- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.358
Arkadaslar boyle bir şeyin imkanı yok,zaten iş yerinin karsisinda ki dukkanda surekli bakistigim birisiydi gelip numarami alan da tanismak isteyen de kendisiydi sizce boyle bir şey mümkün olabilir miBence aranızda elektrik oluşmamış, sizi begenmemiş de olabilir. Ama hadsizlik yapıp yalan söylemesini gerektirmez. Bu kişiden olmaz.
Niye olmasın herif boşlukta belli kiArkadaslar boyle bir şeyin imkanı yok,zaten iş yerinin karsisinda ki dukkanda surekli bakistigim birisiydi gelip numarami alan da tanismak isteyen de kendisiydi sizce boyle bir şey mümkün olabilir mi
Yok yok boyle bir seyle alakasi yok boşlukta olsa evlilik konulari açmaz,ki boşlukta olacak birisi degil bu zamana kadar kendi isteği ile sevgilisi olmadigini beni çok begendigini hoslandigini o yuzden cesaret edip numarami aldığını soyledi. Ayriyeten cidden kendimi övmek için söylemiyorum fakat,hani kolay kolay kimsenin begenmeyecegi birisi degilim özelestiri yapmak adına soyluyorum hayatimda da bir çok insan oldu fakat ilk defa böyle bir söylemle karsilastim arkadaşlarımdan falan da yorum aldım konu açmak için yaptığını fakat eline yüzüne bulastirdigini söylediler ama patavatsiz da olabilir sitede ki arkadaslarin söylediği gibi. Ki madem boşlukta beni görüp beğenince konusmak istedi ama sonradan istemedi diyelim,üç kere konusmayi kesmek istedim garip hareketleri yüzünden kendisi bırakmadı kabul edebilirdi bahanesi olurdu benim istemememNiye olmasın herif boşlukta belli ki
Bir söz var bilir misin bilmiyorum Angelina Jolienin aldatıldığı devirde seni harcarlar Hatçeeeee diye. Hah, İşte her şey görünüş değil sana güzel gelen bana gelmeyebilir. Ayriyeten hoşlandığım birinin eksik kusurlarını asla dillendirmem, onu kaybetmemek için yalan söylemem. Kaçırdığın çok şey var.Yok yok boyle bir seyle alakasi yok boşlukta olsa evlilik konulari açmaz,ki boşlukta olacak birisi degil bu zamana kadar kendi isteği ile sevgilisi olmadigini beni çok begendigini hoslandigini o yuzden cesaret edip numarami aldığını soyledi. Ayriyeten cidden kendimi övmek için söylemiyorum fakat,hani kolay kolay kimsenin begenmeyecegi birisi degilim özelestiri yapmak adına soyluyorum hayatimda da bir çok insan oldu fakat ilk defa böyle bir söylemle karsilastim arkadaşlarımdan falan da yorum aldım konu açmak için yaptığını fakat eline yüzüne bulastirdigini söylediler ama patavatsiz da olabilir sitede ki arkadaslarin söylediği gibi. Ki madem boşlukta beni görüp beğenince konusmak istedi ama sonradan istemedi diyelim,üç kere konusmayi kesmek istedim garip hareketleri yüzünden kendisi bırakmadı kabul edebilirdi bahanesi olurdu benim istememem
Ya bu tabi ki doğru,olabilir kimse kimseyi beğenmek zorunda değil ama dediğim gibi her şeyin ilki ondan geldi,ve madem sonradan dedigim gibi istemedi ben konusmayi kestiğim zaman devam etmeyebilirdi bahanesi olurdu işine gelirdi ama kendisi bırakmak istemedi işte sorun buradaBir söz var bilir misin bilmiyorum Angelina Jolienin aldatıldığı devirde seni harcarlar Hatçeeeee diye. Hah, İşte her şey görünüş değil sana güzel gelen bana gelmeyebilir. Ayriyeten hoşlandığım birinin eksik kusurlarını asla dillendirmem, onu kaybetmemek için yalan söylemem. Kaçırdığın çok şey var.
Ayrıca her evlilik düşünüyorum diyene inanma, evlilik düşünen böyle mi olur ? Bazı erkekler bunu diline pelesenk ediyor maalesef. Alındığını farkedip bir gönlünü bile almaya çalışmamış. Fos yani.
Seni inceliyor. Erkekler böyledir yüzündeki her ayrıntıyı inceleyip bilmek isteyebilir. Üslup konusunda bir şey diyemem ama benide inceleyen erkek arkadaşlarım olmuştu bende rahatsız olmuştum tabiki. Eğer rahatsız oldugunu söylemezsen bunu hep yapar. İyi niyetli veya kötü niyetli olduğunu sen anlayabilirsin. Seni daha çok tanımak bilmek her ayrintini öğrenmek istiyor sanırım.Sosyal mecralardan öğrenmiştir kuzenlerini. Ya da ortak tanidiklardan falan. Aynı semtte mi oturuyorsunuz yoksa farklı semt mi? Eve hazırlanmaya giderken gorecekse aynı semt diye düşünüyorum.Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfenve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor
Soylemezsem hep yapicak olmasi da kötü bir şey degil mi sizce demek ki huy mu acaba :/ o kadar kotu yorum geldi ki sizin yorumunuz çok iyi niyetli geldi,bilmiyorum belki de konusmayi mi kesmeliyim.. Evet aynı semtteyiz bir de biz karşılıklı dükkanlar da çalışırken tanismistik numarami almıştı bakisiyorduk öncesinde,nerede oturdugumu falan her seyi biliyor zatenSeni inceliyor. Erkekler böyledir yüzündeki her ayrıntıyı inceleyip bilmek isteyebilir. Üslup konusunda bir şey diyemem ama benide inceleyen erkek arkadaşlarım olmuştu bende rahatsız olmuştum tabiki. Eğer rahatsız oldugunu söylemezsen bunu hep yapar. İyi niyetli veya kötü niyetli olduğunu sen anlayabilirsin. Seni daha çok tanımak bilmek her ayrintini öğrenmek istiyor sanırım.Sosyal mecralardan öğrenmiştir kuzenlerini. Ya da ortak tanidiklardan falan. Aynı semtte mi oturuyorsunuz yoksa farklı semt mi? Eve hazırlanmaya giderken gorecekse aynı semt diye düşünüyorum.
Arkadaslar boyle bir şeyin imkanı yok,zaten iş yerinin karsisinda ki dukkanda surekli bakistigim birisiydi gelip numarami alan da tanismak isteyen de kendisiydi sizce boyle bir şey mümkün olabilir mi
Eğer seni sapık gibi takip ettiyse çok ayıp etmiş. Hatta ayıptan da beter!Arkadaslar ek olarak bir de surekli beni ve ailemi araştırıp duruyor bana da sorular yöneltiyor dün de ben disaridayken buluşma saatinden önce kuzenlerimle o işten gelmisti beni mi takip etmiş ne yapmış bilmiyorum da birden bana kuzenlerin gitti mi cigkofteciden sen yoktun dedi beni eve hazırlanmaya giderken gormus sanırım nereden gördüğünü sordum çok sasirdim bende dukkandaydim dedi de ama kuzenimi tanımıyor nasıl anladi ben onlarla beraber girmemistim çok sasirdim
Bence seni sevmiyor. Seven insan böyle olmaz. Sevse seni kırmamak için 40 takla atar. Suratın birazcık düşse moralini düzeltmek için yapmadığı şey kalmaz.
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfenve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfenve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor
Yani benimde başımdan benzer şeyler geçti bazı erkekler biraz duygusal oluyor veya ayrıntıci. Yüzümdeki, vücudumdaki her şeyi inceleyen oldu. Bu durum onları kötü karakter yaptığını düşünmüyorum. Ama şöyle bir durum da var üslup meselesi. Bunu sana nasıl söylediği? Eleştiri olarak mı yoksa gerçekten hoşuna mı gidiyor senin ayrıntıların.Bunu anlayıp hissetmen lazımdı.Birazda patavatsiz birisi belli ki.O seni elestirince ozguvenine dokunuyo ister istemez. Bende öyle olmuştu rahatsız olmuştum ve bunu dile getirdim. İnceleyeceksen kendi içinde incele dedim. Hayatımıza aldığımız insanların en ince ayrintisina kadar bazen araştırıp ogrenebiliyoruz. Bunu bende yaparımSoylemezsem hep yapicak olmasi da kötü bir şey degil mi sizce demek ki huy mu acaba :/ o kadar kotu yorum geldi ki sizin yorumunuz çok iyi niyetli geldi,bilmiyorum belki de konusmayi mi kesmeliyim.. Evet aynı semtteyiz bir de biz karşılıklı dükkanlar da çalışırken tanismistik numarami almıştı bakisiyorduk öncesinde,nerede oturdugumu falan her seyi biliyor zaten
Çok haklısınız,bende neden tepki veremedim neden yapmadim diye kendime kızıp duruyorum salak gibi hala oturdum tepki vermeden diye keşke içeceği basindan asagiya döküp bir de laf sokup kalksaydim o kadar içimde kaldı ki,düşündükçe deli oluyorum..takintili, patavatsiz ve deger vermeyi bilmeyen biri gibi geldi. ilk once ezik gibi demis, sonra durumu duzeltmeye calismis kendince ama cok itici su konusmalar. ben olsam masadan kalkar giderdim. ayrica kadinin dis gorunusunu diline dolayan laçka tiplerin genelde kompleks sorunu vardir nett! yillar once biriyle gorusmustum. bana yasimi sormustu, ben de yasimi soyledim, e bu kadar makyaj yaparsan kucuk gorunursun demisti. bir de yuzun fondotenden putur putur olmus demisti. o gun terk ettim salagi. meger sosyal hayatinda da boyle patavatsiz nerde ne konusacagini bilmeyen biriymis. bir de sizin gorustugunuz kiside yalan problemi var ki bu hic tolore edilemez. demekki yalanci biri ki arkqdaslari ile gorustugunu bile sakliyor.ay cekilmez ya yol verin gitsin
Olur. Başta güzel bulmuştur etkilenmiştir detaylar hoşuna gitmemiştir ya da gözüne batmıştır.Ay ama ilk numarami alan tanışmak isteyen kendisiydi yanıma gelen de kendisiydi sizce boyle bir şey yine de mümkün mü çünkü ilk başta hoşlanmadan begenmeden ilk defa sevgilisi olacak birisinin numarami alması ya da ilk görüşte evlenilecek birisi olduğumu anlaması imkansız bence