fleur_delis göğüs büyütme:)

Bir kaç gün yoktum ne kadar güzel gelişmeler olmuş Fleur_delis çok çok tebrikler. Umarım bu süreci de sorunsuz belasız atlatırsın. Büyüklüğü istediğin gibi olmuş anladığım kadarıyla. Ama kaçlık takıldı nasıl oldu? Toparlan da bir az önce haberlerini bekliyoruz

çok geçmiş olsun hayırlı uğurlu olsuunnn

Geçmiş olsun cnm iyi haberlerini aldık nihayet kendine dikkat et bol bol dinlen.

Senin o memeler keyfini çıkar iyileş de aman nlglpd arkadaş çok anlattı çok övdü memeleri bende çok merak ettim fotoları bekliyoruz merakla

tekrar geçmişler olsun

sevgilili jelesec evet seni anmayı unuttum kusuruma bakmaaaa ama ameliyat sonrası yarı heyecanlı yarı nooldugunun farkında olmayan süreç işteee ameliyattan once senlede yazısmıstık doktorumun ılk referanslarındandın yerin ayrı

Herşey yolunda maşallah Fıstık gibi olmuş fleur cuğumuz.Daha ilk görüntü bile mükemmel.Sonrası düşünemiyorum bile

nldglp cim benim ne de güzel şeyler yazmıssın benim için:)) çok teşekkür ederimmmm..bugun aynada gordugum goruntum karsısında yasadıgım mutluluga mutluluk kattı yazdıkların:) güzel güzel anlattıgın gobüşümdeki ödemler bugun iice azalmıstı ve cok mutlu oldum:)iki gunm once doktoruma gıttıgımde hocam dedım kılo mu aldım hemen ben noldu boyle:))onu da guldurdum once ve amelıyat sonrası odem oldugunu anlattı guzel guzel bugun ilk banyomu yaptım ve fıstıkkk gıbıyım şimdide kendimi gayet ii hissettigim için ameliyat sürecimi yazayım dedim bastan sona

arkadaslar uzunnn zamandır bekledigim ameliyatımın 4.gunu bugun ve kendımı tamamen ii hissediyorum...oturayım bilgisayar basına da surecimi guzel guzel anlatayım istedim
19 ocak sabahı 7 de hastanedeydik ve sevgili doktorcum ercan beycim gelene kadar bi saat içinde tahlıllerım yapıldı odama yerlestım ve basından sonuna yanımda olan annem iki yakın arkadasım ve sevgilimle bu komık ve heyecanlı surece bıraktık kendımızı:)

doktorum 8.30gibi geldi uzerımdekiş çizimleri tamamladı ve son fotografları cektı o ara içtiğim şurup etkisiyle iyice sakinleşmiştim zaten:) doktorumdan kısa sure sonra personel gelip sedyeye aldı beni ve personel sorumlu hemşire annem sevgilim ve dostlarımla güle eğlene fotograf cekile indik ameliyathaneye:)) oradakilerde yakınlarım acısından cok sanslı oldugumu onlar sayesınde korkumu bile yasayamadıgımı soylediler hep..yanımdakilerinde hepsii saglıkcı oldugu için zaten hastanedeki ortamımız da gayet samimiydi

ameliyathanede ilacı vermeleriyle agzımda olusan acı tatla beraber bayılmış oldum:)ilk duydugum ses yine doktorum ercan beyimin sesisiydi:)

odaya geliş anlarımı narkozun etkisiyle hayal meyal hatırlıyorum:)odada gozum acılır acılmaz hemen goguslerıme baktım ve o arada doktorum gozun aydın 300cc taktık dedi:))
kas altı yuvarlak ve hıgh profıl olacagı belliydi ama gogus kafesimin yapısının dar olması sebebiyle gorustugum dıger doktorlar da buyuk cc ler soylememeıslerdı genelde ortak fikir max 300 olacagıydı...doktoruma gırmeden oncede begendıgım fotografları gosterıp dolu dolu b cup yanı b cup olsun hatta c yi bulsun dıye anlatmısıtm ki su anki durusuna gorede istedigim ölçülerde bi boyuta kavusacagım...

ve sevgili arkadaslarım doktoruma minnettar oldugum bi konu da ameliyatımın koltukalltından olması..aynaya bakıyorum ve karsısındakı goruntumde hiç bi iz yok, izim sadece koltukaltımdakı dogal cızgılerın oldugu alanda bu bence buyuk bı avantaj...gorusmelerımızde doktoruma koltukaltının bana rısklı geldıgını aklımın almadıgını sormustum hep o da bana istersem meme altından zaten yapabileceğini bunun en basıt yontem oldugunu ama onemli olanın benım omur boyu bu konforu yasamam gerektıgını soyledı bana..hem doktorumla ılgılı hemde ınternette yaptıgım arastırmalarım sayesınde bu yontemın sadece bu konuda ehlilesmıs uzmanlar tarafından yapılabıldıgını gordum. doc.dr.ercan beyın de bu konuda amerıka dahıl bı cok ulkede onlarca calısması vardı ve kendıde bu yontemı herkesın yapamayacagını defalarca soyledı bana...hakıkaten bende bircogumuz gibi KOLTUKALTINDAN SADECE ICI SERUM FIZYOLOJIK SIVI DOLU PROTEZLER KONULABILDIGINI düşünoyrdum ama dediğim gibi BANA UYGULANAN PROTEZ KOLTUKALTINDAN GİRİLİP KASALTINA YERLEŞTİRİLEN MENTOR MARKA PÜTÜRLÜ YÜZEYLİ 300CC HİGH PROFİL PROTEZ) bu konuda sizleri bilgilendirmeyi kendime borc biliyorum cunku benımde kısa sure oncesıne kadar farkında olmadıgım bi yontemdi

19 ocak gecesi hastanede kalıp pazar gunu oglen gibi çıkısımı yapıp evime geldim.tabi drenlerim cıkmamıstı yaptıgımız olcumler ve doktorumla haberlesmemeız sonucunda pazartesı aksamı drenlerın cıkmasına karar verdık ve kosa kosa gıttım hastaneye:)neticede drenler hareket kısıtlılıgı yaratıyor...salı gunu banyo yapabilecegimi soyledı doktorum ama ben yıne de bugunu bekliim istedim.az once banyoya gırmek ıcın korse ve sutyenımı cıkarttıgımda pazartesı gunune gore bıle odemlerımın cogunun ındıgını ve oldukca sekılledgını gordum tabi havalara uctumilk banyomu az once yapıp misler gibi olunca daaa bilgisayarın basına geçip sizlere geçirdigim bi kaç gunu özetliim istedimmm

gerçekten bu yöntem, hiç bilinmeyen bi yöntem. sevgili fleur, belki de forumda bu konuda sen bir ilksin. ne mutlu ki; aynı doktorun aynı memnuniyeti taşıyan, farklı ameliyatları olmuş olan iki hastasıyız. albümünü 4 gözle bekliyorum. zira daha önce de yazdığım gibi nldglp anlata anlata bitiremedi bu yüzden merakım tavan durumda

özellikle o kısmın altını çizmek istedim zatendoktorularımızın hepsi başarılı ama teknikler silahlar çok gelişti önemli olan dogru kişiler için dogru silahla basarıya ulaşmak

Canımcım senı unuttum sanma:)

Güzel haberlerini aldım.Çok sevındım senın adına.Güle güle kullan.

Geçmiş olsun.Sevgilerle.

özellikle o kısmın altını çizmek istedim zatendoktorularımızın hepsi başarılı ama teknikler silahlar çok gelişti önemli olan dogru kişiler için dogru silahla basarıya ulaşmak

Çok doğrusun arkadaşım doğru doktor doğru zaman doğru teknik mutluluğun sevincin daim olsun sürecini çok güzel yazmış anlatmışsın tadını çıkar güzel memelerinin

Çok doğrusun arkadaşım doğru doktor doğru zaman doğru teknik mutluluğun sevincin daim olsun sürecini çok güzel yazmış anlatmışsın tadını çıkar güzel memelerinin

:)))sagolasın jelesec im:)) az acılı bol eglenceli bi surecim vardı fotograflar arkadasımın makınasında en kısa zamanda fotograflı surecimi olusturcam

Kesinlikle çok doğru....Ercan bey kesi konusunda çok hassas. En az hastaları kadar. Hastaya minimum kesi yapmak için elinden geleni ardına koymuyor. Bana bir çok doktorun sadece ters T yöntemi ile küçültebileceğini söylediği göğüslerimi, Ercan bey istediğim boyuta hem de lolipop tekniğiyle küçültebildi. Bilmeyenler için küçük bir not ; bu yarı yarıya daha az dikiş demek. Ben meme büyütmede kişisel olarak, meme başı kesisinin tercih edilmemesi taraftarıyım. Dediğim gibi kişisel olarak büyütme ameliyatı olsam alt kesiyi tercih ederdim. Ama seninki tadından yenmez bi güzellik olmuş. Cicilerini güle güle kullan canım.

:)))sagolasın jelesec im:)) az acılı bol eglenceli bi surecim vardı fotograflar arkadasımın makınasında en kısa zamanda fotograflı surecimi olusturcam

vallahi bi toplantıya denk gel o memelerini canlı elleyeyim ben anca öyle anlar foto kesmez beni

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…