Fiziksel soru soran erkek?

aydaben

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2023
126
-80
Arkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfen ve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor

Arkadaslar ek olarak bir de surekli beni ve ailemi araştırıp duruyor bana da sorular yöneltiyor dün de ben disaridayken buluşma saatinden önce kuzenlerimle o işten gelmisti beni mi takip etmiş ne yapmış bilmiyorum da birden bana kuzenlerin gitti mi cigkofteciden sen yoktun dedi beni eve hazırlanmaya giderken gormus sanırım nereden gördüğünü sordum çok sasirdim bende dukkandaydim dedi de ama kuzenimi tanımıyor nasıl anladi ben onlarla beraber girmemistim çok sasirdim

Ben galiba meşrubatı kafasına boşaltabilirdim yan dön dediği yerde.
Hic bir tepki veremememe o kadar kızdım ki birden bozuldugum için tepki veremedim kitlendim kaldım sonra kuzenlerimle paylaştım konu açmak için yapmış bence kötü niyet yok deyince rahatlamistim oysa ki fakat sizde benimle aynı şeyi düşünüyorsunuz demek ki hala da biraz şokundayim o soruların acikcasi

Ay sizi simdi hatırladım çiğkofteci deyince.
Aynı adam bu dimi olmaz bundan vazgeçin artık. Gariplik akıyor adamın her hareketinden.
Ay evet bu adam,ben vazgeçmek istiyorum artık her hareketine mutlaka yok artık diyorum ama geri konuşurken buluyorum kendimi ya işte o gunde kesicektim konusmayi tamamen kendisi özür falan dileyince kaldı..

Kuzenelr de biraz salak galiba kusura bakma

Konusmayi bilmiyor flort etmeyi bilmiyor. Herseyi siz ogretmek zorundasiniz ne gerek var ugrasmaya boyle biriyle. Ciddi ciddi diyorda biriyle evlenebilmek icin evlenecek bir tip sanirim. Cunku evlenmek icin once birini sevmek gerekir bu kisi evlilik fikrini seviyor gibi

Ne sümsük, ne dediğini bilmez biri bu ya, Allah aşkına başınıza dert mi arıyorsunuz, hayatı burnunuzdan getirecek, o kadar belli ki

Muhtemelen mantığına yatıyorsunuz bu kızla evlenilir diye düşünüyor ama sevemedi duygusal bir şey hissetmiyor kendimi ikna etmeye çalışıyor. Bence bitirin. Herkes gerçekten sevilmeyi hak eder. Sizi sevmediği için her şeyiniz gözüne batıyor muhtemelen

Oha ağır ruh hastası takıntılı bu

Kaç yaşında bu patavatsız

Ay ama ilk numarami alan tanışmak isteyen kendisiydi yanıma gelen de kendisiydi sizce boyle bir şey yine de mümkün mü çünkü ilk başta hoşlanmadan begenmeden ilk defa sevgilisi olacak birisinin numarami alması ya da ilk görüşte evlenilecek birisi olduğumu anlaması imkansız bence

Ciddiyetini alsın gitsin .Bu ne biçim muhabbet.Bence en hafif tabirle kaba bir adam
Nerde ne konuşulması gerektiğini bilmiyor.İlk ilişkisi olması ile ilgili bir sorun değil.Genel olarak biri konusunu acmiyorsa insanların fiziksel görünümü hakkında konuşulmaz.Gorgu kuralıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…