- Konu Sahibi fleur_delis
-
uzun yıllardır aklımda olan göğüs büyütme konusunda aktif adımlarımı kadınlar klubu sayesinde attım:) forumdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri, yaşantıları, fotoğrafları sayesinde fikirlerim netleşti... hepinize sonsuz teşekkürler... 19 ocak cumartesi günü yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuşma umuduyla ameliyata giriyorum...
günlerdir yaşadığım heyecanın tarifi imkansız...biraz merak biraz stres biraz korku da cabası:))
önce allaha sonra hocamın güvendiğim ellerine emanetim.. dualarınızı esirgemeyingelişmeleri paylaşacağım
canim simdiden hayirli olsun dualarim seninle sali gunu oldum bugun 4.gunum cok iyiyim sukur bugun kontrole gittim doktrum mukemmel oldu cok iyi gidiyor dedi masaj teknigini gosterdi umarim senin icinde hersey cok guzel olur sevgiler .uzun yıllardır aklımda olan göğüs büyütme konusunda aktif adımlarımı kadınlar klubu sayesinde attım:) forumdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri, yaşantıları, fotoğrafları sayesinde fikirlerim netleşti... hepinize sonsuz teşekkürler... 19 ocak cumartesi günü yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuşma umuduyla ameliyata giriyorum...
günlerdir yaşadığım heyecanın tarifi imkansız...biraz merak biraz stres biraz korku da cabası:))
önce allaha sonra hocamın güvendiğim ellerine emanetim.. dualarınızı esirgemeyingelişmeleri paylaşacağım
uzun yıllardır aklımda olan göğüs büyütme konusunda aktif adımlarımı kadınlar klubu sayesinde attım:) forumdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri, yaşantıları, fotoğrafları sayesinde fikirlerim netleşti... hepinize sonsuz teşekkürler... 19 ocak cumartesi günü yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuşma umuduyla ameliyata giriyorum...
hepinize iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim evimdeyim saglıgım ve goruntm yerınde cok sukursuan sahıp oldugum goguslerın benım olduguna ınanamıyorum operasyonum koltukaltından oldugundan ve drenlerım cıkmadıgından cok uzun bi yazı yazamıyorum ama ıı oldugum ılk fırsatta fotograflarla bırlıkte detayları paylasacagım
narkozun etkisini tam atamamısken karsımda gordugum nldglp ye çokkkk teşekkür ediyorum.sıcacık sohbetiyle içimi ısıtıp kendıme gelmemi sagladı... sagolsun yüzümü güldürdüve cıkısta yanınıa ugradıgım whitarabbit a cok cok geçmiş olsun dileklerimi ileiyorum ikisi de taş gibi maaşallah
hepinize iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim evimdeyim saglıgım ve goruntm yerınde cok sukursuan sahıp oldugum goguslerın benım olduguna ınanamıyorum operasyonum koltukaltından oldugundan ve drenlerım cıkmadıgından cok uzun bi yazı yazamıyorum ama ıı oldugum ılk fırsatta fotograflarla bırlıkte detayları paylasacagım
narkozun etkisini tam atamamısken karsımda gordugum nldglp ye çokkkk teşekkür ediyorum.sıcacık sohbetiyle içimi ısıtıp kendıme gelmemi sagladı... sagolsun yüzümü güldürdüve cıkısta yanınıa ugradıgım whitarabbit a cok cok geçmiş olsun dileklerimi ileiyorum ikisi de taş gibi maaşallah
Fleur cuğum tatlım benim.Şirin ,narin ve güzel bayan.Bana o gün ameliyatını hatırlatan Jelesec imize de bir selam gönderelim istersen:34: Zira tarihlerde bir yanlışlık yapmışız Whiterabbit senden bir gün önce oldu ameliyatını.Ben senin de o gün zannettim.Sordum hemşirelere ama farklı bir ameliyat yaptığını söylediler doktorun.Daha sonra sağolsun Jelesec cumartesi sabah olacağını bildirdi bana.Ben 2 gün boyunca zaten Whiterabbit in yanında kaldım.Kendisiyle zaten tanışıyoruz.Ordayken ve aynı katta yatarken seni de görmek istedim.İyi ki de istemişim:) O göğüslerin senin olduğuna inanamışsın.Artık inan ama çok kimselere de gösterme bence. Gerçekten kusursuz bir güzellikte olmuşlarİyice iyileş.Sonra koyarsın fotolarını da istersen Sevgiyle kal tatlı fleur
fleur,
bana da çok anlattı telefonda. Harikaydı, bayıldım dedikısa zamanda toparlan da bize bi albüm yap, gözümüz gönlümüz açılsın
bu arada, kaç bedenden kaça değişti göğüs cup ölçün?
fleur,
bana da çok anlattı telefonda. Harikaydı, bayıldım dedikısa zamanda toparlan da bize bi albüm yap, gözümüz gönlümüz açılsın
bu arada, kaç bedenden kaça değişti göğüs cup ölçün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?