onu da denedim ben ama bende fark etmedio yoğurdun içine bir tatlı kaşığı tarçın, zencefil, zerdaçal at karıştır ye sabahına çık tartıya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu da denedim ben ama bende fark etmedio yoğurdun içine bir tatlı kaşığı tarçın, zencefil, zerdaçal at karıştır ye sabahına çık tartıya
evdeyim bugün.seni görmek ne mutluluk
düşünüyorum işte sabah aç karnına mı akşam yatmadan önce mi içsem hangisi daha faydalıIııım en sevdiğim aktiva yerine kefir koymak mükemmel olur, yada sabah kahvaltıda aç karınla tüm mide florasini korur
tabi tabi vücut alışınca çok güzel oluyor.hafif karın kaslarını sık yaparken ki zaten otamatik sıkılıyordaaynen az kalorili kaçamaklar hazırlayalım,
plank ben 20 saniye zor durdum gün geçtikçe kolaylaşacak umarım
O program harika arkadaşta var, ben yukleyemiyorum benim telefona inmiyor yanibende de samsung healthy vardı sanki yanlış hatırlamıyorsum.suyunu yemeğini sporun ekliyordun şukadar kalori daha yakman gerekiyor diyordu.güzeldi esasında
ooo akşama kadar geyiğe dalalım diyorum benevdeyim bugün.
Sabah aç daha iyi boş midede koruyucu özelliği artar, ben ara atıştırmalık yerine de içiyorumdüşünüyorum işte sabah aç karnına mı akşam yatmadan önce mi içsem hangisi daha faydalı
benimkinide kasmıştı.güncelleme siteyince tıkanıyordu telefon.yeteri kadar yer yok diyordu.O program harika arkadaşta var, ben yukleyemiyorum benim telefona inmiyor yani
Bana uyar sadece 2saat eve biraz dalmam lazim bok içindeooo akşama kadar geyiğe dalalım diyorum ben
eve dal sen bende işlere bakayım bi ara kahvede buluşuruzBana uyar sadece 2saat eve biraz dalmam lazim bok içinde
O sorun bizde de oldu, ben geç gelirse önceden yerdim. Yine eşlik ederim yoğurt yada salata tırtıklarım. Ama 2 gündür bana elleşme az zamanim kaldi diyorumya ben onu yapamıyorum işte off eşim illa onunla oturmamı istiyor sofraya e yemeden nasıl oturayım oda gıcık oluyor bu sefer :) bir de ev kalabalık zaten bu hafta, bi ara bende akşamları 6 dan sonra yemiyorudm miğdem ne kadar rahattı
Kendime gelmem lazım yeni uyandım ha diye baslayamam beneve dal sen bende işlere bakayım bi ara kahvede buluşuruz
ben de koyuyorum yemeği önüne tek çeşit öle melül melül bakıyorum adama nasıl da güzel yiyorO sorun bizde de oldu, ben geç gelirse önceden yerdim. Yine eşlik ederim yoğurt yada salata tırtıklarım. Ama 2 gündür bana elleşme az zamanim kaldi diyorum
tadını çıkara çıkara yap dora.. of ne güzel olurdu şimdi evde olup bu saatte uyanmakKendime gelmem lazım yeni uyandım ha diye baslayamam ben
kefir aldım kefir içeceğim akşamları, içen var mı ?
bilmem mi o samanı
onun adı yulaf diil saman saman ıyyy.. bıkmışım ondan da yiye yiye zamanında..
Ben de kocanın diyetinden şiştim her akşam tatlı diye mızlar, neymiş sütlü tatlı bişey olmazmış çok canı çekmiş bla bla bla. Börek ister vs bırak git ne yersen ye diyorum deiyeti de bırakmıyor lafta diyet yaniben de koyuyorum yemeği önüne tek çeşit öle melül melül bakıyorum adama nasıl da güzel yiyor