- Konu Sahibi Berrfeelinda
Aynen bunu düşünmüştüm abartmayın insanlık hali hediye filan almak fazla abartıBayagı abarttmışsınız
O kız tepejıze Cıkar artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bunu düşünmüştüm abartmayın insanlık hali hediye filan almak fazla abartıBayagı abarttmışsınız
Hıc soyle karsımızda napacagını şaşıran ana baba kayınbabalar olmadı ya.Aynen bunu düşünmüştüm abartmayın insanlık hali hediye filan almak fazla abartı
Merhabalar
Gecenin bu saati oldu içimin sıkıntısından uyuyamadım. Kardesim iki yıl önce nisanlisindan ayrıldı. O süre boyunca da ne bir görüşme konuşma vs hiç bisey olmadi. Biz kendi aramızda da hiç eski nisanlidan söz etmezdik.
Bir yıl öncede kardeşimin hayatına yeni biri girdi birbirlerini sevdiler anlaştılar velhasıl bu akşam kızı istemeye gittik.
Kahveler içildi babam Allahın emriyle kızı isterken eski nisanlinin ismini söyledi 40 kişinin içinde herkes pür dikkat babamı dinliyor video cekiliyor vs. Bir düzeltme yapamadık o anda babam farkında değil hiç zaten heyecan mı yaptı noldu bilmiyorum. Neyse kimse bozuntuya vermedi o an kalktilar el öpme faslı falan oldu. Tabi kardeşim ve kızın yüzü çok düştü doğal olarak. Benim beynim uyuştu midem bulandı bir tuhaf oldum. Zaten hep korkardik bir pot kırılırsa kızın yanında diye ama bu kadar büyük bir pot hiçbirimizin aklına gelmezdi. Tabi kız baya üzülmüş kardesime söylemiş cok hakliNeyse vedalastik çıktık evden babama söyledik biz söyleyene kadar daha haberi bile yokmuş oda kötü oldu. Eve geldik babama kızı arattık. Dedik samimi bir şekilde konuş üzgün olduğunu kalbimde hiç virsey yoktu vs. Konuştu. Kız tamam olabilir insanlık hali minvalinde bir karşılık vermiş. Bence Zaten kız gerçekten olgunluk gösterdi o anda bile morali her ne kadar bozulsada insanlara belli etmedi. Belki yerinde ben olsam bu kadar olgunluk gosteremezdim. Bilmiyorum çok üzgünüm gerçekten. Kardeşim çok üzgün kız için de çok üzüldüm. Ailem herkes çok üzgün. Çok mu abartiyoruz telafi edilebilir mi bundan sonra ki ilişkileri umarım etkilenmez. İçimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkür ederim
Bu arada kiz nisanlisindan ayrıldığını ve kızın ismini biliyordu
Niye abartı olsun istemeden olmuş evet ama sonuçta kıza ayıp olmuş. Hediye almak tam da yerinde olur. Sonuçta o kızın da gönlünü almak lazım.Aynen bunu düşünmüştüm abartmayın insanlık hali hediye filan almak fazla abartı
İstemede bu kadar gerildilerse diğer adımlara Allah yardım etsin valla bu şeylere bu kadar önem vermek de sıkıntıHıc soyle karsımızda napacagını şaşıran ana baba kayınbabalar olmadı ya.
Milletin şeyi elmastan heralde
Hediyeyle mi alınıyor gönül aramış kusura bakma kızım demiş hayatta bu tip şeyler hep oluyor olacak da hediye ne alaka ha isterse ev alsın araba alsın ama bana saçma geliyoeNiye abartı olsun istemeden olmuş evet ama sonuçta kıza ayıp olmuş. Hediye almak tam da yerinde olur. Sonuçta o kızın da gönlünü almak lazım.
Hıc soyle karsımızda napacagını şaşıran ana baba kayınbabalar olmadı ya.
Milletin şeyi elmastan heralde
Ne güzel kardeşsiniz böyleBende böyle düşünüyorum. Konuyu açmadan kıza mesaj attım ailemize hosgeldin bu akşam çok güzeldin vs. Ben hee türlü sirinlige açığım yeter ki mutlu olsunlar böylesi saçma bisey aralarında problem olmasin
Kardesimin üzülmesine mahcubiyetine çok üzülüyorum kıza da aynı şekilde üzülüyorum sonuçta Bi kız için çok özel bir gün kimse unutmaz o anı onun aklında böyle kötü Bi anı olarak kalması beni inanılmaz üzüyorMilletin şeyiyle alakasi yok bunun. Anne baba oğluna ne kadar değer verirse evlenecegi kıza da o kadar değer verir. Tabi adamin da kiza deger verdigini ailesine gostermesi gerekir. Aile bilecek ki bu kiz uzulurse oglumuz üzülür. Konu sahibi kızı düşünmüyoruz aslinda kardeşini çok seviyor.
Ama konu sahibi bu kadar abartmayin. Siz boyle yaptikca konularin buyumeyecegi varsa da büyür.
Hediye almak bencede ters tepki yapabilir ha sonrasında tabiki hediye verilebilir içten gelen bir özür hediyeden daha tesirli olur diye düşünüyorum.Hediyeyle mi alınıyor gönül aramış kusura bakma kızım demiş hayatta bu tip şeyler hep oluyor olacak da hediye ne alaka ha isterse ev alsın araba alsın ama bana saçma geliyoe
Aynen popo havalandı şimdidenBayagı abarttmışsınız
Bence tanımadığınız insanlar hakkında böyle konusmayin. Böyle bir durumda aa benden nasıl özür dilediler ama diye normal bir insan gururlanmaz. Eminimki oda çok üzüldü.Aynen popo havalandı şimdiden
Tamam abartmaya devam edin.. Ne demek istediğimizi ileride daha iyi anlayacaksınız..Bence tanımadığınız insanlar hakkında böyle konusmayin. Böyle bir durumda aa benden nasıl özür dilediler ama diye normal bir insan gururlanmaz. Eminimki oda çok üzüldü.
Hayatınızda uğradığınız haksızlıklar karşısında belki sizden kimse, bir özür dilemedi o yüzden şuan durumu algilayamadiniz
Çok teşekkür ederim yorumunuz icinValla ben ne var bunda abartacak birşey yok diyemeyeceğim, kızın en özel anlarından biri mahvolmuş ne olsa telafi edilemez ancak çok kaliteli insanların arasına girerek bir aile kuracak bu her lafınızdan anlaşılıyor. Takdir ettim sizi.. Kardeşinizi ve nişanlısını çok şanslı buldum. Eğer kız da farkındalığı yüksek biriyse böyle insanları bir daha bulamam alttan alayım demiştir. Bu arada çok zarif bir ablasınız
Kardesimin üzülmesine mahcubiyetine çok üzülüyorum kıza da aynı şekilde üzülüyorum sonuçta Bi kız için çok özel bir gün kimse unutmaz o anı onun aklında böyle kötü Bi anı olarak kalması beni inanılmaz üzüyor