Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorememiyorum laynn kim, tekrar baktım yine sadece harikamoyu görüyorum21 litre var yanlız .hariko suda kaçırdı birinciliği
hariko ortadan kayboldu sanırım listeyi düzenliyor
iki defa düzenledi befer listeyi.ikinci tabloya bakGorememiyorum laynn kim, tekrar baktım yine sadece harikamoyu görüyorum
Gorememiyorum laynn kim, tekrar baktım yine sadece harikamoyu görüyorum
BettyRuble | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 3 | 21 |
aynen buna bir çare bulmamız lazım yagenel olarak hafta sonu salıyoruz kızlar kendimizi
daha dikkatli olalım
İki hafta 1.9 değil 1.5 bile müthiş bir sonuçtur. Biz sadece sabırsızız ama aylık 3 kilo demek 4 ay sabret 12 kilo gitsin demek. Bu açıdan bakmaya çalışalım, haftalık 750 gram bile candır.kızlar iki haftada esasında 1,9 gr az değil ideal bir kilo azalışı değil mi.
kaçaklar var. yürüyüş işe başladığım için azaldı.
bence çok kötü değil. dikkat ediyorum dikkat ederseniz ekmek artık yarım dilime düşüyor ara ara
Befercim söyle düşün listen bu hafta düzene girdi, kaçamaklar azaldı. Herşey daha kolay ve güzel olacak süper gidiyorsunkızlar iki haftada esasında 1,9 gr az değil ideal bir kilo azalışı değil mi.
kaçaklar var. yürüyüş işe başladığım için azaldı.
bence çok kötü değil. dikkat ediyorum dikkat ederseniz ekmek artık yarım dilime düşüyor ara ara
haklısın bende ilk defa bir haftada bu kadar kilo azalışı oldı. hep gr gr veriyorum bir ara diyetisyene gittim 300 gr 200 gr 400 gr bir ayda 1 kilo gitmemişti bir defasında.İki hafta 1.9 değil 1.5 bile müthiş bir sonuçtur. Biz sadece sabırsızız ama aylık 3 kilo demek 4 ay sabret 12 kilo gitsin demek. Bu açıdan bakmaya çalışalım, haftalık 750 gram bile candır.
Su harika, listeler if güzel gidiyor tebriklerİki hafta 1.9 değil 1.5 bile müthiş bir sonuçtur. Biz sadece sabırsızız ama aylık 3 kilo demek 4 ay sabret 12 kilo gitsin demek. Bu açıdan bakmaya çalışalım, haftalık 750 gram bile candır.
evet artık en azından kendi kendime ceza verebiliyorum.Befercim söyle düşün listen bu hafta düzene girdi, kaçamaklar azaldı. Herşey daha kolay ve güzel olacak süper gidiyorsun
kızlar menülerime bakın bu hafta eksiğimi göreyim ya.geçen hafta dki sporuma ve beslenmeme göre + gelmem üzdü beni
akşam ekmek yemiyeceksen bence iki dilim kurtarır seni
hadi hanımlar bu yazıyı okuyan herkes 2bardak su fondipliyor