- Konu Sahibi fleur_delis
-
vallahi bi toplantıya denk gel o memelerini canlı elleyeyimben anca öyle anlar foto kesmez beni
Canım benım ne güzel yazmışsın.
Senın şansın yolun ve yol arkadaşlarındı.Nldglp jelesec ve diğerleri..Dayadın sırtını:)doktorunda zaten işinde harıka.
Sonuç mutluluk..Yaşasın yenı memelerin..Tadını çıkar.Resım bekliyoruz.
bizler son noktada yazıştık yoldaş olduksağlık sektöründen fleus arkadaş cevre geniş referanslar kuvvetli tabi şansıda yaver gitmiş bulmuş meme konusunda uzmanlaşmış ( küçültme büyütme) doktorunu buldu.
ya ben sana da yoldaşım özellikle burunda aledam
şimdi fotograf yüklemeye calısıyorummm:)
saol arskacımmm sen sorunu yazarken bende cevabını veriyordum aslındaaa:)
bizler son noktada yazıştık yoldaş olduksağlık sektöründen fleus arkadaş cevre geniş referanslar kuvvetli tabi şansıda yaver gitmiş bulmuş meme konusunda uzmanlaşmış ( küçültme büyütme) doktorunu buldu.
ya ben sana da yoldaşım özellikle burunda aledam
Hele benn...tamamen tesadüf eseri tanıştım hastanedeBir kere de ben toprağın açtığı topikde bir yazısını okumuştum fleur un:) İyi ki o tesadüfler olmuş hayatımızda di mi Fleur?
Hele benn...tamamen tesadüf eseri tanıştım hastanedeBir kere de ben toprağın açtığı topikde bir yazısını okumuştum fleur un:) İyi ki o tesadüfler olmuş hayatımızda di mi Fleur?
her nereye yazmıssam iiki yazmısım keske daha cok daha cok yazsaydım da daha cok sohbetimiz olsaydı oncesinde:)ama sen buyukkk bi incelik yaptın yanıma gelerek:)çok tatlısın cok fıstıksın cok tassın sennnn:)
Fleur,nasılsın ? memişler nasıl?
canım, hadi geçmiş olsun bitti gitti işteçok güzel olmuş bende resim koycam
fıstıklar cok cok iiyim:)bugun ercan beyle gorusmeye gıttım kontrolum vardı.sıkı korseyı de cıkarttık sadece sporcu sutyenım kaldı:) iice şekillenmişler sütyenleri kıyafetleri deniyorum duruyorum keyfim çoookkkk yerinde
whiterabbit sen nası oldun asıl?geldin mi kotrole ii oldu mu memişler bacaklarresim gorebilecekmiyiz senden
Ben yeni resimlerini şimdi gördüm ya harika olmuşlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?