fleur_delis göğüs büyütme:)

olur cnm ama bak bir kisiden yorum almakla bi kac kisiden yorum almak daha farkli olur arkadas listeni duzenle mesela emin oldugun kisiler listende ekli olsun albüm yap albümede 1tane resim ekle albümüde özel yap sadece listendeki kisiler fotonu gorur bence boyle daha iyi olur hemde 1kisiden degil digerlerindende yorum alirsin boylece dogruya daha cabuk karar verirsin benim sahsi dusuncem :))) bak bende yukledim ama emin olmadigim kimse yok listemde aynen sana soyledigim gibi :))) kendimede gecerli yapiorumda yani :))

cnm bnm benimki yarim avuc içini zor dolduruordu bak ne diorum dikkat et yarim avuc içi sen neden ozaman buyukluge karar veremiorsun ben sana direk soyluyum en az 350cc en fazla 400 cc :)))) tabiii surasida var gogsunun kaldirabilicegi en dogru ccyi doktorun bilicek bu konuda bizim bir yonlendirmemiz olamaz mesela benim su avantajim vardi goguslerim cok kucukdu ama gogsumun yanlari genisdiiiiii bu da bana avantaj oldu oyuzdende en fazla 375cc alabildim :)) halende gozum hoss 400cc kaldi ama :))) allahdan arada cok fark yok tatminnnnnnnn oldum :)))))) cook sukur seninde gogus yapin nasil bilmiorum oyuzden sana en fazla bunlari soyluyebiliorum en dogru sekilde de aktariorum inancin olsun valla billa bak :))) cani gonulden :))) elimden geleni yapiorum soyluorum ALLAH YARDİMCİN OLSUN insallah en guzel sekilde hayirlisiyla sende bu mutlulugu tadicaksin hayirlisiyla bu arada uygulayaca yontem ney ondan hiç bahsetmedin kas altimi kas ustumu buda onemli?? kaca yapicak bu ameliyati nerde olucaksin ? doktorunun ismi ney ? valla cook sordum gibi olduda merak eddim cidden :)))

Sağol meleğim,
Ercan Karacaoğlu yapacak Memorial'da olacak. Kas altı, allegran, göğüs başı kesisi ile olacak.
Benim göğüs çevrem 80 cm ama gören doktor inanmıyor, senin göğüs çevren 70 ancadır diyorlar; yapım çok minyon; 80B yi tam doldurmak istiyorum dediğimde bir tek Ercan Bey bu isin için ideal ölçü dedi. Ki bununda göğüs ucundan alınan ölçüsü 95 cm. yapıyor.
Senin göğüs çevren kaç oldu 375 cc ile ?

Ayrıca yaşımda 43 olduğu için çok dikkate çekici bir ebat yaptıramam.
Boyum 158, kilom 51

Sana akşam evden özelden "before" resmini yollarım çekip sende benim için çok kıymetli olan görüşlerini iletirsin bana, olur mu ?

Not: Seninkiler harika olmuşlar :) Keşke bende genç olsaydım da böyle harika cicişlerin tadını çıkartabilseydim :)

cnm bnm ben olculerimi hiç aklimda tutamadim :))) suandada bilmiorum ama en guzel yani seninkinin meme ucu olmasi benimki meme altindan oldugu için izler belli olucak ama cokmu azmi onu bilmiorum cunku kisiden kisiye degisiyor kiminde tamamen yok oluyor kiminde cok az belli oluyor bakalim benimki nasil olucak tamam genc degilsin ama yaslida degilsin kendine haksizlik etme lütfen cckonusun da sana bisey demiorum nasil istiosan oyle olsun cunku sen yasdan dolayiii cooook fazla cekiniosun ama 350cc sende hos durucagini dusunuorum birde kas altiyla kas ustude cook farkli benimki kas alti oldugu için biraz daha kucuk kas ustu olsa idi daha buyuk olucaklarini biliorum :)))) kilon ve boyunda benimle hemen hemen ayni yakınlar bende 160 boy 53kilo :)) tamam cnm yolla bakarim en dogru sekilde fikrimi soylerim süpen olmasin :))) ayy utandiriorsun beniii sadece yasadiklarimdan dolayi olan bilgilerimi en dogru sekilde sana aktarmaya calisiorum rica ederim bisiy yaptigim yokki zaten :)))) keske daha fazla yardimci olabilsem sana inan cook mutlu olurum arzum forma girrmior hasta o girmis olsa idi keske o sana benden coooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook daha fazla dogru sekilde yardimci olurdu onun bilgileri coook daha fazla ve dogru yonlendirmede bulunur herzaman benimde mucizem o bas minarem oooo :))) tatlim bidenem :))) melegim :) sariprensesim :)) ama gorunce yorum yazar elinden geleni yapar eminim :)))
cittimi diosun :))) cook sevindim begenmene cook tsk ederim :))) kendine haksizlik etme gencsin :))) memislerle gencligine genclik ekliyceksin süper olucaksin insallah hayirlisiyla

Çok sağol canım,
Allah herkese gönlündekini nasip etsin diyorum :)

Sevgilerimle

Hahaha beni tarif etmis cok guldum.ilk ciktigimda bende cok buyuk bunlar demistim doktoruma simdi de daha buyuk olsaydi diyorum ekledim seni

Canim bende minyonum.1.63 boyum 50 kilo falanim.ayrica 70 cm gogus cevrem.inan ameliyattan sonra keske demeni istemiyorum.lutfen iyi dusun.okadar aci okadar masraf buna degecek bi sonuc olsun.

Canim bende minyonum.1.63 boyum 50 kilo falanim.ayrica 70 cm gogus cevrem.inan ameliyattan sonra keske demeni istemiyorum.lutfen iyi dusun.okadar aci okadar masraf buna degecek bi sonuc olsun.

Çok teşekkür ederim canım ilgin için. Benim mutluluğum için bu kadar uğraştığınızın kesinlikle farkındayım. Herkes çok büyük bir iyi niyetle kendi deneyimlerini paylaşıyor. seninkiler bence çok güzel olmuş

Tüm uyarılarınızı dikkate alıp, Ercan Bey ile ameliyat günü boyutu tekrar konuşacağım.
Sevgilerimle

Merhaba Fleur cüm,
Senin sayfanıda karıştırdık , kusura bakma ne olur
Umarım senin iyileşme sürecin rahat geçiyordur.
Güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Tekrar özür diliyorum, çabucak iyileşte tadını çıkar cicişlerinin
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…