Fiziksel konularda insanların kalpsizliği ve patavatsızlığı

Güzellik çok çok değişken bir şey. Şimdi kabul edelim bazı kadınlar ve erkekler gerçekten çok güzel. Benim öyle birkaç arkadaşım var. Saçlar açık kumral. Gözler iri ve renkli. Boy 170 cm yada uzun. Bunlar şanslı grup. Bir de kendi şansını yaratanlar var. 😂 Fenomenlere bak. İlk halleri nasıl? Bir de şimdiki hallerine bak. Güzel olmasan bile bu devirde güzelleşmek çok kolay. Cilt bakımı yaptır; saç bakımı yaptır; kaşlarına şekil verdir; gerekirse estetik yaptır; üzerine de stilini yarattın mı oldu bitti.
Asıl sorduğun soruya gelecek olursak; insanlar değişmez. Lafın altında kalmayacaksın; o kadar.

kim böyle durup dururken tipine laf eden varsa bil ki kendisinden nefret ediyor içten içe...bak hiç şaşmaz ağır sorunlu oluyorlar
Bu burnumu ayağımı begenmiyorumcular tarzında da değil baştan aşağı beğenmiyorlar kendilerini faturayı etrafa kesiyorlar

Son düzenleme:
Kim caninizi sikicak bisey dediyse sizi uzduyse bu durum gulup gecmek yerine agzinin payini verin. O size cirkin benzetmeler yapabilicak kadar patavatsizlasmissa sizde Ona patavatsizlik yapiyosunuz diyecek kadar dik durun. Ya haddini bilsin ya da ceksin yoluna gitsin. Onu cek bunu cek.. Hayat zaten kisa ve zor bi de milletin patavatsizligiyla mi ugrasicaksiniz.
Son derece haklisiniz. Baktim duzelmiyorlar iletisimi kesiyorum. Kotu niyetli insanlarin hayatimda yeri olmamali

İnsan ailesinden de bunları görmez dediğim zaman muhakkak yeni bir şey daha duyuyorum . Annem bana çirkin dememiştir ama yaptığım işi beğenmez , öğretmenliğime laf eder , anneliğime laf eder , bakıcıya bırakmama laf eder , eve yardımcı abla çağırmama laf eder , hiç beğendiremedim kendimi . Ben de vaz geçtim . Mümkün olduğunca mesafe koydum ailemle arama . Bazen içim acımıyor değil . Amaannn deyip geçiyorum.
Sana tavsiyem kimsenin patavatsızlık yapmasına izin verme. Laflarına laf ver üstüne de beş söyle.
Kıymet bilmiyor kimse . Sen alttan aldıkça devam ederler .
Een guzelini yapmissiniz. Kusur gorenindir.

Size cirkin diyenelere mutlaka cevabini vermelisiniz yoksa bunun sonu asla gelmiyecek. Acimayana acinmaz. Insanlarin cogu egoist bir yapiya sahib. Karsi taraf üzülür mü diye düsünen insanlarin sayisi az. Ama eger siz ona aynisini yasatirsaniz ozaman korkudan, kendi zarar görmesin diye size bir laf söylemeden iki defa düsünmeye basliyacaktir.
Zaten dusunceli olmaktan aman gonul kiran olmayim demekten uzuluyorum hep

kim böyle durup dururken tipine laf eden varsa bil ki kendisinden nefret ediyor içten içe...bak hiç şaşmaz ağır sorunlu oluyorlar
Bu burnumu ayağımı begenmiyorumcular tarzında da değil baştan aşağı beğenmiyorlar kendilerini faturayı etrafa kesiyorlar
Zaten insan kendisini sevince herkese sevgiyle yaklasiyor.

Cok tesekkur ederim. Kusur rihta degilse karakterde degilse kusur degildir bence. Disimi degistiririm. Ama insan kalbini oyle kolay kolay degistiremez. Agziniza saglik
Aynen öyle lütfen üzülmeyin. Bir de şöyle bir şey var. Kime göre güzel ya da çirkin ? Gönül kimi severse güzel odur. Kusur görmek kusur aramakla olur ancak. Ararsak da herkes de bir şey buluruz, kusursuz insan yoktur bence. Kendinizi sevin, hepimizin beğenmediği noktaları vardır önemli olan kendini beğenmek ve özgüvenli olmak :)

Güzellik çok çok değişken bir şey. Şimdi kabul edelim bazı kadınlar ve erkekler gerçekten çok güzel. Benim öyle birkaç arkadaşım var. Saçlar açık kumral. Gözler iri ve renkli. Boy 170 cm yada uzun. Bunlar şanslı grup. Bir de kendi şansını yaratanlar var. 😂 Fenomenlere bak. İlk halleri nasıl? Bir de şimdiki hallerine bak. Güzel olmasan bile bu devirde güzelleşmek çok kolay. Cilt bakımı yaptır; saç bakımı yaptır; kaşlarına şekil verdir; gerekirse estetik yaptır; üzerine de stilini yarattın mı oldu bitti.
Asıl sorduğun soruya gelecek olursak; insanlar değişmez. Lafın altında kalmayacaksın; o kadar.
Kendimi seviyorum bu sekilde yaa. Her cirkin uzvum bana ozel. Beni tanimliyor. Evet laf soyletmemek gerek. Zaten cikariyorum hayatimdan

Aynen öyle lütfen üzülmeyin. Bir de şöyle bir şey var. Kime göre güzel ya da çirkin ? Gönül kimi severse güzel odur. Kusur görmek kusur aramakla olur ancak. Ararsak da herkes de bir şey buluruz, kusursuz insan yoktur bence. Kendinizi sevin, hepimizin beğenmediği noktaları vardır önemli olan kendini beğenmek ve özgüvenli olmak :)
Aynen oyle. Kusur gorenindir. Rabbim sagligimizi huzurumuzu eksiltmesin

Bence çokta özgüveniniz yok insanlar böyledir.Siz bunları dert edeceginize özguveninizi arttirmaya çalışın yoksa bana biri boyle seyler soylese agzina bi çakardım 😂 evet insanin morali bozuluyor ama etrafimda öyle özguvenli insanlar var ki ne denirse densin dalgaya vurabiliyorlar sizde bu yolu deneyin.Insanları degistiremeyiz kendimizi degistirmeliyiz ve bu tarz insanlar hep varolacak

Ben sizi cok takdir ettim. Onca zulmun altindan nasil tek basiniza cikmissiniz. Oyle guzel orneksiniz ki. Duygularimizla bas edebilirizin örneği😊

Kafaya takmamak elde değil maalesef sizi anlıyorum ama beyninizi boş insanlarla doldurmayın. Yaptıkları karşısındaki insanı değersizleştirmek bu da bir tür şiddet maalesef. Direk yok sayarak da onlara gereken cevabı vermiş olursunuz. Bir şey mi dediler terkedin ortamı o zaman vazgeçerler.

Fiziksel olarak aman aman bir cirkinligim yok. Daha dogrusu ben aynaya baktigimda kendimi begeniyorum. Ama nedir benim bu insanlardan cektigim. Cocuklugum igrenc gecti. Cirkinsinler, en agir lakaplar, senin ilerinden korkuyorumlar. Bunu yapan ailemdi bu arada. Bi sey icin izin isterim olmaz derler neden derim cirkinsin derler. Ben de herkes gibi kardesimle kavga ederim hem cirkinsin hem ne hakla kardesinle itisirsin derler. Yahu neden itiseyim. Allahtan dogustan ozguvenim var ve buyuk tramvalara neden olmadi bu durum. Ergenligimde de ayni seyler. Cirkinsinler ayiya donmussunler yine en agir lakaplar. Ben korkuyodum geleceginden yine iyi toparladinlar. Yurudugum zaman evi yikacksin demeler. Dans ertigimde igrencsin mide bulandiriyorsun demeler. Ergenligi de atlattik. Guzellik iddiam da yok. Kimseyle itistigim de yok. Sakin sakin kosemde duruyorum. Cok sukur saglik problemim yok. Asiri buyuk bi kusurum yok. Etrafimdaki herkes de Angeline Jolie degil. Ama benim cirkinligim batiyor arkadas. Yenice bi tanidik beni gercekten hos olmayan birisine benzetti. Saka yollu degil baya gercek gercek. Hos olmayan dedigim gercekten hos olmayan birisine. Burda hos olmayan derken asla kimseyi yargilamiyorum. Herkes guzeldir. Kimse digerinden daha guzel ya da cirkin degildir. Bunlar benim anlayisima ters. Sadece o insanın benim uzulecegimi hesap etmeden boyle bir benzetimde bulunmasina takiliyorum. Kendince cirkin demesine dalga gecmesine anlam veremiyorum. Hem de aramizda bir munakasa olmamasina ragmen. Tabi guldum gectim. Ama anlam veremiyorum. Neden insanlar kutuk gibi gelip kutuk gibi gidiyor? Bi bes dakika dusunmek bu kadar mi zor? Neden incelikten bi haberler? Bir kitap okumak bi insani gulumsetmek cok mu zor? Hadi gulumsetemiyorsun bi insanin uzuntusu olmamak icin kendini tutmak bu kadar mi zor?
Alttan almayi birakin terbiyenizi bir kenara bırakıp onlara bir haddini bildirinizki kimse haddini asmasin.

Erkek kardeşinizin durumunu merak ettim
Pohpohlanan, el üstünde tutulan bir birey gerçek hayatla karşılaşınca sudan çıkmış balığa döner
Simdi bi isleri oldugunda bana soyluyorlar ogullarina soyleyemiyorlar cunku azarlamasindan korkuyorlar. O durumdalar malesef.

Bence çokta özgüveniniz yok insanlar böyledir.Siz bunları dert edeceginize özguveninizi arttirmaya çalışın yoksa bana biri boyle seyler soylese agzina bi çakardım 😂 evet insanin morali bozuluyor ama etrafimda öyle özguvenli insanlar var ki ne denirse densin dalgaya vurabiliyorlar sizde bu yolu deneyin.Insanları degistiremeyiz kendimizi degistirmeliyiz ve bu tarz insanlar hep varolacak
Dalga geciyorum. Bu karsi taraf icin daha can sıkıcı olabiliyor.

Ben sizi cok takdir ettim. Onca zulmun altindan nasil tek basiniza cikmissiniz. Oyle guzel orneksiniz ki. Duygularimizla bas edebilirizin örneği😊
Tesekkur ederim. Gercekten kadinlarin mucadeleci olmasi beni de gururlandiriyor. Bunu ogrencilerime de telkin ediyorum devamli.

X