- 16 Kasım 2020
- 230
- 126
- 34
Aslinda umrumda oldugu soylenemez. Sadece merak ediyorum. Neden onemli bu kadar diye.Başkalarının dedikleri neden bu kadar önemli senin için?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda umrumda oldugu soylenemez. Sadece merak ediyorum. Neden onemli bu kadar diye.Başkalarının dedikleri neden bu kadar önemli senin için?
evet yaa ben de sasirmistim. Bu kizlar nasil o hale geliyor diyeBen küçükken kara kuru bir kızdım.
İnanır mısın annemin yanında seviyormuş gibi yapan bütün arkadaşları,komşuları,akrabaları yalnızken burun bükerdi bana.
Misafirlikteysek eğer güzel çocuk(!) olanlara ikramlıklar zorlayarak yedirilirken ben ikincisini istemeye utanırdım, teklif de gelmezdi.
Büyüdüm, bakımlıyım ve inanıyorum ÇOK GÜZELİM küçük kızdan eser kalmadı buna eminim ama eşim “güzel karım” dese “güzel miyim gerçekten?” diye sorarım.
Saç modelini değiştirebilirsin, giyim tarzını, ne bileyim duruşunu.
Ben üniversitede yurtta kalmıştım, o makyajlar silindikten sonra dışarıda güzelliğine imrenerek baktığım arkadaşlarıma şaşırarak bakardım.
Cok tesekkur ederim. Kusur rihta degilse karakterde degilse kusur degildir bence. Disimi degistiririm. Ama insan kalbini oyle kolay kolay degistiremez. Agziniza saglikLisede bir arkadaşım vardı, dişleri yamuktu. Allah yaratmış çözümsüz bir şey değil, ki çözümsüz olsa kaç yazar herkesin bir kusuru olduğuna inanırım. Neyse bir gün sabah gözleri ağlamaktan şiş geldi. Noldu dediğimizde abisi kahkaha atan arkadaşıma sen ağzını açarak gülme demiş. O kadar kırılmıştı ki. O gün bu gündür ben insanların bu şekilde rencide edilmesine tahammül edemiyorum.
İnsanı güzel yapan şey sadece yüz güzelliği değildir. Özgüven ve kıyafetin çok değiştirdiğine inanırım.
Size böyle söyleyenleri siz de bozun, onların da altın oran olduğunu sanmıyorum. Allah hepimizi kusurlarla yaratmış. Önemli olan o kusurları görmeden birbirimizi sevebilecek güzel kalbimizin olması. İyi günler dilerim sakın üzülmeyin, güzellik bakan gözle ilgilidir.
Tesekkur ederim yorumunuz icin. Cok umursamiyorum. Ama bazen insani dusurebiliyor.Kime benzettiği önemli
X oyuncuya benzetmiştir bir halini bir bakışını vs bu ille de çirkinsin anlamına gelmez
Ayrıca bir çok kişiyi giyim kuşam da değiştirir
Aç survivor bak ada halleri ile parti halleri çok farklı
Mesela orada Ayşe var birine benziyor dedik bulduk komşu var yüz tipi ona benziyormuş
Şimdi benim 40 yaşında 3 çocuklu komşuma benzedi diye 20 yaşındaki Ayşe de bir eksiklik oluştu mu
Belki o da alınır iki katı yaşımdaki kadına nasıl benzerim diye ama o an andırıyor sadece yüz tipi
Alınmayın umursamayın
Gönül kimi severse güzel odur
Milyonlarca hatta milyarlarca evli, sevgilisi vs olan kadın var, herkes çok mu güzel
Kesinlikle benimle ayni kafadasiniz.her insanin guzel bir yeri var. Ve guzel bakinca orayi gorurum. Ve soylemektn hic kacmam. Cunku birini dusurmek yerine yukseltmek keyiflenmesini saglamak gercekten guzel bir duygu sizi tebrik ediyorumBunu abiler kız kardeşlerine çok yapar.
Benim de 4 abim var gördüğüm zulmü düşünün.
Etkisi kalmadı çünkü ben de onlarla dalga geçiyordum herkesin bir kusuru, yumuşak karnı vardır bunu kardeş olunca kolayca fark ediyorsun ama sonunda dayak yiyiyordum o kötüydü.
Günlük hayatta iltifat etmeyi çok severim.
Çok güzel biri olması şart değil kirpiği güzelse bunu belirtirim saçları güzelse söylerim bu sözleri duyunca yüzlerindeki ışıltı da beni memnun eder bilmiyorum neden böyle bir keyfim var.
Bunun aksi de olabilir birinin kusurunu söyleyince üzüntüsünden keyif alanlar olabilir.
Bence çok da takmamak lazım. Siz kendinizi beğeniyorsanız gerisi önemlisiz
Gülüp geçmeyeceksin sende kendini ne sanıyorsun aynaya baktin mi deyip atacaksın kahkahayı bu insanlar ancak bundan anlar çünkü.Fiziksel olarak aman aman bir cirkinligim yok. Daha dogrusu ben aynaya baktigimda kendimi begeniyorum. Ama nedir benim bu insanlardan cektigim. Cocuklugum igrenc gecti. Cirkinsinler, en agir lakaplar, senin ilerinden korkuyorumlar. Bunu yapan ailemdi bu arada. Bi sey icin izin isterim olmaz derler neden derim cirkinsin derler. Ben de herkes gibi kardesimle kavga ederim hem cirkinsin hem ne hakla kardesinle itisirsin derler. Yahu neden itiseyim. Allahtan dogustan ozguvenim var ve buyuk tramvalara neden olmadi bu durum. Ergenligimde de ayni seyler. Cirkinsinler ayiya donmussunler yine en agir lakaplar. Ben korkuyodum geleceginden yine iyi toparladinlar. Yurudugum zaman evi yikacksin demeler. Dans ertigimde igrencsin mide bulandiriyorsun demeler. Ergenligi de atlattik. Guzellik iddiam da yok. Kimseyle itistigim de yok. Sakin sakin kosemde duruyorum. Cok sukur saglik problemim yok. Asiri buyuk bi kusurum yok. Etrafimdaki herkes de Angeline Jolie degil. Ama benim cirkinligim batiyor arkadas. Yenice bi tanidik beni gercekten hos olmayan birisine benzetti. Saka yollu degil baya gercek gercek. Hos olmayan dedigim gercekten hos olmayan birisine. Burda hos olmayan derken asla kimseyi yargilamiyorum. Herkes guzeldir. Kimse digerinden daha guzel ya da cirkin degildir. Bunlar benim anlayisima ters. Sadece o insanın benim uzulecegimi hesap etmeden boyle bir benzetimde bulunmasina takiliyorum. Kendince cirkin demesine dalga gecmesine anlam veremiyorum. Hem de aramizda bir munakasa olmamasina ragmen. Tabi guldum gectim. Ama anlam veremiyorum. Neden insanlar kutuk gibi gelip kutuk gibi gidiyor? Bi bes dakika dusunmek bu kadar mi zor? Neden incelikten bi haberler? Bir kitap okumak bi insani gulumsetmek cok mu zor? Hadi gulumsetemiyorsun bi insanin uzuntusu olmamak icin kendini tutmak bu kadar mi zor?
Tesekkur ederim. Saglik gercekten en onemlisi. Degerini ceken bilir ancak. Boyle dertleri dusununce guzellik cirkinlik sadece simariklik geliyor banaİnanamıyorum böyle insanların varlığına, tek bir tüyünü yaratma becerisine sahip değilken dış görünüşü eleştirmek ne haddimize. Herkes çok ama çok sağlıklı olsun isterim ben, sağlıktan yana çok çektim. Kalbine bakarım zihniyetine bakarım niyetine bakarım insanı güzel yada çirkin yapan şeyler bunlardır, kaşı gözü boyu posu güzeldir herkesin. Umarım hep iyi insanlarla karşılaşırsın
Nasi anne ve baba imiş bunlar çok sinirlendim şuan ya..yanlış anlama ama keşke deseydin sizden çıktım ben sizin genlerinizi taşıyorum cirkinsem sebebi sizsiniz ...Aksine ben arkadaslarimdan kucukken gormedim onlar daha vicdanlilardi. En azindan cocukken. Ben direk anne ve babamdan gordum. Hic unutmuyorum kardesime bisiklet surmeyi ogretiyorlardi. Ben de kenardan seyrediyordum. Babam durdu azarladi eve gonderdi. Cok cirkinsin izleme bile sen bakinca odaklanamiyorum demisti. Seyretmeme bile izin vermemisti. Simdi tabi umursamiyorum ama bazen boyle birisi can sıkıcı bir laf ediyor arada insan dusunuyor.
Yok kesinlikle takilmiyorum. Gulup ben de dalga geciyorum. Boyle daha sinir oluyorlarBazı insanlar kendi özgüvensizliklerini başka insanlarla dalga geçerek kapatmaya çalışırlar, bazıları da bunu şaka adı altında yapıyorlar . Bu o insanlarin kötülüğünü gösteriyor , o insanları değiştirebileceğimizi sanmıyorum ,bence siz de o insanlara aynı şekilde şaka gibi olumsuz şeyler söyleyin. Bunu cok kafaya takıyorsanız da psikoloğa gidin bence ,kendimizi değiştirmek daha kolay çünkü.
Genelde gulup geciyorum. Baktim nezaketten anlamiyor cikariyorum hayatimdan.Kırıldığınızı belli edip, tepkinizi koyarsanız bu kadar kolaylıkla yapamazlar.
Tamam yine de olmaması gerekir ama siz sustukça anlamıyorlar.
Genelde guluyorum. Bazen susuyorum anlamazsa cikariyorum hayatimdan.Gülüp geçtiğiniz için durumun sizin için ne kadar ciddi olduğunu anlamıyorlar. Gülmeyin, bozun tersleyin
Ugrasmaktan yoruldum. Bir sans veriyorum baktim ki duzelmiyor ciksin gitsin hayatimdan. Ne kadar yakin olursa olsun.Patavatsız, empati yoksunu insanlardan uzak durmak gerek .. Tavrını net yapmalısın, hoşlanmadığın şeyleri söylemeli ve tekrarlanmamasını istemek en doğal hakkın.. Ben olsam heralde dayanamaz sende mabedime benziyorsun derdim büyük ihtimalle sen daha olgun birine benziyorsun
Ozguvenim ozsevgim ve ozsaygim yuksek. Ailemden degil ama kendimi gelistirdim. Kadinlarin ozguven ve oz saygiya kavusmasi icin mucadele ediyorum simdi.Bence bir kadını en güzel gösteren şey özguvendir. Mesela vasat güzellikte ya da çok da güzel olmayan kadın ozguvenliyse gerçekten herkes güzel algılıyor o kişiyi. Ya da tam tersi kadın ozguvensizse dikkat çekici olmuyor.
Mesela hande ataizi şu son dizisinde aynı dediğim gibi. Inceleyince güzel bulmuyorum ama davranış bütünü halinde bakinca inanılmaz seksi bir kadın.
Iste onu yapamiyorum.Gülüp geçmeyeceksin sende kendini ne sanıyorsun aynaya baktin mi deyip atacaksın kahkahayı bu insanlar ancak bundan anlar çünkü.
Simdi diyorum bazen utaniyorlar. Cocukken korkuyordum tabiNasi anne ve baba imiş bunlar çok sinirlendim şuan ya..yanlış anlama ama keşke deseydin sizden çıktım ben sizin genlerinizi taşıyorum cirkinsem sebebi sizsiniz ...
Ben de yaparim o davranisi. Bi insanin gununun guzel gecmesine sebep olmak beni heycanlandirir ve mutlu eder. Guzel insanlarla karsilasmak dilegiyleAilenize inanamadım İnsan çocuğuna bu lafları nasıl yakistirir ki. Ayrıca onların genlerini taşıyorsunuz farkındalar mı acaba. İş yerimde bir kızla tanıştım. Kız bize çocukluk fotoğraflarını gösterip çok çirkin bir kızdım derdi ve zamanla kusur olarak gördüğü yerlerini avantaja çevirip alımlı bir kız olmuştu. Onu beğenmeyen erkekler peşinde koşmaya başladı. Arkadaşımın en güzel özelliği bir ortama girdiğimizde bize hizmet eden garson veya satış görevlisi personel kıza iltifat ederdi. Neden diye sorduğumuzda günü güzel geçsin mutlu olsun derdi.
Ben aslinda asla ne kendim ne baskasi hakkinda yorum yapmam. Yorum yapilmasina izin vermem. Iddiam falan da olmaz. Ama durup durup konu muhakkak benim cirkinligime geliyor. Ben de anlayamiyorum.Yani çirkinsin nasıl kötü bir cümle olgun akıllı ahlaklı bir insana çirkin demek dünyanın en kötü şeylerinden biridir öncelikle Allahın yarattığı bir canlıya çirkin demenin vebali günahı çok büyük yazınızım başında bile aman aman bir çirkiliğim yok demişsiniz :) eğer kötüyseniz ahlaksızsanız insanlara etrafınıza kötülük saçıyorsanız çirkin olabilirsiniz ancak ama biliyorum insanlar acımasız nerden üzüleceğinizi bildikleri için sizi oradan vururlar ay çirkin miyim ay şöyle miyim ay böyle miyim diye onların yanında konuşmayın mesela ellerine koz vermeyin bir de bu sevmekle alakalı bir şey seven insana evladı da eşi de kardeşi de dünyanın en güzeli gelir