Fiziksel şiddetin nedeni ve derecesi…

Ya bunu lutfen yapmayin. Esinizin yaptigi kabul edilir bisey degil. O kismi zaten herkes yazmis daha o konuya girmiycem. Ama o an tartismak istemeyip konuyu kapatmaya calisan insanin nolur ustune gitmeyin. Bunu bana esim yapiyo zaman zaman. Uzatma tamam su an konusmak istemiyorum dedigim noktada ustume geldikce ben 1 kez evden ciktim gittim. 1 kez de elimde ki tabagi kirdim. Yani sınırı var her bireyin. Evli olmak o sinirlari kosulsuz ihlal etme hakjini vermemeli kimseye. Konusmak istemiyosam karsimda ki saygi duymali ya. Delirtiyo bu his beni.

Evliligimin basindan beri kendime kurallar koydum.
Bunlardan biri de esim sinirli ise, ikincisi ikimizde birbirimize yükseliyor isek ya odadan çıkıyorum ya da susuyorum.
Sakinleşince konuşmam gerekeni konuşuyorum.

Eğer olayı uzatırsam, ya da odadan çıktı arkasından gidip konuşursam olay başka boyutlara gelecek Allahım emri çünkü o sinirle insan bişey görmez, ağzından çıkanı da kulağı duymaz.

İyice sakınleşince oturup konuşun, bitirecek iseniz bişeyler bitti diyor isenizde gerginliği en az noktaya getirin, yüzyüze evladınız için bir araya geldiginizde pozitif olursunuz.

Keşke o an kadese basıp polisler gelince şimdi de sen bunu ağlayarak günlüğüne yaz diyebilseydiniz. Ahh ahh nolur çocuğu bahane edip sineye çekmeyin. Çocuğunuzun annesine psikolojik-fiziksel şiddet uygulayan babayla büyümesinden daha kötü ne olabilir bunu bi düşünün

fiziksel şiddet sözlü şiddet hepsi var ay Allahım ya nefret ediyorum böyle adamlardan bende evliyken maruz kaldım ve sonunda aldatıldım en son boşadım

Birbirinize tahammülünüz bitmiş ve sizde ateşe korla gidiyorsunuz. Ben arada bir sevgi kırıntısı göremedim. Boşanmak her ikiniz içinde daha hayırlı. Aksi takirde birbirinize büyük zararlar verebilirsiniz.

İkinizde birbirinize şiddet uygulamışsınız. Şiddet sadece fiziksel ve psikolojik zarar verme değildir. Birbirinizin özel alanına saygı duymamak da bir şiddettir. Sizin kulaklığı alıp yere atmışsınız bana kalırsa bu da bir şiddet. Konuşmak istemeyen ve sinirli bir insanla zaten ne kadar sağlıklı iletişim kurabilecektiniz ki? Kaldı ki eşinizin yaptığı ve söylediği söz 15 yaşında ergen bir erkeğin kardeşine davranışı gibi geldi bana. Eşiniz başlı başına zaten hatalı ama sizin de kendinizi eleştirmeniz gereken konular var bence.

Evliliği boyunca şiddete maruz kaldım. İlk şiddeti böyle başladı sonra arttı. Tepkısız kalmayın. Iyı bışı yaptıgını sanıp her tartısmada şiddete başvuracaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…