• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüm bu yaptıklarının manası ne

Ne kadar avam, hadsiz ve küstah bi zihniyet dimi, sen kimsin de kadınların tümünü böyle iğrenç şekilde yaftalıyorsun, nokta kadar beyninle üstelik??
Bu lafı duyan hemcinsimiz de kendini özel hissediyor, şaka gibi.
O cümlede konu benım ıcın bitti zaten.

Kadınlara güvenmiyorum demek yerine tüm kadınlar orospu demiş, seviye gerçekten yerlerde, korkunç bi arabesk keko zihniyet, feleğin sillesini yemiş tripleri de komik. Ayrıca yalancı ve kaypak. Defolsun.
Evet, biz zaten çok terstik ve zıttık karakter olarak kendi de diyordu bunu ayrıca çevremdeki herkes. Ben biraz da algılarımı yıkmak istediğim bir zamanda denk gelip denedim onunla sanırım

Sizi tanimadan önceki kadinlar için yaptığı yorum hoşunuza mi gitti işine gelmeyince bunlar denir zaten ne avam kendi ne oluyor bu durumda neyse kocaman bir neyse ban almıyayım yazıp Kural bir biten ilişki için sıfat takan sizede takar.Kural iki eski sevgilisi ile aldatmış yani buna ne diyeyimki o da heralde çıkarcı bilmemne değilmiş galiba . Gitmiş dönmüş gitmiş dönmüş başınız donmedimi sizin niye öyle kilitsiz kapı gibi beklediniz bu üç.Baska kadınlaricin biri bunu diyorsa size bilinki o kadınlar onun röntgenini çekip def etmiştir tamammiyiz hepsi bu .O dediği laftaki sıfat bazı erkeklere çok yakışıyor neyse.Onun dışında neye izin verdiyseniz onu yasamişsınız sizde o akıllı kadınlar gibi evrimini tamamlaması için yol verecektiniz hani seni çöpe atacağım poşete yazık gibi gibi. Bu yorum bile çok biraz seçimlerinize dikkat edin derim

Sizi tanimadan önceki kadinlar için yaptığı yorum hoşunuza mi gitti işine gelmeyince bunlar denir zaten ne avam kendi ne oluyor bu durumda neyse kocaman bir neyse ban almıyayım yazıp Kural bir biten ilişki için sıfat takan sizede takar.Kural iki eski sevgilisi ile aldatmış yani buna ne diyeyimki o da heralde çıkarcı bilmemne değilmiş galiba . Gitmiş dönmüş gitmiş dönmüş başınız donmedimi sizin niye öyle kilitsiz kapı gibi beklediniz bu üç.Baska kadınlaricin biri bunu diyorsa size bilinki o kadınlar onun röntgenini çekip def etmiştir tamammiyiz hepsi bu .O dediği laftaki sıfat bazı erkeklere çok yakışıyor neyse.Onun dışında neye izin verdiyseniz onu yasamişsınız sizde o akıllı kadınlar gibi evrimini tamamlaması için yol verecektiniz hani seni çöpe atacağım poşete yazık gibi gibi. Bu yorum bile çok biraz seçimlerinize dikkat edin derim
Eski sevgililerinin hepsine tekrar gittiğinde cevap veriyorlar ve engellememişler bile bunu. Bu yüzsüzlüğünden sürekli gidiyor

Ayrıca benden önceki hayatına giren kişiler için ne diyorsa der beni ilgilendirmez ki benim için de bu şahıs kötü şerefsiz biri olarak kalacak ve hayatıma girecek kişiye böyle bahsetmekten neden gocunayım.

Eski sevgilileri de avam seviyorsa ne diyelim zekasiz zekasiz ile olur normal bu eski sevgili kolleksiyonu yapıyor demekki o sizi baglamazki kandirilmaya müsait olan kandirilir eğlence arayan bulur rezil olmayı seven olur sizene banane mesela .İnsan kendine bakacak ben nasıl oldu da ağzı bozuk böyle bir tipi buldum bide yetmedi sevdim bende ciddi sıkıntı var diyecek hak edilen yaşanır hak ettiniz demekki pekmeze dadanan bal degil sinekti Hadi sineği kovnayıp her hastalığı pisliği taşımasına rağmen mesela misal ruhunda sevgi odasina kalbe aldınız .Eee sinek konacağı yerden vazgeçmez konduğu yer pisliktir değişmez .Siz değisin kime nereye kadar izin verecek nereye kadar müsade edeceksiniz Neyine üzülüyorsunuz o neyse o.Yolu belli onunla sevgili olunmaz hicbirsey olunmaz zokayi yutana hayırlı olsun oğlanı bu

Yani kızmayın zeka konusunda size demedim aldatmış yani birde bunun hiçbir tutacak yeri yok

Eski sevgili konusu tam facia eski sevgilileri bide şöyle böyle deyip yazıyor al birini vur birine siz o denklemde durmayacak onun paylaşılamayan erkek yemini yemeyeceksiniz.Yaprigi bu size gerçeği yazdığın iyi forumlar dilerim

Eski sevgilileri de avam seviyorsa ne diyelim zekasiz zekasiz ile olur normal bu eski sevgili kolleksiyonu yapıyor demekki o sizi baglamazki kandirilmaya müsait olan kandirilir eğlence arayan bulur rezil olmayı seven olur sizene banane mesela .İnsan kendine bakacak ben nasıl oldu da ağzı bozuk böyle bir tipi buldum bide yetmedi sevdim bende ciddi sıkıntı var diyecek hak edilen yaşanır hak ettiniz demekki pekmeze dadanan bal degil sinekti Hadi sineği kovnayıp her hastalığı pisliği taşımasına rağmen mesela misal ruhunda sevgi odasina kalbe aldınız .Eee sinek konacağı yerden vazgeçmez konduğu yer pisliktir değişmez .Siz değisin kime nereye kadar izin verecek nereye kadar müsade edeceksiniz Neyine üzülüyorsunuz o neyse o.Yolu belli onunla sevgili olunmaz hicbirsey olunmaz zokayi yutana hayırlı olsun oğlanı bu
Doğru diyorsunuz ben zaten kendime kızıyorum nasıl bununla vakit geçirebildim diye defalarca ayrılacaktım geçmişinden dolayı ot kullanmış 2 sene önce, alkol bağımlısı gibi bir şey sen istemiyorsan istemediğin şeyi yapmam dedi beni geri çevirdi deneyeyim dedim. genelde hep baştan bitiren biriyim uyuşmuyorsak yapı olarak kesiyorum direkt iletişimi ama bu yapımı yıkmak istediğimde bu sefer de böyle oldu

Eski sevgili konusu tam facia eski sevgilileri bide şöyle böyle deyip yazıyor al birini vur birine siz o denklemde durmayacak onun paylaşılamayan erkek yemini yemeyeceksiniz.Yaprigi bu size gerçeği yazdığın iyi forumlar dilerim
Ben demiştim zaten ona bir ara eski sevgilim bırakmıyor peşimi demişti. Seni niye bırakmasınlar ki neyini paylaşamayacak sanki dedim yüzüne. Ben bittiyse zorlamam bir şeyi kadın olarak başka kadın niye yapsın dolaşsın ki peşinde dedim

Oooi alkol ot vs siz baya cesursunuz yok yok ihanet ağzı bozuk .Valla kendi baya biseymis neyse iyiki sizi terk etmiş iyiki iyiki bir daha bari işi gücü olan böyle huyları olmayan biri ile normal bir ilişkiniz olur hata sizde hepsi bu.Bitti gitti aklım başıma geldi demeniz gerek birdahada gerçekten normal birini tanımaya çalışın derim

Oooi alkol ot vs siz baya cesursunuz yok yok ihanet ağzı bozuk .Valla kendi baya biseymis neyse iyiki sizi terk etmiş iyiki iyiki bir daha bari işi gücü olan böyle huyları olmayan biri ile normal bir ilişkiniz olur hata sizde hepsi bu.Bitti gitti aklım başıma geldi demeniz gerek birdahada gerçekten normal birini tanımaya çalışın derim
İşin tuhafı bu asker mesleği de gayet iyi

Ay peşini birakmiyorlarmis bozacı şıraci baya komik vatandaş stand up yaomis Sanırsın Ali Koç Allah rahmet eylesin Ferdi Tayfur serveti var.2025 deyiz cidden.Neyse ne mesleği hanımefendi meslek ile karakter farklı şeyler çok yazdım bu kadar yeter bence sıkıcı yani daha fazla zaman ayiramiyorum dediklerim sizi iyi hissettirmediyse yazacak başka şey yok gerçek bu

Gerçekten 28 yaşında mısınız

4 aydır tanıdığınız ve güven vermeyen ondan ona koşan birine bağlanmak için yaşınız fazla olgun değil mi sizce de

Adam sizi sevmiyor kim denk gelirse ona yürüyor çıkarmanız gereken tek anlam bu

ben seni tanımadan önce bütün kadınlar çıkarcı, or…pu sanıyordum
Kadınlara bunu söylüyor sonra da helallik helallik diye ortada dönüyor. Oraya geç gideyim rapor alırım, ailemin yanda takılayım rapor alayım. Bunlar kul hakkı yemek değil mi? Sizin arkadaşlarınız, ablanız kızkardeşiniz kız kuzenleriniz teyze halalarınız hepsi demek or..pu sayılıyormuş. Bu lafı söyleyen adamın o an yanından kalkmamışsınız. Bir sonraki sevgilisine de aynısını söyleyecek ve siz de bu gruba dahil olacaktınız. Adam baştan daha ilk andan falsoymuş. Ahlaksız iki yüzlü seviyesiz bir hanzodan kurtulmuşsunuz.

Kadınlar için söylediği o kelime için onu, bir kadın olarak kendinizi masum kategorisinde hissettiğiniz için bu kadın düşmanı herife kadınları aşağılamasına izin verdiğiniz için de sizi kınıyorum.

Ayrıca sizden ayrılan hiçbir erkek için kendinizi paspas etmeyin. Gurur denen bir şey var. Sessiz sedasız gidin sadece. Bunlar da size ders olsun.

Back