Fiziksel konularda insanların kalpsizliği ve patavatsızlığı

evet yaa ben de sasirmistim. Bu kizlar nasil o hale geliyor diye

Cok tesekkur ederim. Kusur rihta degilse karakterde degilse kusur degildir bence. Disimi degistiririm. Ama insan kalbini oyle kolay kolay degistiremez. Agziniza saglik

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Cok umursamiyorum. Ama bazen insani dusurebiliyor.

Kesinlikle benimle ayni kafadasiniz.her insanin guzel bir yeri var. Ve guzel bakinca orayi gorurum. Ve soylemektn hic kacmam. Cunku birini dusurmek yerine yukseltmek keyiflenmesini saglamak gercekten guzel bir duygu sizi tebrik ediyorum

Gülüp geçmeyeceksin sende kendini ne sanıyorsun aynaya baktin mi deyip atacaksın kahkahayı bu insanlar ancak bundan anlar çünkü.

Tesekkur ederim. Saglik gercekten en onemlisi. Degerini ceken bilir ancak. Boyle dertleri dusununce guzellik cirkinlik sadece simariklik geliyor bana

Nasi anne ve baba imiş bunlar çok sinirlendim şuan ya..yanlış anlama ama keşke deseydin sizden çıktım ben sizin genlerinizi taşıyorum cirkinsem sebebi sizsiniz ...

Yok kesinlikle takilmiyorum. Gulup ben de dalga geciyorum. Boyle daha sinir oluyorlar

Kırıldığınızı belli edip, tepkinizi koyarsanız bu kadar kolaylıkla yapamazlar.
Tamam yine de olmaması gerekir ama siz sustukça anlamıyorlar.
Genelde gulup geciyorum. Baktim nezaketten anlamiyor cikariyorum hayatimdan.

ya ortada bir sıkıntıları olduğu belli ama bunun fiziksellikten geldiğini hiç sanmıyorum.
zira insan çocuğunun çirkin olduğunu düşünemez bile
ya erkek çocukları kıymetli kızların hiç değeri yoktur kültürel bir miras olarak ya başka bir şeydir.
küçücük çocuğa sen çirkinsin izleme falan denmez, konunun sizinle ne fiziksel ne de davranışsal olarak alakalı olduğunu da düşünmüyorum.
Küçücük çocuk bunu hakedecek ne davranış yapmış olabilir ki mesela.

Ugrasmaktan yoruldum. Bir sans veriyorum baktim ki duzelmiyor ciksin gitsin hayatimdan. Ne kadar yakin olursa olsun.

Ozguvenim ozsevgim ve ozsaygim yuksek. Ailemden degil ama kendimi gelistirdim. Kadinlarin ozguven ve oz saygiya kavusmasi icin mucadele ediyorum simdi.

Ailenize inanamadım İnsan çocuğuna bu lafları nasıl yakistirir ki. Ayrıca onların genlerini taşıyorsunuz farkındalar mı acaba. İş yerimde bir kızla tanıştım. Kız bize çocukluk fotoğraflarını gösterip çok çirkin bir kızdım derdi ve zamanla kusur olarak gördüğü yerlerini avantaja çevirip alımlı bir kız olmuştu. Onu beğenmeyen erkekler peşinde koşmaya başladı. Arkadaşımın en güzel özelliği bir ortama girdiğimizde bize hizmet eden garson veya satış görevlisi personel kıza iltifat ederdi. Neden diye sorduğumuzda günü güzel geçsin mutlu olsun derdi.

Yani çirkinsin nasıl kötü bir cümle olgun akıllı ahlaklı bir insana çirkin demek dünyanın en kötü şeylerinden biridir öncelikle Allahın yarattığı bir canlıya çirkin demenin vebali günahı çok büyük yazınızım başında bile aman aman bir çirkiliğim yok demişsiniz :) eğer kötüyseniz ahlaksızsanız insanlara etrafınıza kötülük saçıyorsanız çirkin olabilirsiniz ancak ama biliyorum insanlar acımasız nerden üzüleceğinizi bildikleri için sizi oradan vururlar ay çirkin miyim ay şöyle miyim ay böyle miyim diye onların yanında konuşmayın mesela ellerine koz vermeyin bir de bu sevmekle alakalı bir şey seven insana evladı da eşi de kardeşi de dünyanın en güzeli gelir

Ben de yaparim o davranisi. Bi insanin gununun guzel gecmesine sebep olmak beni heycanlandirir ve mutlu eder. Guzel insanlarla karsilasmak dilegiyle

Ben aslinda asla ne kendim ne baskasi hakkinda yorum yapmam. Yorum yapilmasina izin vermem. Iddiam falan da olmaz. Ama durup durup konu muhakkak benim cirkinligime geliyor. Ben de anlayamiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…