fleur_delis göğüs büyütme:)

evet canım iki arkadasıma damla yaptı onlarda memnunlar hallerınden..zaten doktorlar gogus yapısına gore karar verıyo genelde oyle dıyorsa vardır bı bıldıgı.bende acıkcası donme rıskınden korkuyordum bıraz o yuzden yuvarlak tercıhımdi.bide coguları begenmıyo ama ben yuvarlagın top top durmasını sevıyorum yaa:))
bu arada hazır forumun basına oturabilmişken size koltukaltı ızlerımın fotograflarını cektım birazdan paylasacagım

canım bende 11 doktorum yanı ercan beyde karar kıldım bende martta olucam sana yontem protez ne onerdı:)cok heyecanlıyımmmmmmm

Merhaba canım,
Bende çok heyecanlıyım, bana meme başı kesisi ile kas altı, yuvarlak, moderate plus allergan düşündüğünü söyledi. cc konuşmadık, benim göğüs altı ölçüm 80 cm. Ercan Bey e tam dolu B cup istediğimi söyledim. Benim en büyük korkum protezin kenarlarının belli olması ve sert olması. B cup istediğim için ve kas altı olacağı için belli olmayacağını söyledi. Şimdi ameliyata kadar nasol sabredeceğimi düşünüyorum.
Dilerim, herkes gönlündekine tez zamanda kavuşur.
Sevgiler

heyecanli olman cok normal :)) uyguluyacagi yontem belli olmus guzel gelismeler var kac cc uygulanacagini beraber kararlastirdinizmi peki ? yanlardan bende 400cc isiordum ameliyatimda 400ccde uygulandi ama yanlardan tasma mevcut oldugu için 375 uygun goruldu yanlardan tasma mevcut olucvak silionu uygulamycak zaten doktorun senin vucuduna yakisicak en dogru ccyi uyguluyacak sana :)))))) sabirsiz olman heyecanli olmannn coook normal :))) daha dur gunler yaklasdikca heyecan ve tum duygularin tavan yapicak :)))) insallah hayirlisiyla olup biticek seninde gonlune gore olucak insallah :))) hakkında hayirlisi olsun cnm

Çok teşekkür ederim canım güzel dilekleriniz için. cc hiç konuşmadık ben dolu dolu b cup istediğimi ve kesinlikle kenarlarının belli olmasını istemwdiğimi söyledim o kadar... artık kendisi bilir dedim bıraktım

Canim sen bilirsin de olmusken degsin bence.c cup buyuk deilki.baktin mi resimlerime.bende 325 cc var.dolu dolu c cupum.kenarlari belli degil.doktorumuz ayni

cnm benim hepimiz birbirimeze destek oluyoruz benim sürecimdede sagolsun herkez en dogru sekilde bana destekli oldular ALLAH HEPİİCİGİNDEN RAZİ OLSUN :)))) sana hiçbisiy soylemedimi su cc olabilir bu cc olabilir die goguslerinden muayene attimi ? ölcüm filan aldimi peki almadiysa gormedigi için fikir yuretememisdir dis dusundum sahsen ....

Canim sen bilirsin de olmusken degsin bence.c cup buyuk deilki.baktin mi resimlerime.bende 325 cc var.dolu dolu c cupum.kenarlari belli degil.doktorumuz ayni

Resimlerine bakamadım canım, arkadaşlık teklifimi kabul edebilirsen sevinirim. Eşim zaten istemediği için benim en büyük korkum, kenarlarının belli olması. Seninkileri görünce kararımı değiştiririm belki :)

Gerçi ben 80 B cup dedim, şimdi baktım, 75 C ile 80 B aynı ölçülerde imiş :)

Ölçüm yapmadı, onları ameliyata girerken yaparız, kaldırabileceğin ve belli olmayacak olan hangisi ise onu koyarız dedi. Herkesin kas kalınlığı ve kas yapısı farklı oluyor dolayısı ile belli olmayacak ölçü ne ise onu yaparız dedi. Her durumda benimkilerden büyük olacak zaten

Senin resimlerini de görebilirsem çok sevinirim tabi bir mahsuru yoksa :)

Yardım konusunda ise kesinlikle haklısın. Bu forumun yardımlaşmasını ve desteğini başka kimsede görmedim ben :) Saygı içinde, seviyeli şekilde herkes önerisi ile tecrübeleri ile duası ile elinden gelen paylaşımı yapıyor. Herkesten Allah razı olsun :)

canım bende ameliyat olmadan önce senin gibi endişelerim vardı...aman büyük olmasın,aman fark edilmesin doğal olsun gibilerinden..ikiaradabiderede arkadaşın göğüslerine bayılıyordum..her gittiğim doktor direk ince muayene etmeden 300 cc olur diyordu...benim boyum 1,72 göğüs altı ölçüm 75 cm ..buradaki fotoğrafları görünce 300 ccnin beni tatmin etmiceğine karar verdim ve doktoruma alabileceği en büyük ccyi kullanın dedim oda 325 cc denemiş ama beni tatmin etmiceğine karar verip 350 cc koymuş..iyikide öyle yapmış..inan şu an dışarıdan bakıldığındaki görüntü eski full destekli sütyenlerle sağladığım görüntü ile bir...ve hiç büyük durmuyor..fotolarımda var bakabilirsinde...demek istediğim o kadar acıyı çekip sonra küçüklüğünden pişman olmaman..hepimizin iri dolgun göğüsler hayalimizdi...doktoruna güveniyorsan bırak büyüklüğü o karar versin ve alabileceği en büyük cc yi koyun deyin ...eğer almadağından fazlasını koyarsa etrafından belli olur ve taşar...inan küçüğünüde koyunca çıplak vücut ile seni tatmin etmez :)

cnm bnm anladim soylediklerini benim doktorum 2ci gorusmemizde goguslerimden muayene edip ölcüm alip bana su su ccler olabilir sizin buyuklukdeyi dusunceniz ney die sordu ben direk 400cc dedim oda 350.375cc sizin goguslerinizin en fazla kaldirabilicegi cc dedi ben ameliyatta deniycem 400cc yide yanlarda tasma mevcut olmazsa onu koyarim dedi bende tamam dedim :)) 375oldu neticede cook mutluyum :))) cook sukur en buyuk ve imkansiz olan hayalim gerceklesti rabbim nasip etti cok sukur allahima insallah gonlunce olur buyuklukleri cnm bnm :))) rabbim hepimizin gonlune gore nasip etsin istiyen herkeze nasip etsin insallah :)) tatlim forumdaki arkadaslarim gercekden coook iyiler cook sukur hepside birbirinden mutevazi vede alcak gonullu ellerinden gelen herseyi fazlasiyla yorunmadan yorsunmadan erinmeden en dogru sekilde yardimci olup vede destek oluyorlar hepsinden allah razi olsun sayelerinden ameliyata hazirlligimi ameliyatimi iyilesme surecimi onlrin sayesinde bana vermis olduklari motivasyon enerji guven sabir hepsinin uzerinden onlarin sayesinde geldim hepsine burdan cooooooooooooooook tesekkur ederim harika insanlar ALLAH HEPSİNDEN RAZİ OLSUN

OY OY OY yorumuna bayildim nasilda dosdogru anlatmissin hepicigine cani gonulden katiliorum tatlim :))) gercekden dogru soyluyorsun ben porcu sutyeniyle eski goruntudeyim ama hafif destekli sutyenle kocamannnnnnnnlarrrrrrrrrr :)))))) bende ona cook sasiriorum aynen bencede doktoruna alabilicegim en buyuk ccyi istiorum de banada hep öyle dediler bende öyle yaptim pismanmisin dersen ASLA RABBİM pisman ettirmesin cok sukur :))) yaa cidden bakk iyi bi onuya deginmissin sporcuyla ayniii eskiiisi gibi duruor ama silikonlu destekli sutyen takdigimda ben burdayim dio :)))))))))))

saahii ben daha bedenimi bilmiorum yaaa valla bak midyum sutyen aldim yaa oldu smovda sporcu sutyeni kullaniorum fakat henuz kendi bedenimi bilmiorum oda ayri bir vaka

Anladım canım, boyun posun yerinde maşallah.
Benim boyum 158, o nedenle kaldıramam diye korkuyorum, bir de benim protezi kapatabilecek göğüs dokum yok
Ben ikinci görüşmeyi ameliyat günü yapacağım Ercan Bey ile :) artık orada karar veririz; yapacak bir şey yok :18: .

Zaten kendisi de "ben ne koyarsam koyayım, ameliyattan hemen sonra çok büyük, 6 ay sonra çok küçük geliyor" diyor :)

canı9m bu dönemlerden bizde geçtik çok iyi biliyorum ...insan önerilere,fotoğraflara nasıl ihtiyaç duyoyor yaşayan olarak bilzre bilir halden anlarız ...o sebele elimden geldiğince herkeze doğruyu anlatıp yardımcı olmaya çalışıyorumki pişman olmasınlar

anladım canım...burada edjum isimli bi arakadaş var onunla biz aynı günde olduk onada 325 cc takıldı..ve 48 kilo bir arkadaştı..inan hiç abartı büyük olmadı...bu konuda doktorun payı çok büyük...Allah yardımcın olsun ve sana doğru bir karar aldırtsın inşallah diyorum

Şu kadar cc olsun diyemedim ben, bazılarına 250 cc fazla gelirken bazıları 400 cc yi gururla taşıyabiliyor.
Eşim büyük meme sevmiyor, bende büyük meme çok sevmem (belki de şimdiye kadar sahip olmadığım içindir bu düşüncem ) 80 B'yi tam doldurmak benim için yeterli olacak diye düşünüyorum. Belli olmaması ve yumuşak olması benim için çok kritik.
Ama bu kadar uyarıdan sonra benimde aklımda soru işareti uyanmadı değil ama kendiminkilere bir baktım da, bunları 80B ye büyütmek için 300 yetmezmiş gibi geldi bana

Allah herkese kolaylıkla, yakışanını nasip etsin.

aynen öyleee :))) bizede ihtiyacimiz oldugunda yardim eddiler cok sukur en dogru sekilde destek verdiler sagolsunlar...

İlginiz ve uyarılarınız için çok teşekkür ederim canım. Uyarılarınızı kesinlikle dikkate alacağım hatta deminde yazdığım gibi cc konuşmayarak hata mı ettim acaba demeye başladım. :18:

Ameliyat günü Ercan Bey ile bu konuyu tekrar konulacağım. Zaten bir set protez ile giriyorlarmış ameliyata, kaldırabileceğin boyu takacağım dedi. Sanırım benim ufaklıklar zaten 300'den aşağısı ile 80B =75C cup a gelemezler. :2: :2: :18:

goguslerini gormedigim için sana su diemioum benim 375cc ama ustlerim ful bos ve uzandigimda dumduz oluyordu meme dokum vardi ama avcumun yarisini zor dolduruyordu gogus dokunun ne kadar oldugunu bilemedigim için bisey diemiorum insallah hakkinda hayirlsi olur cnm iyi dusun sonucda bu basit birsey degil cektigin tum zahmetlere degmeli ve senin vucudunada kaldirabilicegin en buyukcc olmali bence cunku benim ödemli hallerim cidden 400cc gibiydi odemler inince ben cook sasirdim cok kuculduler hepde drlerdi dedikleri gibi oldu dusun bak 375cc ve ben daha buyuk olmalarini coook istiordum ama en son olan bu 400ccden fazlasini zaten dusunmuordumda kismet hakkımızda hayirli olani nasip edsin allahim hepimize insallah :))

Sana özelden resmi yollayayım canım, belki fikir verir. :)
benim hiç göğüs dokum yok, göğüs altım 80, göğüs ucu ölçüm 85 hepsi hepsi bu kadar, sarkıklık yok çünkü sarkacak doku yok

Çok teşekkürler

Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…