- Konu Sahibi fleur_delis
-
hepinize iyi dilekleriniz için cok tesekkur ederim evimdeyim saglıgım ve goruntm yerınde cok sukursuan sahıp oldugum goguslerın benım olduguna ınanamıyorum operasyonum koltukaltından oldugundan ve drenlerım cıkmadıgından cok uzun bi yazı yazamıyorum ama ıı oldugum ılk fırsatta fotograflarla bırlıkte detayları paylasacagım
narkozun etkisini tam atamamısken karsımda gordugum nldglp ye çokkkk teşekkür ediyorum.sıcacık sohbetiyle içimi ısıtıp kendıme gelmemi sagladı... sagolsun yüzümü güldürdüve cıkısta yanınıa ugradıgım whitarabbit a cok cok geçmiş olsun dileklerimi ileiyorum ikisi de taş gibi maaşallah
Senin o memeler keyfini çıkar iyileş deaman nlglpd arkadaş çok anlattı çok övdü memeleri bende çok merak ettim fotoları bekliyoruz merakla
tekrar geçmişler olsun
Herşey yolunda maşallahFıstık gibi olmuş fleur cuğumuz.Daha ilk görüntü bile mükemmel.Sonrası düşünemiyorum bile
Fleur geçmişler olsun tatlımnasıl gidiyor? Nasıl hissediyorsun kendını bebiş
arkadaslar uzunnn zamandır bekledigim ameliyatımın 4.gunu bugun ve kendımı tamamen ii hissediyorum...oturayım bilgisayar basına da surecimi guzel guzel anlatayım istedim
19 ocak sabahı 7 de hastanedeydik ve sevgili doktorcum ercan beycim gelene kadar bi saat içinde tahlıllerım yapıldı odama yerlestım ve basından sonuna yanımda olan annem iki yakın arkadasım ve sevgilimle bu komık ve heyecanlı surece bıraktık kendımızı:)
doktorum 8.30gibi geldi uzerımdekiş çizimleri tamamladı ve son fotografları cektı o ara içtiğim şurup etkisiyle iyice sakinleşmiştim zaten:) doktorumdan kısa sure sonra personel gelip sedyeye aldı beni ve personel sorumlu hemşire annem sevgilim ve dostlarımla güle eğlene fotograf cekile indik ameliyathaneye:)) oradakilerde yakınlarım acısından cok sanslı oldugumu onlar sayesınde korkumu bile yasayamadıgımı soylediler hep..yanımdakilerinde hepsii saglıkcı oldugu için zaten hastanedeki ortamımız da gayet samimiydi
ameliyathanede ilacı vermeleriyle agzımda olusan acı tatla beraber bayılmış oldum:)ilk duydugum ses yine doktorum ercan beyimin sesisiydi:)
odaya geliş anlarımı narkozun etkisiyle hayal meyal hatırlıyorum:)odada gozum acılır acılmaz hemen goguslerıme baktım ve o arada doktorum gozun aydın 300cc taktık dedi:))
kas altı yuvarlak ve hıgh profıl olacagı belliydi ama gogus kafesimin yapısının dar olması sebebiyle gorustugum dıger doktorlar da buyuk cc ler soylememeıslerdı genelde ortak fikir max 300 olacagıydı...doktoruma gırmeden oncede begendıgım fotografları gosterıp dolu dolu b cup yanı b cup olsun hatta c yi bulsun dıye anlatmısıtm ki su anki durusuna gorede istedigim ölçülerde bi boyuta kavusacagım...
ve sevgili arkadaslarım doktoruma minnettar oldugum bi konu da ameliyatımın koltukalltından olması..aynaya bakıyorum ve karsısındakı goruntumde hiç bi iz yok, izim sadece koltukaltımdakı dogal cızgılerın oldugu alanda bu bence buyuk bı avantaj...gorusmelerımızde doktoruma koltukaltının bana rısklı geldıgını aklımın almadıgını sormustum hep o da bana istersem meme altından zaten yapabileceğini bunun en basıt yontem oldugunu ama onemli olanın benım omur boyu bu konforu yasamam gerektıgını soyledı bana..hem doktorumla ılgılı hemde ınternette yaptıgım arastırmalarım sayesınde bu yontemın sadece bu konuda ehlilesmıs uzmanlar tarafından yapılabıldıgını gordum. doc.dr.ercan beyın de bu konuda amerıka dahıl bı cok ulkede onlarca calısması vardı ve kendıde bu yontemı herkesın yapamayacagını defalarca soyledı bana...hakıkaten bende bircogumuz gibi KOLTUKALTINDAN SADECE ICI SERUM FIZYOLOJIK SIVI DOLU PROTEZLER KONULABILDIGINI düşünoyrdum ama dediğim gibi BANA UYGULANAN PROTEZ KOLTUKALTINDAN GİRİLİP KASALTINA YERLEŞTİRİLEN MENTOR MARKA PÜTÜRLÜ YÜZEYLİ 300CC HİGH PROFİL PROTEZ) bu konuda sizleri bilgilendirmeyi kendime borc biliyorum cunku benımde kısa sure oncesıne kadar farkında olmadıgım bi yontemdi
19 ocak gecesi hastanede kalıp pazar gunu oglen gibi çıkısımı yapıp evime geldim.tabi drenlerim cıkmamıstı yaptıgımız olcumler ve doktorumla haberlesmemeız sonucunda pazartesı aksamı drenlerın cıkmasına karar verdık ve kosa kosa gıttım hastaneye:)neticede drenler hareket kısıtlılıgı yaratıyor...salı gunu banyo yapabilecegimi soyledı doktorum ama ben yıne de bugunu bekliim istedim.az once banyoya gırmek ıcın korse ve sutyenımı cıkarttıgımda pazartesı gunune gore bıle odemlerımın cogunun ındıgını ve oldukca sekılledgını gordum tabi havalara uctumilk banyomu az once yapıp misler gibi olunca daaa bilgisayarın basına geçip sizlere geçirdigim bi kaç gunu özetliim istedimmm
Geçmiş ve hayırlı olsun canım
Canımcım senı unuttum sanma:)
Güzel haberlerini aldım.Çok sevındım senın adına.Güle güle kullan.
Geçmiş olsun.Sevgilerle.[/QU
canımsın aledaxcım..sizler sayesinde cıktım bu yola fikirerini fotograflarınız yorumlarınız hep klavuz oldu iyiki varsınız
özellikle o kısmın altını çizmek istedim zatendoktorularımızın hepsi başarılı ama teknikler silahlar çok gelişti önemli olan dogru kişiler için dogru silahla basarıya ulaşmak
Çok doğrusun arkadaşım doğru doktor doğru zaman doğru teknikmutluluğun sevincin daim olsun sürecini çok güzel yazmış anlatmışsın tadını çıkar güzel memelerinin
Canımcım senı unuttum sanma:)
Güzel haberlerini aldım.Çok sevındım senın adına.Güle güle kullan.
Geçmiş olsun.Sevgilerle.[/QU
canımsın aledaxcım..sizler sayesinde cıktım bu yola fikirerini fotograflarınız yorumlarınız hep klavuz oldu iyiki varsınız
Canım benım ne güzel yazmışsın.
Senın şansın yolun ve yol arkadaşlarındı.Nldglp jelesec ve diğerleri..Dayadın sırtını:)doktorunda zaten işinde harıka.
Sonuç mutluluk..Yaşasın yenı memelerin..Tadını çıkar.Resım bekliyoruz.
özellikle o kısmın altını çizmek istedim zatendoktorularımızın hepsi başarılı ama teknikler silahlar çok gelişti önemli olan dogru kişiler için dogru silahla basarıya ulaşmak
:)))sagolasın jelesec im:)) az acılı bol eglenceli bi surecim vardı fotograflar arkadasımın makınasında en kısa zamanda fotograflı surecimi olusturcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?