Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben adapte olamadım.eğerki kilo bildirimi yapalım diyorsanız liste oluştuturum ben.onun dışında menü bildirimleri vs. sıkıntılı oluyor.toparlanabilsek hepimizin içinde varda.sabah ben baya bi tartımla uğraştım düzeltemedim.yeni pil takacağımKimseler yok yine
Yarın bildirim günü, liste oluşacak mı
Ya aslında menü bildirimi güzel motive ediyor, yani geçen yıl biraz tecrübe ettim sizinle. Yani menüyü buraya bildireceğim icin daha dikkat ediyordum yediklerime. Şimdi arada kaçamaklarım oluyor nasılsa yazmıyoruz misal dün bir çikolata yedim minik, birde bir tane minik küp gofretler oluyor ya ondan yedim. Önceki gün çocuklar evden biseyler hazırlayıp getirmişler top gibi bisi vardı aşırı güzel bisiydi şekerli adını bilmiyom bi tane ondan yedim menü yazacak olsak hayatta yemezdim biliyorum kendimiya ben adapte olamadım.eğerki kilo bildirimi yapalım diyorsanız liste oluştuturum ben.onun dışında menü bildirimleri vs. sıkıntılı oluyor.toparlanabilsek hepimizin içinde varda.sabah ben baya bi tartımla uğraştım düzeltemedim.yeni pil takacağım
yorumu okurken bi yandanda profil resmine gidiyor gözüm.nasılda masum bakıyor ve sen nasılsda masum masum yazıyorsunYa aslında menü bildirimi güzel motive ediyor, yani geçen yıl biraz tecrübe ettim sizinle. Yani menüyü buraya bildireceğim icin daha dikkat ediyordum yediklerime. Şimdi arada kaçamaklarım oluyor nasılsa yazmıyoruz misal dün bir çikolata yedim minik, birde bir tane minik küp gofretler oluyor ya ondan yedim. Önceki gün çocuklar evden biseyler hazırlayıp getirmişler top gibi bisi vardı aşırı güzel bisiydi şekerli adını bilmiyom bi tane ondan yedim menü yazacak olsak hayatta yemezdim biliyorum kendimi
Ahahahaaayorumu okurken bi yandanda profil resmine gidiyor gözüm.nasılda masum bakıyor ve sen nasılsda masum masum yazıyorsun
Ben bugün tekrar düşüşe geçtim
Bence de liste oluşturmak daha motive edici oluyor.ya ben adapte olamadım.eğerki kilo bildirimi yapalım diyorsanız liste oluştuturum ben.onun dışında menü bildirimleri vs. sıkıntılı oluyor.toparlanabilsek hepimizin içinde varda.sabah ben baya bi tartımla uğraştım düzeltemedim.yeni pil takacağım
Aslında 60,8 ile başladım geçen hafta pzt ins böyle hızlı giderBen bugün tekrar düşüşe geçtim
62.1
Sen iyi başlamışsın 58 ile
Bence de liste oluşturmak daha motive edici oluyor.
Süper, hem de o kilolarda hızlı vermek harika. O kadar hızlı olmasa bile haftada yarimla 1 kilo arasi bile cok iyiAslında 60,8 ile başladım geçen hafta pzt ins böyle hızlı gider
Sütlü tatlı olsa gelirdim, şerbetli tatlı icin gelmemBen de 59 almışım dünden revanı yapmıştım kızlar gelin kutlayalim
gazamız mubarek olahedef:10 kilo
su: haftalık 15-20 litre
spor: haftada üç
diyet şekli :anonim ( böbrek rahatsılzığım olduğu için gıda kısıtlamalı bir diyet)
azaltmaya gidilecek odak noktası : abur cubur
detoks :haftada en fazla 2 gün
menü bildirimi:haftada 5
fazlalık :göbek - üst bacaklar ve kollar
kilo bildrimi: perşembe
inşallah canım benimgazamız mubarek ola