- 30 Aralık 2013
- 10.762
- 11.404
- 37
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Befercim olacak bu iş ha gayret, oldukça hafifletmişsin günü, bu haftada birincilik senden kaçamaz gibiSabah bir kaç lokma ekmek
Öğlen bir dilim Ekmek, üç küçük patlıcan dolması, üç kaşık yoğurtlu dövme salatası
Akşam dört kaşık mantı? (şükür mantıda bitti)
5000adım
10squat
200TWİST
100yan sağ karın
100yan sol karın
3 lt su işte bitiremedim
İki bardak evde içtim tamamlandı
Kür yapacağım yarın yine yoğurt kürü o iyi geliyorBefercim olacak bu iş ha gayret, oldukça hafifletmişsin günü, bu haftada birincilik senden kaçamaz gibi
günaydınselamlar kızlar
hayırlı Cuma'lar :)
sabah... maydonoz limon kürü, bir porsiyon ananas
öğlen... 2 kaşık bulgur pilavı,bir kaşık nohut, bir küçük kase cacık
akşam.. bir aktivia, bir küçük avuç baharatlı fıstık 5 adet fındık
3lt su
1lt dukan çayı
50 dk leslie
12.571 adım
hafta sonu geliyor ya korkuyorum... şirkette daha kolay.. evde çok zor oluyor.. bakym inşaallah tutabilirim kendimi..
geleni de kabul etmiyorum çağıranı da
bu 1 ay kimse ile görüşmek istemiyorum
acıkmadınmı baby.selamlar kızlar
3lt su
1lt dukan çayı
50 dk leslie
12.571 adım
hafta sonu geliyor ya korkuyorum... şirkette daha kolay.. evde çok zor oluyor.. bakym inşaallah tutabilirim kendimi..
ya işte gözüm dönmüşe dönüyorumacıkmadınmı baby.
sporun harika.kontrollü yersen bence sıkıtı olmaz kahvaltıda.
akşam mı ? öldüm açlıktan.. hı bir kase de yoğurt yedim .. onu da ekleyim.. bayılıyordum açlıktanacıkmadınmı baby.
sporun harika.kontrollü yersen bence sıkıtı olmaz kahvaltıda.
selamlar kızlar
3lt su
1lt dukan çayı
50 dk leslie
12.571 adım
aslında güzel görünüyor ama 1900 kalori çok olmuş tabi.hangisi yükseltti peki.akşam 1 lahmacun ve sabahki nokul yerine normal kahvaltılık olsaydı gideri var aslına menününGünaydın Hanımlar,
sabah: 2 nokul + sütlü nescafe şekersiz
ara: 6 badem + 1 kuru kayısı
öğlen: bonfile et kızartılmış + salata + bir dilim beyaz peynir
ara: 4 çilek + 1 dilim ananas + 3 dilim kivi
ara: sütlü nescafe şekersiz + 2 hurma + 1 kuru kayısı
akşam: 2 adet lahmacun yemeyecektim güya
toplam: 1900 kalori olmuş - zayıflamak için 1200 kaloriyi geçmemem lazım
su: 2,5 lt
spor: 60 squat + 200 zıpzıp + bel basen hareketleri 20 tane
günlük adım: 8000
hadı hayırlı cumalar
evet sabah anans yemişsin akşamda yemek yok ben ölürdüm sanırım.sanırım bu hafta kilo listesini uçuracaksın hatunnnakşam mı ? öldüm açlıktan.. hı bir kase de yoğurt yedim .. onu da ekleyim.. bayılıyordum açlıktan
aynen nokul bitti neyse ki daha yeme ihtimalim yok :) lahmacun kötü oldu tabi bozdu işi,aslında güzel görünüyor ama 1900 kalori çok olmuş tabi.hangisi yükseltti peki.akşam 1 lahmacun ve sabahki nokul yerine normal kahvaltılık olsaydı gideri var aslına menünün
afiyet olsun.. akşam ki lahmacunu yemseymişsin iyiymiş yoksa harikaymış menün.. neyse bugün telefi et artıkGünaydın Hanımlar,
sabah: 2 nokul + sütlü nescafe şekersiz
ara: 6 badem + 1 kuru kayısı
öğlen: bonfile et kızartılmış + salata + bir dilim beyaz peynir
ara: 4 çilek + 1 dilim ananas + 3 dilim kivi
ara: sütlü nescafe şekersiz + 2 hurma + 1 kuru kayısı
akşam: 2 adet lahmacun yemeyecektim güya
toplam: 1900 kalori olmuş - zayıflamak için 1200 kaloriyi geçmemem lazım
su: 2,5 lt
spor: 60 squat + 200 zıpzıp + bel basen hareketleri 20 tane
günlük adım: 8000
hadı hayırlı cumalar
önümüzdeki hafta sağlıklı kek vs. paylaşımına başlayalım arada tüketiriz kalorisi düşük olacak şekilde.plankı çok seviyorum.şuan tek seferde 45 sn durabiliyor.ama 2 set şeklinde yapıyorumaynen nokul bitti neyse ki daha yeme ihtimalim yok :) lahmacun kötü oldu tabi bozdu işi,
bir de 20 saniye plank yaptım başladım bakalım
uygulama indirebilirsin bengeçen sene yapmıştım ama sıkıldım sürekli yediğimi ekleyip kalorisini hesaplamak yorduafiyet olsun.. akşam ki lahmacunu yemseymişsin iyiymiş yoksa harikaymış menün.. neyse bugün telefi et artık
bu arada bu kalori hesabı nasıl yapılıyor.. bir türlü çıkamadım işin içindne.. acaba bir destekte ordan mı alsak.. yani boy ve kiloya göre hesaplanıyor galiba ama sonrasını nasıl başarıyorsun onu de bana :)))
aktivia ya dayandım bu ara.. çok sevdim çok.. her gün bir tane yer oldum. ama zararlı onu d abiliyorum.. bir gün durup ertesi gün yiyeceğim artık.. tabi dayanabilrsemkefir aldım kefir içeceğim akşamları, içen var mı ?