- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
evdeyim bugün.
izinli misin ohhh
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evdeyim bugün.
daha fenaaa.. çok bıkmışım belki ondano kadar kötü değil sende
Kendime gelmem lazım yeni uyandım ha diye baslayamam ben
Süte kefir tanelerini at, karanlikta 24 saat beklet bitti gitti.kfirin tari nasıldı evde nasıl yapılıyordu.. ay onu da deneyim madem..içine çilek kızılcık flan atar öle yerim olmazsa
sağol cano ben sizi nasıl takip edeceğim :) :) acemiyim biraz benhttps://www.kadinlarkulubu.com/foru...ra-yes-girgir.1089804/page-1971#post-59493334 D denz2010 kuzu bak burasıda bizim geyik mekanımız.arada orda oluyoruz.sende gelmek istersen gelirsin.
daha fenaaa.. çok bıkmışım belki ondan
app str yada play storeye gir samsung healthy yazman yeterlidir bebğimtez bana o programın linki verile
Cuma mubarek gün tatil yaptikizinli misin ohhh
ben de koyuyorum yemeği önüne tek çeşit öle melül melül bakıyorum adama nasıl da güzel yiyor
sağol canım.. aktarcıya uğrayım çıkışta.. bugün bir deneyim bakalımSüte kefir tanelerini at, karanlikta 24 saat beklet bitti gitti.
Süt oda sıcaklığında olacak.
Yogurttan kolay ben sade seviyorum
Cuma mubarek gün tatil yaptik
app str yada play storeye gir samsung healthy yazman yeterlidir bebğim
ben pcde n yazıyorum.teldemisin sensağol cano ben sizi nasıl takip edeceğim :) :) acemiyim biraz ben
Bas istifanı gel, biz de herkes istediği gün keyfi yeterse gidiyor.
benide yanına al çantanı taşırım
iş yerinden pc den daha kolay oluyor,ben pcde n yazıyorum.teldemisin sen
Bas istifanı gel, biz de herkes istediği gün keyfi yeterse gidiyor.
Maaş yok üste para veriyorsun şartlarda anlaşalım
sayfaların olduğu kısmın sağ tarafında takip kısmı var ordan konuları takibe al.iş yerinden pc den daha kolay oluyor,
diğer tarafta daha fazla kişi var değil mi ?
Çantam yok ama gel yevmiye veririmçantanı taşıyacağım ama ona bir yevmiye vermen gerek dimi
öpücük ver banaÇantam yok ama gel yevmiye veririm