Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa deme öyle kızarıyommmm kızzzzzzçok güzelsin arkadaşım yaw :)
Bu fizik böyle değildi 74 kiloydum yani böyle değildim hahahahahvalla boyun posun fiziğin gayet yerinde çok kasma kendini saten beslenmen de mikemmel
darısı başıma
10 kilo fazlam var vallahi ay
ağlamak istiyorum
bende saat 12 gibi yedim.tarçınlı su içiyorum.üstümde ağırlık var.afiyet olsun sanaBen öğle yemeğimi yedimm
şimdi yeşil çay içiyorum suhanımmm sen napıyorsunnnn
suhancım o şişlik bende nasıl varyaa ay çok fenayım hala heryerim şiş birlikte mi yapsak o şeylerigünaydın kızlar.üzerimde inanılmaz ödem var bi türlü atamıyorum.karnım davul gibi şiş .inmiyor.yatmadan zencefil vs yaptım kaç gündür dünde yatmadan limonlu yeşil çay içtim banamısın demedi.üç günlük yağ yakıcı detoks programlarına bakacağım
valla çok iyi olur ya.kv bile şaırdı.noldu sana diyor.benim sadece göbek bölgem sıkıntılıydı.görsen nasıl löpür löpür bacaklar falan..dün bide ekmek tüketmeyeyim dedim.akşam yemeğinde az yedim.akşama kadar tarçınlı su içtim.evde hep limonlu içiyorum sularımısuhancım o şişlik bende nasıl varyaa ay çok fenayım hala heryerim şiş birlikte mi yapsak o şeyleri
bende öyle yaa sulara limon tarçın sürekli wc deyim ama hala şiş dolanıyorum var mı aklında bişey araştıralım mıvalla çok iyi olur ya.kv bile şaırdı.noldu sana diyor.benim sadece göbek bölgem sıkıntılıydı.görsen nasıl löpür löpür bacaklar falan..dün bide ekmek tüketmeyeyim dedim.akşam yemeğinde az yedim.akşama kadar tarçınlı su içtim.evde hep limonlu içiyorum sularımı
şimdi bakıyordum diyetisyen ayçanın üçlük detoksları var onları inceliyordum.senin varmı aklında.bir liste buldum kafama yatarsa sayfaya atacağım üç günlükbende öyle yaa sulara limon tarçın sürekli wc deyim ama hala şiş dolanıyorum var mı aklında bişey araştıralım mı