- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.648
- 40
Direkt annem babam. Annem daha vicdanli olsada ailemdeki erkekler biraz zorbaydi. Simdi cok ustunde durmuyorum. Ama neden bu kadar onemsediler ya da su an insanlar bunu neden bu kadar umursuyor anlayamiyorum. Belki evlenilecek kisinin disina onem verebilinir ama evladinin disina neden onem veriyorlar ki. Anlam veremiyorum.
Hande ataizi’de güzel değilse artık kim güzel bilemedim. Bakın konu sahibi, güzel de olsanız sizi güzel bulmayan birileri illaki çıkacaktır.Bence bir kadını en güzel gösteren şey özguvendir. Mesela vasat güzellikte ya da çok da güzel olmayan kadın ozguvenliyse gerçekten herkes güzel algılıyor o kişiyi. Ya da tam tersi kadın ozguvensizse dikkat çekici olmuyor.
Mesela hande ataizi şu son dizisinde aynı dediğim gibi. Inceleyince güzel bulmuyorum ama davranış bütünü halinde bakinca inanılmaz seksi bir kadın.
Ben biraz bilmis cocuktum. Ona gicik oluyorlardi galiba. Erkekler basarili olacak istiyorlardi. Tum emeklerini sevgilerini ogullarina verdiler. Ama ogullari emegin karsiligini veremedi. Benim yolumu ne kadar kesmek istedilerse o kadar basarili oldum. Bunun da etkisi olmustur. Simdi bile basarili olmamin ogullarina saygisizlik olacagi zoruna gidecegi inancindalar.ya ortada bir sıkıntıları olduğu belli ama bunun fiziksellikten geldiğini hiç sanmıyorum.
zira insan çocuğunun çirkin olduğunu düşünemez bile
ya erkek çocukları kıymetli kızların hiç değeri yoktur kültürel bir miras olarak ya başka bir şeydir.
küçücük çocuğa sen çirkinsin izleme falan denmez, konunun sizinle ne fiziksel ne de davranışsal olarak alakalı olduğunu da düşünmüyorum.
Küçücük çocuk bunu hakedecek ne davranış yapmış olabilir ki mesela.
Kesinlikle size katiliyorum. Bu sekilde dusunen insanlara rastlayamiyorum. Kendi kendime yetiyorum o yuzdenevlenilecek insanın da sadece dış güzelliği yeterli olamaz. bir ömür beraber geçirmek için güzel huy, düzgün karakter gerekli.
evet aşk için insanlar önce fiziksel olarak çekilirler ama zamanla anlaşamadığın insanın güzel/yakışıklı olmasının önemi kalmaz.
neden sorunuzun cevabı bence zorbelki burada bir psikolog arkadaş buna yorum yapabilir.
ayrıca onların genlerini taşıyorsunuz sonuçta, sizi böyle bulup laf edene kadar kendi genlerini suçlasınlar o zaman.
Guzel olmak olmamak guzel bulunmamak gibi bi derdim yok. Kendimi boyle kabullendim ve seviyorum. Sadece insanlarin baska insanlari uzmekten nasil bir haz aliyor onu anlayamiyorum.Hande ataizi’de güzel değilse artık kim güzel bilemedim. Bakın konu sahibi, güzel de olsanız sizi güzel bulmayan birileri illaki çıkacaktır.
Ben biraz bilmis cocuktum. Ona gicik oluyorlardi galiba. Erkekler basarili olacak istiyorlardi. Tum emeklerini sevgilerini ogullarina verdiler. Ama ogullari emegin karsiligini veremedi. Benim yolumu ne kadar kesmek istedilerse o kadar basarili oldum. Bunun da etkisi olmustur. Simdi bile basarili olmamin ogullarina saygisizlik olacagi zoruna gidecegi inancindalar.
Bende yapamıyordum ama hayat yıpratıyor bizi herkes kendi keyfinde kalp mi kırdım incittim mi demiyor.Iste onu yapamiyorum.
Çirkin diyerek özgüven kırmak istemişler sanırım. Ne kadar acı. Ailenizle görüşüyor musunuz?Ben biraz bilmis cocuktum. Ona gicik oluyorlardi galiba. Erkekler basarili olacak istiyorlardi. Tum emeklerini sevgilerini ogullarina verdiler. Ama ogullari emegin karsiligini veremedi. Benim yolumu ne kadar kesmek istedilerse o kadar basarili oldum. Bunun da etkisi olmustur. Simdi bile basarili olmamin ogullarina saygisizlik olacagi zoruna gidecegi inancindalar.
Evet onlarin oglumculugu sayesinde ayaklari uzeri de duran guclu bir kadin oldumyani durum çirkinlikle alakalı değil aslında, tamamen şu akla mantığa uymayan "oğlum"culuk...
ne diyeyim asla bitmeyen bir zihniyet asla...
Evet guluyorum. Ciddiye almiyorum. Boyle de bozuluyorlar.Bende yapamıyordum ama hayat yıpratıyor bizi herkes kendi keyfinde kalp mi kırdım incittim mi demiyor.
Yapmaya çalışacaksın susma enazindan umursamaz davranki susmayi bilsinler.
bu çirkinliği yapanlar aslında sana değil Yaradanımıza dil uzatıyorlar . Maalesef insanlar bilinçsiz . Siz Allah'a sığının . Asıl onların kalbi çirkin... Allah'a havale edin .. Güzellik öyle bir olgudur ki küçük bir hastalık insanda ne güzellik bırakır ne sağlık.. Kalbimiz güzel olsunn . Bize yetecek budurr.. Yaradılanı severim Yaradandan ÖtürüFiziksel olarak aman aman bir cirkinligim yok. Daha dogrusu ben aynaya baktigimda kendimi begeniyorum. Ama nedir benim bu insanlardan cektigim. Cocuklugum igrenc gecti. Cirkinsinler, en agir lakaplar, senin ilerinden korkuyorumlar. Bunu yapan ailemdi bu arada. Bi sey icin izin isterim olmaz derler neden derim cirkinsin derler. Ben de herkes gibi kardesimle kavga ederim hem cirkinsin hem ne hakla kardesinle itisirsin derler. Yahu neden itiseyim. Allahtan dogustan ozguvenim var ve buyuk tramvalara neden olmadi bu durum. Ergenligimde de ayni seyler. Cirkinsinler ayiya donmussunler yine en agir lakaplar. Ben korkuyodum geleceginden yine iyi toparladinlar. Yurudugum zaman evi yikacksin demeler. Dans ertigimde igrencsin mide bulandiriyorsun demeler. Ergenligi de atlattik. Guzellik iddiam da yok. Kimseyle itistigim de yok. Sakin sakin kosemde duruyorum. Cok sukur saglik problemim yok. Asiri buyuk bi kusurum yok. Etrafimdaki herkes de Angeline Jolie degil. Ama benim cirkinligim batiyor arkadas. Yenice bi tanidik beni gercekten hos olmayan birisine benzetti. Saka yollu degil baya gercek gercek. Hos olmayan dedigim gercekten hos olmayan birisine. Burda hos olmayan derken asla kimseyi yargilamiyorum. Herkes guzeldir. Kimse digerinden daha guzel ya da cirkin degildir. Bunlar benim anlayisima ters. Sadece o insanın benim uzulecegimi hesap etmeden boyle bir benzetimde bulunmasina takiliyorum. Kendince cirkin demesine dalga gecmesine anlam veremiyorum. Hem de aramizda bir munakasa olmamasina ragmen. Tabi guldum gectim. Ama anlam veremiyorum. Neden insanlar kutuk gibi gelip kutuk gibi gidiyor? Bi bes dakika dusunmek bu kadar mi zor? Neden incelikten bi haberler? Bir kitap okumak bi insani gulumsetmek cok mu zor? Hadi gulumsetemiyorsun bi insanin uzuntusu olmamak icin kendini tutmak bu kadar mi zor?
Size yapan başkasına da yapıyordur tarzları bu demek ki hiç hoş bir şey değil atsan atamazsın satsan satamazsın artık görmezden geliyor olmanız umursamamanız lazım bu saatten sonra bir şey değişmez herkes bi kendine baksa aslında kusursuz insan mı var söyleyenler biblo gibi mi asla kendall jennerın bile var kusuruBen aslinda asla ne kendim ne baskasi hakkinda yorum yapmam. Yorum yapilmasina izin vermem. Iddiam falan da olmaz. Ama durup durup konu muhakkak benim cirkinligime geliyor. Ben de anlayamiyorum.
Evet gorusuyorum. Helallestik. Gurur duyduklarini soyluyorlar artik. Guzelligimle degil tabi basarimlaÇirkin diyerek özgüven kırmak istemişler sanırım. Ne kadar acı. Ailenizle görüşüyor musunuz?
Tesekkur ederim yorumunuz icin agziniza saglik. Herkes nihayeti de kalbinin ekmegini yerbu çirkinliği yapanlar aslında sana değil Yaradanımıza dil uzatıyorlar . Maalesef insanlar bilinçsiz . Siz Allah'a sığının . Asıl onların kalbi çirkin... Allah'a havale edin .. Güzellik öyle bir olgudur ki küçük bir hastalık insanda ne güzellik bırakır ne sağlık.. Kalbimiz güzel olsunn . Bize yetecek budurr.. Yaradılanı severim Yaradandan Ötürü
Oyle tabi yaa. Hem insani kusurlari guzellestirir ozellestirir.Size yapan başkasına da yapıyordur tarzları bu demek ki hiç hoş bir şey değil atsan atamazsın satsan satamazsın artık görmezden geliyor olmanız umursamamanız lazım bu saatten sonra bir şey değişmez herkes bi kendine baksa aslında kusursuz insan mı var söyleyenler biblo gibi mi asla kendall jennerın bile var kusuruçatlakları yıllardır sivilceyle sıkıntıları mesela hailey bieberı çok beğeniyorum ben ama burun delikleri yamukmuş hiç memnun değilmiş o kadar güzel değilim diyor bir de röportaj da mesela ben de çevresinde beğenilen bir kızdım sürekli övülürdüm şimdi kilo aldım doğum yaptım o eski çıtır kızdan eser yok
bu bilgiler beni mahvediyor
insan ararsa bulur bir şeyler yani
Niye öyle diyorlarmış peki?Evet gorusuyorum. Helallestik. Gurur duyduklarini soyluyorlar artik. Guzelligimle degil tabi basarimla