- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Yoğurtda yiyimmiyanına bol yeşillik ekle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoğurtda yiyimmiyanına bol yeşillik ekle
ödem önemliodem filan yapmasın diyosun
amanınnn sen de bendenmişsin arkadaşşşbabam bazen diyor nasıl gidiyor canımın içi mutlu musun var mı sorun ( bunu sormasındaki sebep 2. evliliğim olmasından ) diyorum baba mutluyum daa ne bileyim yaaaa aman kızım allah aşkına 3. yü düşünme millet diyecek bu kızda sorun var belli oldu
diyorum sakin ol yok bişey boşanmıyorum
boşanacam diye korkuyorlar halbuki ne var evlenmek kadar boşanmakta doğal hıhhh
amanınnn sen de bendenmişsin arkadaşşş
valla üç beş yapacak bişi yok aşkı bulana kadar devam
bana da her yol Parisss suhancıımmmmtamamdır iki kişi için perşembde sıkıntı yok harikoda farketmez dedi
Yeeeaaaa ni minisibitsendemi brütüs
yok soma olayı sonrası burda kampanya vs vardı.ordan hediye geldi
Kategori sütlü tatlııbende bir içli köfte yapayım da pro olayım bariiii
aileler hep böyle yaw.bide toplum baskısı.tek sebep bence.yıllarca kalıplalara soktular .boşanmak kötüdür diye beyinlerine kazıdılar.sonuçbabam bazen diyor nasıl gidiyor canımın içi mutlu musun var mı sorun ( bunu sormasındaki sebep 2. evliliğim olmasından ) diyorum baba mutluyum daa ne bileyim yaaaa aman kızım allah aşkına 3. yü düşünme millet diyecek bu kızda sorun var belli oldu
diyorum sakin ol yok bişey boşanmıyorum
boşanacam diye korkuyorlar halbuki ne var evlenmek kadar boşanmakta doğal hıhhh
Benden sütlü tatlı çıkmaz çıksa çıksa fıstıklı tel kadayıfKategori sütlü tatlıı
dabi 2 bardak ayran yada 4 kaşık yoğurtYoğurtda yiyimmi
sonuç ?aileler hep böyle yaw.bide toplum baskısı.tek sebep bence.yıllarca kalıplalara soktular .boşanmak kötüdür diye beyinlerine kazıdılar.sonuç
+200 onlayn hep ödemödem önemli
inan suan ödemden heryerim şiş şişşş +700 onlaynnn
amanınnn sen de bendenmişsin arkadaşşş
Kendimi kandırma şeklim+200 onlayn hep ödem
Çıkar çıkar hemide en güzeli çıkarBenden sütlü tatlı çıkmaz çıksa çıksa fıstıklı tel kadayıf
Hergün tartılmak yokkk
tartı hafta da 1 gün olur yahu her gün insan kilosuna bakar mı şizofren miyiz biz
işte herkesin ailesi senin gibi değil.biliyorsun zaten toplumda yaşanan olayları .neyse derin mevzular girmeyelim hiç oralarasonuç ?
boşandık