- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katılıyorum bana da diyorlar aman ha deyip valla ummmrum diil suhan önceden olsa evet ama babamı kaybettikten sonra kimse umrum diil.. tek düşündüğüm babamdı aman deyip.. şimdi dakkasına afeettmem.. büyük de konuşmayım da yine Allah korusun tabi.. kimse yuvasını haybeyeye dağıtmaz yani..işte herkesin ailesi senin gibi değil.biliyorsun zaten toplumda yaşanan olayları .neyse derin mevzular girmeyelim hiç oralara
ben koca bir bardak suyu hüledim yerine olur mu :))Hadi bakalım herkes kendine 1 fincan yeşil çay yapsın
Haydi 1 bardak daha o zamanben koca bir bardak suyu hüledim yerine olur mu :))
böle de wc dwn çıkamıyorumm ayHaydi 1 bardak daha o zaman
tabiki canım.en güzeli umursamamak.hani nadide hayatta demet akbağ diyor ya bu hayat benim yarısını.....diye deva ediyor.okadar hoşuma gidiyorki .dur bulup paylaşayımkatılıyorum bana da diyorlar aman ha deyip valla ummmrum diil suhan önceden olsa evet ama babamı kaybettikten sonra kimse umrum diil.. tek düşündüğüm babamdı aman deyip.. şimdi dakkasına afeettmem.. büyük de konuşmayım da yine Allah korusun tabi.. kimse yuvasını haybeyeye dağıtmaz yani..
bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kaçtım kuzular
BEN DEĞİLİM
Sende bendensin bende değilimBEN DEĞİLİM
Bide sütlü yapamam diyorPatili sponsorluğunda magNolyaaaa
Bilmem diyenden korkacaksınBide sütlü yapamam diyor
katıldın mı yarışmayaPatili sponsorluğunda magNolyaaaa
Yok be beferim uğraşamam ben öyle şeylerle benim onları yapacak zamanım hiç yokkatıldın mı yarışmaya