- Konu Sahibi fleur_delis
-
:))saol nldglpciim:) sürekli bişiler giyip fotograf cekıyorum ama tabi hepsini buraya koyma fırsatım olmuyo:))bide yeni cicişler aliim bak o zaman sen halime
:))saol nldglpciim:) sürekli bişiler giyip fotograf cekıyorum ama tabi hepsini buraya koyma fırsatım olmuyo:))bide yeni cicişler aliim bak o zaman sen halime
uzun yıllardır aklımda olan göğüs büyütme konusunda aktif adımlarımı kadınlar klubu sayesinde attım:) forumdaki arkadaşlarımın tavsiyeleri, yaşantıları, fotoğrafları sayesinde fikirlerim netleşti... hepinize sonsuz teşekkürler... 19 ocak cumartesi günü yıllardır hayal ettiğim göğüslere kavuşma umuduyla ameliyata giriyorum...
günlerdir yaşadığım heyecanın tarifi imkansız...biraz merak biraz stres biraz korku da cabası:))
önce allaha sonra hocamın güvendiğim ellerine emanetim.. dualarınızı esirgemeyingelişmeleri paylaşacağım
pardon, simdi gördüm ercan "karacaoglu"ymus.
insallah bi sorun yoktur dimi??
teşekkür ederim ebrumcummmm sana da geçmiş olsundaha ii olalım süslü püslü sütyenli fotoğraflarımızı koyalım bi an önceee:))
Merhaba Fleur , öncelikle cicilerini güle güle kullan.Geçmiş olsun
Albümünü bende görmek istiyorum eğer iznin olurs... Bende kısmet olursa 7martta Ercan Bey e ameliyat olacağınNasıl geçecek bu üç hafta bilmiyorum :18:
Hayırlısı olsun inşallah fleurun albümümü mutlaka görün ameliyat öncesi büyük moral olur:)))tavsiye üzerinemi aldınız gününüzü yoksa gördüğünüz ameliyat sonuçlarından sonramı
Maalesef henüz görmedim. Ercan Bey in adını forumda gördüm, referansları çok fazlaydı amda nihai kararı dün kendisi ile tanışınca aldım. İlk görüşmede, yarın saat içinde ameliyat günümü belirledik ;-)
Size de arkadaşlık isteği yolladım, kabul ederseniz çok sevinirim.
Nezaketiniz için çok teşekkür ederim.
Sevgiler
arkadaslar selamlarrrrrrkusura bakmayın cok fazla foruma gıremıyorum artık ve gelen msjları da yapılan yorumları da cok gec goruyorum
hayat memıslerle cok cok cok guzellll... boyle bı ıhtıyacınız varsa sakın korkmayın ve mutlaka olun amelıyatı..kendı kendınıze verecegınız en ıyı hedıye bence.. bir yıl bir ay oldu ben amelıyat olalı ve cok sukur hıc bır sorun yasamadım.. koltukaltı izlerim tamamen gecti gibi yakında fotografı ekleyecegım...
sizlere yardımcı olabilecegım konular olursa msj atın elbet gorurum gec olsa da
benden sonra forum dısında da 3 arkadasım ercan beye meme buyutme amelıyatı oldu ve onlar da cok memnunlar..arkadaslarım olarak meme fakırı oldugumuz ıcın uc ayda bır bırımız paramızı denklestırıyor ve dayanıyoruz kapısına:)) ayrıca halam ercan beye yuz gerdirme yaptırdı benden sonra.onun da sonuclarından cok memnunuz 10 yas gerı sardı diyebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?