fleur_delis göğüs büyütme:)

saol arskacımmm sen sorunu yazarken bende cevabını veriyordum aslındaaa:)

Eveeettt bak kalp kalbe karşıymış canımm çok güzel anlatmışsın detayları, merak eden bizlere :) sürecin sorunsuz ilerlemesi mükemmel bak o kadar onuda sevdım o da iyiydi bu da çok ilgiliydi derkeeeenn :) oldu bıttı bile ya... Çok geçmişolsun canikom

fıstıklar cok cok iiyim:)bugun ercan beyle gorusmeye gıttım kontrolum vardı.sıkı korseyı de cıkarttık sadece sporcu sutyenım kaldı:) iice şekillenmişler sütyenleri kıyafetleri deniyorum duruyorum keyfim çoookkkk yerinde

whiterabbit sen nası oldun asıl?geldin mi kotrole ii oldu mu memişler bacaklarresim gorebilecekmiyiz senden

Ne güzel haberler Keyfin hep yerinde olsun inşallah

Başla o zaman bing bing sıkmaya Aslında benim iki kuzenim deErcan bey e ameliyat olmuşlardı.Bu yüzden onların sürecini de yakınen takip ettim.Sanırım en zor kısmı bu masaj diye düşünüyorum meme büyütme ameliyatının.Bir kuzenim çok zorlanmıştı ve canının çok yandığını söylüyordu.2. kontrolüne geldiğinde ben de girmiştim odaya.Doktor beğenmemişti yaptığı masajı çok yumuşamamış bakın böyle yapacaksınız diye gösterirken içim gitti resmen.Nasıl sıkıp masaj yaptı şok olmuştum Sanıyorum daha iyi sonuç almak açısından böyle yapılması doğru ama biraz acılı olması da işin zor olan tarafı Kolay gelsin tatlım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…