- 5 Haziran 2015
- 4.838
- 8.457
en sevdiğim ödeme şekliöpücük ver bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en sevdiğim ödeme şekliöpücük ver bana
Bende sasırdım canım valla ilk defa yatarak kilo verdimEvet ya sende hastaydın, geldi geçti ve kilo verdin
Yattığın yerden kilo verdin ayıp ama
Sağlıkla verelim inşallah bana çok pis depar attın peşindeyim
tünaydın iyidir .sen nasıl oldunTünaydınnn ❤
Nasılsınız kızlar ❤
miss missssDünyanın en güzel kahvaltısı hadi bakemmmm, bırakın simit ekmek lokur vs zararlı şeyleri Eki Görüntüle 2254681
Iyiyim cook sükür kendime geldimtünaydın iyidir .sen nasıl oldun
Afiyet olsun canımDünyanın en güzel kahvaltısı hadi bakemmmm, bırakın simit ekmek lokur vs zararlı şeyleri Eki Görüntüle 2254681
katılıyormusun yarışmayaIyiyim cook sükür kendime geldim
Katılıyorum ama korkuyorum gelen sunumlar cokk iyi :))katılıyormusun yarışmaya
beferde katılıyor bu defa.eklenmişmi bugün bakmadım hiçKatılıyorum ama korkuyorum gelen sunumlar cokk iyi :))
Dün gece eklenmis bir tane daha,beferde katılıyor bu defa.eklenmişmi bugün bakmadım hiç
Anammmmm hayırlı olsun makarna di mi. Offfff offfff bayılırım.Katılıyorum ama korkuyorum gelen sunumlar cokk iyi :))
Saol canım benim ❤Anammmmm hayırlı olsun makarna di mi. Offfff offfff bayılırım.
Sen yaparsin kuzum
Tabak sorun değil kırmızı örtü lazimSaol canım benim ❤
Sunum işi düşündürüyor canım makarna işi kolayda :))
Tabak bulamadım evde güzel :)
Kırmızı örtü benim makarnada güzel durmaz bence :))))Tabak sorun değil kırmızı örtü lazim
Kazenin kırmız örtüsü yoktu kazandı ama di mi? Aslolan yemek içeriği (patron olmakta var tabi)Kırmızı örtü benim makarnada güzel durmaz bence :))))
evet sunumu güzel gördüm ama yorumlamadım dahaDün gece eklenmis bir tane daha,
Beferin katıldıgını konustuk gecen gün inşallah oda güzel yapar hatta kazanır benim kazanma ihtimalim yok :))
Azerinin sunumu gördün mü kus bile yapmıs :))
Aynen canım sevilen yemek olması lazım işte mantı kazancak bu seferde :)))Kazenin kırmız örtüsü yoktu kazandı ama di mi? Aslolan yemek içeriği (patron olmakta var tabi)
Sunum gerçekten güzel olmuş, ama spagetti ve köfte ben yerken uğraşamam tarifi sevmedim, yoğurtlu kiymalida pek bana göre değil.evet sunumu güzel gördüm ama yorumlamadım daha