgün olduğunu kalbimde hiç virsey yoktu vs. Konuştu. Kız tamam olabilir insanlık hali minvalinde bir karşılık vermiş. Bence Zaten kız gerçekten olgunluk gösterdi o anda bile morali her ne kadar bozulsada insanlara belli etmedi. Belki yerinde ben olsam bu kadar olgunluk gosteremezdim. Bilmiyorum çok üzgünüm gerçekten. Kardeşim çok üzgün kız için de çok üzüldüm. Ailem herkes çok üzgün. Çok mu abartiyoruz telafi edilebilir mi bundan sonra ki ilişkileri umarım etkilenmez. İçimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkür ederim 😔
Bu arada kiz nisanlisindan ayrıldığını ve kızın ismini biliyordu 😔
Kasıtlı birşey değil bir kötü niyet yok.Babanız özür dilemiş. Hiç uzatılacak bir konu değil bana göre. Kız bozulmakta haklı fakat iyi niyetten eminse o da çok uzatmamalı basit bir dil sürçmesi sadece.

Bir hediye alın gelin kızınıza , ona önem verdiğinizi belli edin, unutulur gider bu konuda. Heyecanla olur böyle şeyler ki gelin kız da olgunluk göstermiş zaten.

Allahtan gelin olgun davranmış oda mesele yapmamış. Ben gibi biri olsa aileye buz gibi soğurdu😄 bir çok şeyde soğuk kanlıyımdır ama böyle şeylerde kinci tarafım ağır basar, alttan alamazdım, unutamazdım.
Kötü bir özellik tabiki bu, mantığım insanlık hali kasıtlı yapmadılar derken duygularım daha adam adımı söyleyemedi, şimdi beni mi istemiş oldu demek ki eskisinin adı hala geçiyor vs derdi. 😄 gelinle aranızdaki dinamikleri iyi tutarsanız unutur zamanla ama üst üste küçük potlar olmaya devam ederse kardeşinizle de aranız açılır.

Acaba tekrar mı gitseniz? Yani formaliteden tekrar mı isteme yapsanız? Müsait olduğunuz bir akşam gelmek istiyoruz deyin ve babanız tekrar istesin. Çiçek çikolata vs aynı ilk isteme gibi demiyorum, dünürler akşam oturması gibi. Bilemedim ben olsam yumuşardım.

Acaba tekrar mı gitseniz? Yani formaliteden tekrar mı isteme yapsanız? Müsait olduğunuz bir akşam gelmek istiyoruz deyin ve babanız tekrar istesin. Çiçek çikolata vs aynı ilk isteme gibi demiyorum, dünürler akşam oturması gibi. Bilemedim ben olsam yumuşardım.
Tekrar istemek olmaz o ortamda önemliydi🥺 konu sürekli gündemde gibi olur belki.

Yapılan hos olmamış ama sonra elinizden geleni yapmışsınız Özrunuzu dilemissiniz.Çokta konuda takılı kalmayın siz takarsanız mevzu uzar gider.Gelin hanımı bı ara kahveye davet edin.Bi ortam yoklayin bozulmus mu takilmamis mi o zaman anlarsınız.

Yapılan hos olmamış ama sonra elinizden geleni yapmışsınız Özrunuzu dilemissiniz.Çokta konuda takılı kalmayın siz takarsanız mevzu uzar gider.Gelin hanımı bı ara kahveye davet edin.Bi ortam yoklayin bozulmus mu takilmamis mi o zaman anlarsınız.
İsteme sonrası eve geldiğimizde mesaj atmıştım sabah aynı içtenlikle karşılık vermiş illaki takilmistir ama buda iyiye işaret

bundan on yıl sonra gülerek anlatılan bir hikaye olur. siz de çok taktığınızı belli etmeyin ki kardeşinizin nişanlısı da büyütmesin. siz üzüldüğünüzü belli etttikçe onun da unutması zorlaşır

Back