ay ben unuttum malzeme listesin özür kuzu ya.ama çubuk tarçın,karanfil,havlıcan,zencefil bişey daha vardı.bunları kaynatıyorsun.ılıyınca 1 litre içme suyuna tamamlıyorsun .gün içinde bitiriyorsun.benim tarçınla çok aram yok.limon sıkıyordum içineSUHAN var mı tarif :), ben dün yaptım 2 limon dilimledim + 1 elma + yarım demet maydonoz + küçük parça zenfil + 1 çubuk tarcın 2 litre suya
güzel fikiryastık yüzü falan şal olabilir
Yapacaklar da bana mi yapacaklar, ben yemek istiyorum izlemek değilLazanya yapılcakmıs canım :))
Ayyy yok bu kadar iş arasında uğraşamamkatılsana madem sende
Diğerleri tamam da o kadar makarna ne yaaa paketin 10/1ini mi haslayayim
Ben bir kasenin tabanını yada tabağın tabanını kaplayan durumda hazırlayıp haşlıyorumDiğerleri tamam da o kadar makarna ne yaaa paketin 10/1ini mi haslayayim
İKİ KAŞIKDiğerleri tamam da o kadar makarna ne yaaa paketin 10/1ini mi haslayayim
Ben bir kasenin tabanını yada tabağın tabanını kaplayan durumda hazırlayıp haşlıyorum
Ben onu ödül günümde pişirilir tüm paketi de basarım, gömerim bitti gitti işteİKİ KAŞIK
hak edersin yani50 olayım bi makarna ziyafeti çekerim,
yesssssssTam kaçamak saatleri sakıııın haa
ay ben de ben de doraaaa... nasıl makarnasedim50 olayım bi makarna ziyafeti çekerim,
CANIM SIKKIN ya hiç su filan aklıma gelmiyor inan 1,5 bititirsem ne hoş vallaçabuk eline koca birbardak suyu al ve 5 dk içinde yudumlaa,
2 lt bitti bile benim bunun yanında bir lt de duaknlı çay bitti şükür
yine 3-3,5 ğu bulur benim su hedefim
benimde 1 litre bitmedibu saat oldu daha 1,5 su bitiremedim
niçünnnnCANIM SIKKIN ya hiç su filan aklıma gelmiyor inan 1,5 bititirsem ne hoş valla
haftanın su birincisini seçeceğim kızlar bu arada