Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
buyur yavru ceylan
tanıtım metninizi alalım.buyur yavru ceylan
kuzu bu kuzu kuzucanamanın
Fitotellalar
dayısssmış ay
işte buuuu dürtme olayı ayrıca on numarahedef:10 kg
su: 17,5 lt
spor: hergün 10.000 adım + ilaveler (leslie vs)
diyet şekli: dukan
azaltmalar: şeker ve hamur işini kapsayan ya da kapsayacak her şey
detoks: bilmiyorum (destek verirseniz çok sevinrim )
menü bildirimi: günlük olabilir
fazlalık: göbek
kilo bildirimi: perşembe
dürtme: varım dibine kadar her an her gün
oldu mu ?
süper olmuşhedef:10 kg
su: 17,5 lt
spor: hergün 10.000 adım + ilaveler (leslie vs)
diyet şekli: dukan
azaltmalar: şeker ve hamur işini kapsayan ya da kapsayacak her şey
detoks: bilmiyorum (destek verirseniz çok sevinrim )
menü bildirimi: günlük olabilir
fazlalık: göbek
kilo bildirimi: perşembe
dürtme: varım dibine kadar her an her gün
oldu mu ?
lennn yellozzzzzzz eneeee bebişmi gelmiş hoşgelmiş iyiki gelmiş.hayırlı olsun canımz.zor dönemlerden sonra Rabbim hepinize nasip etsin çok aminnn.gece napıyo geceeKızlar selammmm nasılsınız
Katılmayı çok isterdim bende, ama bebiş var artık
Yaaa ablasıııı Gece yi unutmamışşşşlennn yellozzzzzzz eneeee bebişmi gelmiş hoşgelmiş iyiki gelmiş.hayırlı olsun canımz.zor dönemlerden sonra Rabbim hepinize nasip etsin çok aminnn.gece napıyo gecee
hayırlı olsun bebeşin canımYaaa ablasıııı Gece yi unutmamışşşş
Evet Suhanım geldi valla :) hem de hiç beklemediğimiz zaman da geldi, korunduğum halde :)
Rabbim resmen bahşetti
Gece iyi çok şükür, Ponçik öldükten sonra biraz depresyona girdi ama toparladı alıştı yani tek olmaya, sağlığı sıhhati yerinde çok şükür.
sen nasılsınn, neler yapıyorsun, neden kayboldun ortadan. İyisin herşey yolunda değil mi
Teşekkürler Befercim :)hayırlı olsun bebeşin canım
evet gözlüksüz hayata alışmaya çalışoyprum canım .aynı iş ev arası gidip geliyorum. zor oldu biraz ameliyat süreciTeşekkürler Befercim :)
Nasılsın, ameliyat olmuştun sanırım en son, herşey yolunda mı :)
İyi misin suan
unutulurmu gece.onun zamanı gelmiş sizinde nasibiniz.tekrar hayırllı olsun sağlıkla gelsin.ilaç vs kullanıyormusun ekstraYaaa ablasıııı Gece yi unutmamışşşş
Evet Suhanım geldi valla :) hem de hiç beklemediğimiz zaman da geldi, korunduğum halde :)
Rabbim resmen bahşetti
Gece iyi çok şükür, Ponçik öldükten sonra biraz depresyona girdi ama toparladı alıştı yani tek olmaya, sağlığı sıhhati yerinde çok şükür.
sen nasılsınn, neler yapıyorsun, neden kayboldun ortadan. İyisin herşey yolunda değil mi
Çok şükür canım, iyi olmana sevindim. Ameliyat bu illaki zor geçmiştir canım. Rabbim sağlık versin; çok çok geçmiş olsunevet gözlüksüz hayata alışmaya çalışoyprum canım .aynı iş ev arası gidip geliyorum. zor oldu biraz ameliyat süreci
İlaç kullanmıorum Suhanım herhangi aksi bir durum yok şuan için herşey normal çok şükür :)unutulurmu gece.onun zamanı gelmiş sizinde nasibiniz.tekrar hayırllı olsun sağlıkla gelsin.ilaç vs kullanıyormusun ekstra
iyi nolsun buralardaydık aslında ama burayı boşladık.azcık salalaım kafamızı toplayalım dedik
çok teşekkür ederim senin nasıl gidiyor hamilelik dikkat et kendineÇok şükür canım, iyi olmana sevindim. Ameliyat bu illaki zor geçmiştir canım. Rabbim sağlık versin; çok çok geçmiş olsun
hepimiz iyi olalım.İlaç kullanmıorum Suhanım herhangi aksi bir durum yok şuan için herşey normal çok şükür :)
en ufak bişey olsa doktora kosuyorum ama korkudan
sorun yoksa sevindim suhanım, hep iyi ol inşallaahh :)