- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Bende daha yorum yapmadım baktımda nasıl diye :)evet sunumu güzel gördüm ama yorumlamadım daha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende daha yorum yapmadım baktımda nasıl diye :)evet sunumu güzel gördüm ama yorumlamadım daha
Belli canım tarifim :)))Sunum gerçekten güzel olmuş, ama spagetti ve köfte ben yerken uğraşamam tarifi sevmedim, yoğurtlu kiymalida pek bana göre değil.
Zip senin tarif belli mi, özele gel bakim
bende sevmedim köfteli olmasınıSunum gerçekten güzel olmuş, ama spagetti ve köfte ben yerken uğraşamam tarifi sevmedim, yoğurtlu kiymalida pek bana göre değil.
Ben bol soslu severim, yanına sarmısaklı yoğurt allahımmmmm sana geliyorumbende sevmedim köfteli olmasını
makarnayla çok aram yok.peynirli ve fırında arada olabilir.bide tavuklu.eşim ilgilidir bizde makarnayla.evlendiğim ilk dönemler eve makarna bile almıyordumBen bol soslu severim, yanına sarmısaklı yoğurt allahımmmmm sana geliyorum
Ne şanslısın makarna benim için aşk, o derece.makarnayla çok aram yok.peynirli ve fırında arada olabilir.bide tavuklu.eşim ilgilidir bizde makarnayla.evlendiğim ilk dönemler eve makarna bile almıyordum
sen nasılsın zipzipcim :)Tünaydınnn ❤
Nasılsınız kızlar ❤
Lazanya yapılcakmıs canım :))Bi lazanya olsa da yesek
Iyiyim canım bugün cuma takımla ugrasıyorum :)))sen nasılsın zipzipcim :)
yok eklemedim daha hafta sonu inş yetiştirebilirsembeferde katılıyor bu defa.eklenmişmi bugün bakmadım hiç
Tabak sorun değil kırmızı örtü lazim
benide ekleyin merak ettimSunum gerçekten güzel olmuş, ama spagetti ve köfte ben yerken uğraşamam tarifi sevmedim, yoğurtlu kiymalida pek bana göre değil.
ekledim seni canımay göremedim nerede gördükleriniz zipzipcim
SUHAN var mı tarif :), ben dün yaptım 2 limon dilimledim + 1 elma + yarım demet maydonoz + küçük parça zenfil + 1 çubuk tarcın 2 litre suyanormalde suyuma limon falan atıyorum ama diyetisyenin tarifi vardı.malzemelerini yarın yazayım
katılsana madem sendeNe şanslısın makarna benim için aşk, o derece.
Her türlü yaparım çeşit çoktur bende, uzun zamandır ayrı kaldik
heyecanla bekliyorum lazanyayıBi lazanya olsa da yesek
yastık yüzü falan şal olabilirbende bulamadım kırmızı örtü