- 12 Ekim 2022
- 1.673
- 4.154
Ya patavatsız hadsiz ya da hasta sevgiliyken böyle diyen evliyken oooooArkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfenve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor
patavatsizligini gectim ama su davranistan sonra arkama bakmadan kacarim . bence sende yol ver gitsin . takintili birine benziyor. beni korkutur böyle insanlar.Arkadaslar ek olarak bir de surekli beni ve ailemi araştırıp duruyor bana da sorular yöneltiyor dün de ben disaridayken buluşma saatinden önce kuzenlerimle o işten gelmisti beni mi takip etmiş ne yapmış bilmiyorum da birden bana kuzenlerin gitti mi cigkofteciden sen yoktun dedi beni eve hazırlanmaya giderken gormus sanırım nereden gördüğünü sordum çok sasirdim bende dukkandaydim dedi de ama kuzenimi tanımıyor nasıl anladi ben onlarla beraber girmemistim çok sasirdim
Karakter meselesi..Böyle bir adamla evlendiğinizi düşünsenize, hayatınız boyunca hep eleştiri, bir süre sonra da hakaretler başlayacak.. Nedir yani bu adam, vazgeçilmez olan ne, benim fiziki kusurlarımı öyle veya böyle konu edecek adamın esamesi okunmaz hayatımda..Bir de Allah aşkına hayatta hiç sevgilisi olmayan adam nedir ya, bana cokkk tuhaf geliyor öyle adamlar, illa ki bir kusurları vardır diye düşünüyorum. Arkanıza bakmadan kaçın aklınız varsa...Tamamen huy meselesi yani değil mi ne konuşacağını bilmediğinden değil :/ haklisiniz sanırım bu hep böyle yapacak birisi konusmayi kesmem gerekiyor..
boylesini hicbir sey demeden pat diye engellemek lazim. neye ugradiginu sasirsin, dusunmekten dleiye dönsünÇok haklısınız,bende neden tepki veremedim neden yapmadim diye kendime kızıp duruyorum salak gibi hala oturdum tepki vermeden diye keşke içeceği basindan asagiya döküp bir de laf sokup kalksaydim o kadar içimde kaldı ki,düşündükçe deli oluyorum..
Bu patavatsızlığından daha büyük problem. Adam yürüyen red flag bence yol verin en kısa zamanda.Arkadaslar ek olarak bir de surekli beni ve ailemi araştırıp duruyor bana da sorular yöneltiyor dün de ben disaridayken buluşma saatinden önce kuzenlerimle o işten gelmisti beni mi takip etmiş ne yapmış bilmiyorum da birden bana kuzenlerin gitti mi cigkofteciden sen yoktun dedi beni eve hazırlanmaya giderken gormus sanırım nereden gördüğünü sordum çok sasirdim bende dukkandaydim dedi de ama kuzenimi tanımıyor nasıl anladi ben onlarla beraber girmemistim çok sasirdim
Ay böyle bir adamla sürekli kararsız kalıp geri konusuyormussunuz sonraki yorumlarınızı da okudum fakat neyi konuşuyorsunuz bu adamla anlamadım. Çenen ezik mi geride mi,çok zayıfsın yok saçın şöyle mi başın şöyle mi muhabbeti yapmaktan mi hoşlanıyorsunuz da bu adamla devam ediyorsunuz anlamadım. İnsan sohbetinden zevk aldığı içinde şüphe barindirmayan birisiyle evlenmek ister. Bu adam narsist olabilir,çekmeyin bunu henüz arkadaşlık varken şutlayın bence. Birde surekli alakasız ciddi düşünüyorum seninle ciddiyim diyen adamdan nefret. Öyleleri zaten genellikle garip çıkıyor. Niye ısrarla belirtme çabası. Normal adam bir iki kere der seni rahat hissettirerek zaten devamını ciddiyse getirirArkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfenve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor
Ahh ahh o kadar genç ve toysunuz ki. Bu zamana kadar kendi isteğiyle kimse olmamis hayatında öyle demiş. Insanlarin her dediğine inanmayın. Psikopatça davrandığı için kızlar ilk bulusmada kaçmış olabilir mi?Tabiki de böyle şeyleri sizinle arkadaşlık etmek istediği için açık açık demez kendi ağzıyla. İyi düşünün benceYok yok boyle bir seyle alakasi yok boşlukta olsa evlilik konulari açmaz,ki boşlukta olacak birisi degil bu zamana kadar kendi isteği ile sevgilisi olmadigini beni çok begendigini hoslandigini o yuzden cesaret edip numarami aldığını soyledi. Ayriyeten cidden kendimi övmek için söylemiyorum fakat,hani kolay kolay kimsenin begenmeyecegi birisi degilim özelestiri yapmak adına soyluyorum hayatimda da bir çok insan oldu fakat ilk defa böyle bir söylemle karsilastim arkadaşlarımdan falan da yorum aldım konu açmak için yaptığını fakat eline yüzüne bulastirdigini söylediler ama patavatsiz da olabilir sitede ki arkadaslarin söylediği gibi. Ki madem boşlukta beni görüp beğenince konusmak istedi ama sonradan istemedi diyelim,üç kere konusmayi kesmek istedim garip hareketleri yüzünden kendisi bırakmadı kabul edebilirdi bahanesi olurdu benim istememem
Bebeğim seninle ciddi düşünmeden önce düşünmeyi öğrenmesi gereken bir adam . Bırak sen bu hödüğü. Yani düşünüp konuşmayı bilmeyen bir adam seninle ciddi düşünse ne olacak .beyni yok ki düşünsün bir şeyler . Olsa aptal saptal konuşmazArkadaşlar ilk öncelikle merhaba,3 aydır birisi ile konuşuyorum daha önce hiç sevgilisi olmamış bu ayrıntıyı verme nedenim de soracağım soruyla ilgili zaten,bazen bazı hareketlerini ne yapmasi gerektigini bilmediğine yoruyordum fakat dün buluştuk yine sessizlik olmuştu biraz kırgındim ona acikcasi ve bana birden zayıf gözüküyorsun kaç kiloydun şu kadar var mısın falan gibisinden soru yoneltti ben buna bir şey demedim ama yine sohbet ediyorduk ve birden bana çenen neden ezik gibi ezildi mi yani geride duruyor dedi şok oldum çenem geride çünkü bu kadar basit ezilme falan yok dedim yan döner misin ama çok tatlı dedi yanaklarin tombik ya ondan da oyle duruyor olabilir dedi ben hemen kalkmak istedim o sorulardan sonra zaten baya bir bozuldum. Kendisi ciddi dusunen birisi zaten surekli evlilik konulari açıp duruyor,ama o kadar garip ki bazenleri spora gidiyorum diyor mesela 7de 12ye kadar ortalıkta yok ve öğreniyorum ki arkadaşıyla berabermis buluşmadan önce bunu tartismistik zaten hatasını kabul edip özür diledi haber vermem gerekiyordu çok haklısın dusunemedim dedi buluşmaya da o yüzden kırgın gittim kendisi çok buluşmak istedigi için. Ama bu soruları falan sizce konu açmak için öylesine mi sordu sessizlik oldugu ve ben konusmadigim icin,konusmayi bilmediğinden mi yoksa tamamen kötü niyet mi ben anlamadım ya akıl verin lutfenve ek olarak dun ki buluşmamız da surekli yine ciddiyim bunu biliyorsun ben senin de ciddi oldugunu dusundugum icin seninle konusuyorum muhabbeti yapti durdu yine benim eski nisan konumu açtı biraz sordu ve bir aralar nişan konumu sorun edicek gibi olmuştu sonra birisi mi akıl mi verdi ne yaptı geri duzeldi anlamıyorum gerçekten hiç sevgilisi olmadığı için mi böyle garip ne yapması gerektiğini bilmiyor