Fiziksel konularda insanların kalpsizliği ve patavatsızlığı

evlenilecek insanın da sadece dış güzelliği yeterli olamaz. bir ömür beraber geçirmek için güzel huy, düzgün karakter gerekli.
evet aşk için insanlar önce fiziksel olarak çekilirler ama zamanla anlaşamadığın insanın güzel/yakışıklı olmasının önemi kalmaz.

neden sorunuzun cevabı bence zor belki burada bir psikolog arkadaş buna yorum yapabilir.

ayrıca onların genlerini taşıyorsunuz sonuçta, sizi böyle bulup laf edene kadar kendi genlerini suçlasınlar o zaman.

Hande ataizi’de güzel değilse artık kim güzel bilemedim. Bakın konu sahibi, güzel de olsanız sizi güzel bulmayan birileri illaki çıkacaktır.

Ben biraz bilmis cocuktum. Ona gicik oluyorlardi galiba. Erkekler basarili olacak istiyorlardi. Tum emeklerini sevgilerini ogullarina verdiler. Ama ogullari emegin karsiligini veremedi. Benim yolumu ne kadar kesmek istedilerse o kadar basarili oldum. Bunun da etkisi olmustur. Simdi bile basarili olmamin ogullarina saygisizlik olacagi zoruna gidecegi inancindalar.

Kesinlikle size katiliyorum. Bu sekilde dusunen insanlara rastlayamiyorum. Kendi kendime yetiyorum o yuzden

Hande ataizi’de güzel değilse artık kim güzel bilemedim. Bakın konu sahibi, güzel de olsanız sizi güzel bulmayan birileri illaki çıkacaktır.
Guzel olmak olmamak guzel bulunmamak gibi bi derdim yok. Kendimi boyle kabullendim ve seviyorum. Sadece insanlarin baska insanlari uzmekten nasil bir haz aliyor onu anlayamiyorum.

yani durum çirkinlikle alakalı değil aslında, tamamen şu akla mantığa uymayan "oğlum"culuk...
ne diyeyim asla bitmeyen bir zihniyet asla...

Bu arada bana çirkin falan değilmişsiniz gibi geldi. Ailenizin başka sıkıntıları var. Kardeşinize böyle davranmıyorlar sanırım ya da annenize. Sonuçta aynı genleri taşıyorsunuz anneniz ve kardeşiniz dünya güzeli ve yakışıklısı olup sizin dünya çirkini olma ihtimaliniz ne kadardır bilemedim. Herkese karşı mı böyle patavatsızlar? Yoksa size has bir durum mu? Acaba sevmedikleri bir akrabaya falan mı benziyorsunuz ya da plansız gebelik miydi nedir dertleri çok merak ettim. Ama konunun fiziksellikle alakası olmadığı kesin.

Çirkin diyerek özgüven kırmak istemişler sanırım. Ne kadar acı. Ailenizle görüşüyor musunuz?

bu çirkinliği yapanlar aslında sana değil Yaradanımıza dil uzatıyorlar . Maalesef insanlar bilinçsiz . Siz Allah'a sığının . Asıl onların kalbi çirkin... Allah'a havale edin .. Güzellik öyle bir olgudur ki küçük bir hastalık insanda ne güzellik bırakır ne sağlık.. Kalbimiz güzel olsunn . Bize yetecek budurr.. Yaradılanı severim Yaradandan Ötürü

Ben aslinda asla ne kendim ne baskasi hakkinda yorum yapmam. Yorum yapilmasina izin vermem. Iddiam falan da olmaz. Ama durup durup konu muhakkak benim cirkinligime geliyor. Ben de anlayamiyorum.
Size yapan başkasına da yapıyordur tarzları bu demek ki hiç hoş bir şey değil atsan atamazsın satsan satamazsın artık görmezden geliyor olmanız umursamamanız lazım bu saatten sonra bir şey değişmez herkes bi kendine baksa aslında kusursuz insan mı var söyleyenler biblo gibi mi asla kendall jennerın bile var kusuru çatlakları yıllardır sivilceyle sıkıntıları mesela hailey bieberı çok beğeniyorum ben ama burun delikleri yamukmuş hiç memnun değilmiş o kadar güzel değilim diyor bir de röportaj da mesela ben de çevresinde beğenilen bir kızdım sürekli övülürdüm şimdi kilo aldım doğum yaptım o eski çıtır kızdan eser yok
bu bilgiler beni mahvediyor
insan ararsa bulur bir şeyler yani

Tesekkur ederim yorumunuz icin agziniza saglik. Herkes nihayeti de kalbinin ekmegini yer

Oyle tabi yaa. Hem insani kusurlari guzellestirir ozellestirir.

Kim caninizi sikicak bisey dediyse sizi uzduyse bu durum gulup gecmek yerine agzinin payini verin. O size cirkin benzetmeler yapabilicak kadar patavatsizlasmissa sizde Ona patavatsizlik yapiyosunuz diyecek kadar dik durun. Ya haddini bilsin ya da ceksin yoluna gitsin. Onu cek bunu cek.. Hayat zaten kisa ve zor bi de milletin patavatsizligiyla mi ugrasicaksiniz.

İnsan ailesinden de bunları görmez dediğim zaman muhakkak yeni bir şey daha duyuyorum . Annem bana çirkin dememiştir ama yaptığım işi beğenmez , öğretmenliğime laf eder , anneliğime laf eder , bakıcıya bırakmama laf eder , eve yardımcı abla çağırmama laf eder , hiç beğendiremedim kendimi . Ben de vaz geçtim . Mümkün olduğunca mesafe koydum ailemle arama . Bazen içim acımıyor değil . Amaannn deyip geçiyorum.
Sana tavsiyem kimsenin patavatsızlık yapmasına izin verme. Laflarına laf ver üstüne de beş söyle.
Kıymet bilmiyor kimse . Sen alttan aldıkça devam ederler .

Size cirkin diyenelere mutlaka cevabini vermelisiniz yoksa bunun sonu asla gelmiyecek. Acimayana acinmaz. Insanlarin cogu egoist bir yapiya sahib. Karsi taraf üzülür mü diye düsünen insanlarin sayisi az. Ama eger siz ona aynisini yasatirsaniz ozaman korkudan, kendi zarar görmesin diye size bir laf söylemeden iki defa düsünmeye basliyacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…