- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Şimdilik iyi gidiyor Beferim, 5 ay önce ki kürtajdan dolayı korkular var tabi ama, herşey normal şuan için. Yarın kontrlüm var umarım herşey yolundadırçok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor hamilelik dikkat et kendine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik iyi gidiyor Beferim, 5 ay önce ki kürtajdan dolayı korkular var tabi ama, herşey normal şuan için. Yarın kontrlüm var umarım herşey yolundadırçok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor hamilelik dikkat et kendine
kötü şey getirme aklınaŞimdilik iyi gidiyor Beferim, 5 ay önce ki kürtajdan dolayı korkular var tabi ama, herşey normal şuan için. Yarın kontrlüm var umarım herşey yolundadır
bekliyoruz yarın.bizimki gibi olması şart değil.dediğim gibi herkesin kuarlı kendine.nasıl yol izlemek istiyorsan yazabilirsin.diyet yapmak bana yaramıyr sakin taklacağım yediklerime dikkat edeceğim dersen yine olurkızlar yoğunlaştı işim yarın tanıtıcı yazımı yazayım inşallah
1 ay tartılmamak yanlış bence tatlım kendini nasıl takip edeceksinselam kızlaaarr
merhaba ben amesia :)
vermek istediğim kilo 12
kilo al ver al ver oku araştır artık bende oldum bir diyetisyen vücuduma neyin iyi gelip neyin iyi gelmediğini çözdüm
diyet şeklim aşırı kısıtlamaya gitmeden şeker ve karbonhidratı en aza indirip hayatımdan çıkarmak
aşırı kısıtlamadan kastım sayılara takılmamak mesela 7 zeytin bi parça peynir gibi
spor haftada 3 gün leslie 1 gün yürüyüş (inşallah yarabbim)
1 ay boyunca tartılmıycam
günlük su tüketimi 2,5 lt
menü bildirimi haftada 5 gün
ha beni sağlıklı beslenmede en çok motive eden şey haftasonu kahvaltıları o yüzden cumartesi ya da pazar bi gün off
bunun dışında limonlu su yeşil çay vs zaten genel olarak yaptığımız şeyler
benden şimdilik bu kadar gazamız mübarek olsun
hafiflik hissini yaşamak istiyorum canım zaten anlıyorum ben bişeyler yolunda ya da değil gibi1 ay tartılmamak yanlış bence tatlım kendini nasıl takip edeceksin
hadi hayırlı olsun kuralların canım.selam kızlaaarr
merhaba ben amesia :)
vermek istediğim kilo 12
kilo al ver al ver oku araştır artık bende oldum bir diyetisyen vücuduma neyin iyi gelip neyin iyi gelmediğini çözdüm
diyet şeklim aşırı kısıtlamaya gitmeden şeker ve karbonhidratı en aza indirip hayatımdan çıkarmak
aşırı kısıtlamadan kastım sayılara takılmamak mesela 7 zeytin bi parça peynir gibi
spor haftada 3 gün leslie 1 gün yürüyüş (inşallah yarabbim)
1 ay boyunca tartılmıycam
günlük su tüketimi 2,5 lt
menü bildirimi haftada 5 gün
ha beni sağlıklı beslenmede en çok motive eden şey haftasonu kahvaltıları o yüzden cumartesi ya da pazar bi gün off
bunun dışında limonlu su yeşil çay vs zaten genel olarak yaptığımız şeyler
benden şimdilik bu kadar gazamız mübarek olsun
ha bi de benim için en en en önemli şeylerden birisi en azından haftada 5 gün akşam 18,30 da bitirmeliyim yemek olayını her türlühadi hayırlı olsun kuralların canım.
üyeler boy BAŞLANGIÇ kilo 17.09.2019 toplam fark 24.Eyl 30.Eyl 08.Eki 10.Eki 17.Eki 24.Eki 31.Eki 07.Kas 14.Kas 21.Kas 05.Ara 19.Arabefer 1,59 74,2 0,1 73,9 73,8 73,5 72,7 72,8 73,2 73,1 73,1 73,8 73,4 74,2 74,3
üyeler boy BAŞLANGIÇ kilo 19.12.2019 befer 1,59 74,3SUHAN 1,58amesia 1,65
yukarıda bir tanıtım olayına girdik oraya yaz istersen bu sefer böyle yaptıkOraya bir hussuk 1,62 kilo 60 hedef 55 yazmanızı rica ediciiiim
Şimmşiş uyandım bu sabah, yüzükler parmağımdan zor çıktı. Ay bi daha başlayalım bakalım, canım çok tatlı cekiyor yahu
banadabeferim bana temiz bir sayfa aç
tartıldın mı bugünbanada
tartılmadımtartıldın mı bugün