- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
bizim little dora pek sever.kendi yapar.benimde girişimlerim oldu beceremedim pek.diyette çok etkiliymişkefir aldım kefir içeceğim akşamları, içen var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim little dora pek sever.kendi yapar.benimde girişimlerim oldu beceremedim pek.diyette çok etkiliymişkefir aldım kefir içeceğim akşamları, içen var mı ?
ben de bir planka alışamadım unutuyorum hep.. kek mek diyeti normali benden uzak dursun bu ara.. diyorum ki ramazanla birleşirse bu diyet kızlar of diyorumönümüzdeki hafta sağlıklı kek vs. paylaşımına başlayalım arada tüketiriz kalorisi düşük olacak şekilde.plankı çok seviyorum.şuan tek seferde 45 sn durabiliyor.ama 2 set şeklinde yapıyorum
uygulaması mı varmış bir de..uygulama indirebilirsin bengeçen sene yapmıştım ama sıkıldım sürekli yediğimi ekleyip kalorisini hesaplamak yordu
alışveriş yaparken alma bence.onun yerine yulaf al.ben yoğurda ekliyorum arada meyve doğruyorum.akşamları öğün olarak acayip tok tutuyor.geçen hafta 2 akşam öğünümü o şekilde yaptım.buhaftada yapayım dedim.geçti artık.pazartesi yaparım.şişlik olması salı sabah tartıda kilo kaybı göreyimaktivia ya dayandım bu ara.. çok sevdim çok.. her gün bir tane yer oldum. ama zararlı onu d abiliyorum.. bir gün durup ertesi gün yiyeceğim artık.. tabi dayanabilrsem
bilmem mi o samanıalışveriş yaparken alma bence.onun yerine yulaf al.ben yoğurda ekliyorum arada meyve doğruyorum.akşamları öğün olarak acayip tok tutuyor.geçen hafta 2 akşam öğünümü o şekilde yaptım.buhaftada yapayım dedim.geçti artık.pazartesi yaparım.şişlik olması salı sabah tartıda kilo kaybı göreyim
samannn ahahaaa çok iyiymişbilmem mi o samanı
onun adı yulaf diil saman saman ıyyy.. bıkmışım ondan da yiye yiye zamanında..
bu misafir gezme ambargosunu çok beğendimselamlar kızlar
hayırlı Cuma'lar :)
sabah... maydonoz limon kürü, bir porsiyon ananas
öğlen... 2 kaşık bulgur pilavı,bir kaşık nohut, bir küçük kase cacık
akşam.. bir aktivia, bir küçük avuç baharatlı fıstık 5 adet fındık
3lt su
1lt dukan çayı
50 dk leslie
12.571 adım
hafta sonu geliyor ya korkuyorum... şirkette daha kolay.. evde çok zor oluyor.. bakym inşaallah tutabilirim kendimi..
geleni de kabul etmiyorum çağıranı da
bu 1 ay kimse ile görüşmek istemiyorum
çok iyi gidiyorsun canım, bu sefer oldu bu işgünaydınlar..
perşembe menü
kahvaltı............5 zeytin,1 dilim peynir,az ekmek
öğle..................3 kaşık tavuk döner,2 kaşık pilav,1 por. salata,1 bardak ayran
akşam..............1 pors tavuk sote,2 kaış pilav.bol salata,1 bardak ayran
aralarda...........1 sade kahve
2,5 ltre su
200 twist
75 squat
30 sn plank
20 köprü hareketi.
20 iç bacak h.
ben fit365 uygulamasını ve diyetkolik uygalmasını kullanıyorum aslında eğlenceli oluyor bir yandan bir toplam kalori var gün içerisinde geçemeyeceğin ve ona göre ayarlıyorsun kendini hesaplıyorsun bence yardımcı oluyoruygulama indirebilirsin bengeçen sene yapmıştım ama sıkıldım sürekli yediğimi ekleyip kalorisini hesaplamak yordu
edit: akşam 1 kase yoğurt
Akşama kadar gayet iyi gitmiş ama lahmacun tüm günü yemiş arkadaşımGünaydın Hanımlar,
sabah: 2 nokul + sütlü nescafe şekersiz
ara: 6 badem + 1 kuru kayısı
öğlen: bonfile et kızartılmış + salata + bir dilim beyaz peynir
ara: 4 çilek + 1 dilim ananas + 3 dilim kivi
ara: sütlü nescafe şekersiz + 2 hurma + 1 kuru kayısı
akşam: 2 adet lahmacun yemeyecektim güya
toplam: 1900 kalori olmuş - zayıflamak için 1200 kaloriyi geçmemem lazım
su: 2,5 lt
spor: 60 squat + 200 zıpzıp + bel basen hareketleri 20 tane
günlük adım: 8000
hadı hayırlı cumalar
aynen az kalorili kaçamaklar hazırlayalım,önümüzdeki hafta sağlıklı kek vs. paylaşımına başlayalım arada tüketiriz kalorisi düşük olacak şekilde.plankı çok seviyorum.şuan tek seferde 45 sn durabiliyor.ama 2 set şeklinde yapıyorum
Bende 2 gündür akşam yemiyorum, inan ki vücut alışır savaşa devamakşam mı ? öldüm açlıktan.. hı bir kase de yoğurt yedim .. onu da ekleyim.. bayılıyordum açlıktan
yaaaa evet sormaAkşama kadar gayet iyi gitmiş ama lahmacun tüm günü yemiş arkadaşım
seni görmek ne mutlulukGünaydın fitocuklar
hadi inşallahçok iyi gidiyorsun canım, bu sefer oldu bu iş
Iııım en sevdiğim aktiva yerine kefir koymak mükemmel olur, yada sabah kahvaltıda aç karınla tüm mide florasini korurkefir aldım kefir içeceğim akşamları, içen var mı ?
ya ben onu yapamıyorum işte off eşim illa onunla oturmamı istiyor sofraya e yemeden nasıl oturayım oda gıcık oluyor bu sefer :) bir de ev kalabalık zaten bu hafta, bi ara bende akşamları 6 dan sonra yemiyorudm miğdem ne kadar rahattıBende 2 gündür akşam yemiyorum, inan ki vücut alışır savaşa devam
bende de samsung healthy vardı sanki yanlış hatırlamıyorsum.suyunu yemeğini sporun ekliyordun şukadar kalori daha yakman gerekiyor diyordu.güzeldi esasındaben fit365 uygulamasını ve diyetkolik uygalmasını kullanıyorum aslında eğlenceli oluyor bir yandan bir toplam kalori var gün içerisinde geçemeyeceğin ve ona göre ayarlıyorsun kendini hesaplıyorsun bence yardımcı oluyor