Arkadaslarimin, tanidiklarim bana cirkin erkekleri öneriyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sanırım yurt dışındasınız ve çevreniz de hep Türk..Ve anladığım gelişememiş,kıt beyinli olanlardan..Yaşınız 27 olunca evde kalmış muamelesi yapıp nasılsa kim olsa kabul eder die bakıolar size.Misal kaçak göçek adamla evlenmenizi isteyen kişiler hem o adam pasaport almış olacak hem sen koca bulacaksın kafasında.win-win durumu.

Sizin acilen çevrenizi değiştirmeniz gerekiyor.Türksünüz die sadece Türklerle arkadaşlık yapmak zorunda değilsiniz.Kursa mı katılırsınız,naparsınız bilmem ama yeni arkadaşlar edinin hatta farklı milliyetlerden olursa daha da hayırlı olur.21.yy dayız,Türkle sevgili olucam kafasını da anlamıyorum açıkçası.Hatta ben olsam kadına saygısı olan,eş olma statüsüne sahip olabilecek %100 yabancı biriyle evlenirdim.

Arkadaş çevreniz vasat insanlar, lütfen böyle çirkin muhabbetler yapmayan, kaliteli insanlarla arkadaşlıklar kurun, bir de sizi inciten insanlara haddini bildirin bu edepsizlik değil edebini bilmeyene edep öğretmek olur.

İnsanları anlamak mümkün değil, çirkin diye ayırım yapmak etik değil fakat benim eski erkek arkadaşım yakışıklı sayılmazdı ama yanıma yakışmayacak bi görüntüsü de yoktu ,kimse yanıma yakıştırmazdı. Hatta bu mıymıntıyla mı evleniceksin yanına yakışmıyor diyip geçiyolardı. Bizim ayrılık nedenimiz ilgisizlikti ben onu çok seviyodum kimseyede aldırış etmedim. Bunu yazma nedenim erkek arkadaşıma bunca laf söyleyenler ayrıldıktan sonra benimle tanıştırmak istedikleri erkeklerden çok daha dışsal olarak iyiydi karaktere gelince tabi yorum yapmak mümkün değil. İşte burada hisler devreye giriyor. Fakat bende bu yakıştırmama mevzusunu anlamış değilim halâ.

Eminim güzel bir kızsınızdır. Bu zorbalıklar içe dönüklüğünüzden, sessiz biri olmanızdan kaynaklanıyordur. Kendine güveni olan insana böyle şeyler söylemekten çekinir insanlar, zaten söylense de siz üzülmezsiniz. Malesef böyle fesatlanan çok insan var. Siz kendinize güvenin ve kendinizi sevin, çok sevin. Mutlu olun. Mutlu olan insanın ışıltısı bir başkadır ayrıca ✨💃🏻
Bir de meditasyon yapın, kişisel gelişim, motivasyon yazıları okuyun, videoları izleyin. Özgüveninizi geliştirebilirsiniz. İnanın sandığınızdan çok daha fazla katkısı olacak hayatınıza. 🌺

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X