Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfen
ve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor