Fiziksel konularda insanların kalpsizliği ve patavatsızlığı

Güzellik çok çok değişken bir şey. Şimdi kabul edelim bazı kadınlar ve erkekler gerçekten çok güzel. Benim öyle birkaç arkadaşım var. Saçlar açık kumral. Gözler iri ve renkli. Boy 170 cm yada uzun. Bunlar şanslı grup. Bir de kendi şansını yaratanlar var. Fenomenlere bak. İlk halleri nasıl? Bir de şimdiki hallerine bak. Güzel olmasan bile bu devirde güzelleşmek çok kolay. Cilt bakımı yaptır; saç bakımı yaptır; kaşlarına şekil verdir; gerekirse estetik yaptır; üzerine de stilini yarattın mı oldu bitti.
Asıl sorduğun soruya gelecek olursak; insanlar değişmez. Lafın altında kalmayacaksın; o kadar.

kim böyle durup dururken tipine laf eden varsa bil ki kendisinden nefret ediyor içten içe...bak hiç şaşmaz ağır sorunlu oluyorlar
Bu burnumu ayağımı begenmiyorumcular tarzında da değil baştan aşağı beğenmiyorlar kendilerini faturayı etrafa kesiyorlar

Son düzenleme:
Son derece haklisiniz. Baktim duzelmiyorlar iletisimi kesiyorum. Kotu niyetli insanlarin hayatimda yeri olmamali

Een guzelini yapmissiniz. Kusur gorenindir.

Zaten dusunceli olmaktan aman gonul kiran olmayim demekten uzuluyorum hep

Zaten insan kendisini sevince herkese sevgiyle yaklasiyor.

Cok tesekkur ederim. Kusur rihta degilse karakterde degilse kusur degildir bence. Disimi degistiririm. Ama insan kalbini oyle kolay kolay degistiremez. Agziniza saglik
Aynen öyle lütfen üzülmeyin. Bir de şöyle bir şey var. Kime göre güzel ya da çirkin ? Gönül kimi severse güzel odur. Kusur görmek kusur aramakla olur ancak. Ararsak da herkes de bir şey buluruz, kusursuz insan yoktur bence. Kendinizi sevin, hepimizin beğenmediği noktaları vardır önemli olan kendini beğenmek ve özgüvenli olmak :)

Kendimi seviyorum bu sekilde yaa. Her cirkin uzvum bana ozel. Beni tanimliyor. Evet laf soyletmemek gerek. Zaten cikariyorum hayatimdan

Aynen oyle. Kusur gorenindir. Rabbim sagligimizi huzurumuzu eksiltmesin

Bence çokta özgüveniniz yok insanlar böyledir.Siz bunları dert edeceginize özguveninizi arttirmaya çalışın yoksa bana biri boyle seyler soylese agzina bi çakardım evet insanin morali bozuluyor ama etrafimda öyle özguvenli insanlar var ki ne denirse densin dalgaya vurabiliyorlar sizde bu yolu deneyin.Insanları degistiremeyiz kendimizi degistirmeliyiz ve bu tarz insanlar hep varolacak

Ben sizi cok takdir ettim. Onca zulmun altindan nasil tek basiniza cikmissiniz. Oyle guzel orneksiniz ki. Duygularimizla bas edebilirizin örneği

Kafaya takmamak elde değil maalesef sizi anlıyorum ama beyninizi boş insanlarla doldurmayın. Yaptıkları karşısındaki insanı değersizleştirmek bu da bir tür şiddet maalesef. Direk yok sayarak da onlara gereken cevabı vermiş olursunuz. Bir şey mi dediler terkedin ortamı o zaman vazgeçerler.

Alttan almayi birakin terbiyenizi bir kenara bırakıp onlara bir haddini bildirinizki kimse haddini asmasin.

Erkek kardeşinizin durumunu merak ettim
Pohpohlanan, el üstünde tutulan bir birey gerçek hayatla karşılaşınca sudan çıkmış balığa döner
Simdi bi isleri oldugunda bana soyluyorlar ogullarina soyleyemiyorlar cunku azarlamasindan korkuyorlar. O durumdalar malesef.

Dalga geciyorum. Bu karsi taraf icin daha can sıkıcı olabiliyor.

Ben sizi cok takdir ettim. Onca zulmun altindan nasil tek basiniza cikmissiniz. Oyle guzel orneksiniz ki. Duygularimizla bas edebilirizin örneği
Tesekkur ederim. Gercekten kadinlarin mucadeleci olmasi beni de gururlandiriyor. Bunu ogrencilerime de telkin ediyorum devamli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…