- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
vayyy bizim hatun zoru seviyor dimekben yaptım başvuru aldım tarifi inş haftasonu yapacağım. harikamo beğenmedi bölümü daha zor yemekler yapacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
vayyy bizim hatun zoru seviyor dimekben yaptım başvuru aldım tarifi inş haftasonu yapacağım. harikamo beğenmedi bölümü daha zor yemekler yapacak
becerikli hatunvayyy bizim hatun zoru seviyor dimek
:)) her zaman ölevayyy bizim hatun zoru seviyor dimek
ne mahçupluğu kuzum. hep destek tam destek.her daimSUHAN ben yemek yapmayı çok bilmem inş seni mahcup etmem kuzum
ne makarnası ? makarna muhabbeti okudum ama anlayamadımmakarnalar ne alemde başvuru yaptınızmı
cansın senne mahçupluğu kuzum. hep destek tam destek.her daim
yemek yarışması var sitedene makarnası ? makarna muhabbeti okudum ama anlayamadım
canım etiketledim seni gördün müne makarnası ? makarna muhabbeti okudum ama anlayamadım
evet gördüm sağolasıncanım etiketledim seni gördün mü
yine gel bekleriz çok özletme kendinibana da müsaade 6 da çıkacağım ama buralarda olurum yazmasam da ara ara bakarım.. çok zayıf çok zayıflamak dileği ile iyi akşamlar hatun kardeşler
bana da müsaade 6 da çıkacağım ama buralarda olurum yazmasam da ara ara bakarım.. çok zayıf çok zayıflamak dileği ile iyi akşamlar hatun kardeşler
Naber yawrimo, spor nasıl gidiyor, ben çok yoğun olunca aksattım sadece gideceğim yere yürüyerek açığı kapatmaya çalışıyorumiyi aksamlar ❤❤
Spor mu oda ne canımNaber yawrimo, spor nasıl gidiyor, ben çok yoğun olunca aksattım sadece gideceğim yere yürüyerek açığı kapatmaya çalışıyorum
Evet ya sende hastaydın, geldi geçti ve kilo verdinSpor mu oda ne canım
Canım valla pazar gününden dün sabaha kadar sürekli yataktaydım iki gündür biraz iyiyim ama halsizim 50.5 kiloyu gördüm canım yatmaktan hiç bişi yiyemedim