Fiziksel soru soran erkek?

Ya patavatsız hadsiz ya da hasta sevgiliyken böyle diyen evliyken ooooo

patavatsizligini gectim ama su davranistan sonra arkama bakmadan kacarim . bence sende yol ver gitsin . takintili birine benziyor. beni korkutur böyle insanlar.

Tamamen huy meselesi yani değil mi ne konuşacağını bilmediğinden değil :/ haklisiniz sanırım bu hep böyle yapacak birisi konusmayi kesmem gerekiyor..
Karakter meselesi..Böyle bir adamla evlendiğinizi düşünsenize, hayatınız boyunca hep eleştiri, bir süre sonra da hakaretler başlayacak.. Nedir yani bu adam, vazgeçilmez olan ne, benim fiziki kusurlarımı öyle veya böyle konu edecek adamın esamesi okunmaz hayatımda..Bir de Allah aşkına hayatta hiç sevgilisi olmayan adam nedir ya, bana cokkk tuhaf geliyor öyle adamlar, illa ki bir kusurları vardır diye düşünüyorum. Arkanıza bakmadan kaçın aklınız varsa...

boylesini hicbir sey demeden pat diye engellemek lazim. neye ugradiginu sasirsin, dusunmekten dleiye dönsün inan bunu hak ediyor

Hem ilk ilişkisi, hem 3 aydır birliktesiniz hem de sizle ciddi düşünüyor. Diğer saçmalığı komple yok sayıyorum, onlar ayrı dünya. Biraz mantıklı olup adım adım uzaklaşın, sonra da arkanızı dönün yavaşça, sonra ayaklar arkanıza vura vura koşu.

Evlenirseniz ömür boyu çocuk gibi güdersiniz bu adamı. Nezakete romantizme düzgün sosyal hayata hasret kalırsınız. Çok aşık olsanız neyse de niye çekeceksiniz kendinize kastınız mı var

Patavatsizligini gectim sizi takip etmesi surekli arastirmasi normal degil
Belki sizofren nerden biliyosunuz supeleniyor arastiriyor takip ediyor aman bosverin ya garip biri iste ayrilin bence

Bu patavatsızlığından daha büyük problem. Adam yürüyen red flag bence yol verin en kısa zamanda.

Ay böyle bir adamla sürekli kararsız kalıp geri konusuyormussunuz sonraki yorumlarınızı da okudum fakat neyi konuşuyorsunuz bu adamla anlamadım. Çenen ezik mi geride mi,çok zayıfsın yok saçın şöyle mi başın şöyle mi muhabbeti yapmaktan mi hoşlanıyorsunuz da bu adamla devam ediyorsunuz anlamadım. İnsan sohbetinden zevk aldığı içinde şüphe barindirmayan birisiyle evlenmek ister. Bu adam narsist olabilir,çekmeyin bunu henüz arkadaşlık varken şutlayın bence. Birde surekli alakasız ciddi düşünüyorum seninle ciddiyim diyen adamdan nefret. Öyleleri zaten genellikle garip çıkıyor. Niye ısrarla belirtme çabası. Normal adam bir iki kere der seni rahat hissettirerek zaten devamını ciddiyse getirir

Ahh ahh o kadar genç ve toysunuz ki. Bu zamana kadar kendi isteğiyle kimse olmamis hayatında öyle demiş. Insanlarin her dediğine inanmayın. Psikopatça davrandığı için kızlar ilk bulusmada kaçmış olabilir mi?Tabiki de böyle şeyleri sizinle arkadaşlık etmek istediği için açık açık demez kendi ağzıyla. İyi düşünün bence

Iiyyyy Allah aşkına her ciddi düşünüyorum diyen manyagi sirf bu sihirli kelime yüzünden hayatinizda tutmayin.

Yillar önce böyle biriyle buluşmuştum heryi hiç çekinmeden söyleyen, öyle tecrubesiz filan da degildi. Buluşmada sinirlendim tartıştık engelledim hemen. Igrenc öteki böyle tipler. Bununla ömürmü gecer.

Bebeğim seninle ciddi düşünmeden önce düşünmeyi öğrenmesi gereken bir adam . Bırak sen bu hödüğü. Yani düşünüp konuşmayı bilmeyen bir adam seninle ciddi düşünse ne olacak .beyni yok ki düşünsün bir şeyler . Olsa aptal saptal konuşmaz

Anladığım kadarıyla bu siyah pardesülü adamla ciddi düşündüğü için bu kadar anormal ve ürkütücü davranmasına rağmen hala berabersiniz.

Gerçekten değmez. Daha “insan” birileri karşınıza çıkar ve yine ciddi düşünebilirler merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…