Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl pro üye oldun bende olmak istiyorum benim gibi biri pro olmalı hahahahahahaPerşembe bizimde maç günü bide mucize doktor günü izlediğim iki diziden ikiside perşembe hem ertesi Cuma sevilmezmi perşembe ♥
yanına bol yeşillik ekleYo karatay değil diyetin adı ne bulduysam o diyeti menüyü değiştirdim nohut pişiyor akşama
bak ona da başlamalıyım n eçok yaptım yaw harikaydı yaaBu arada 3 mile tamam spordan sorumlu arkadaşşşşş
sen yarına kadar su bile içmeyani o hal yarın tartı günümüz öl emi
aman Allah ımmm
arada olur sıkılmalarda sürekliyse sıkıntı tabePerşembeleri çok severim
çünkü kocişkomun halı saha maçı var cnkü eve 12 de geliyor cunkü ben cok huzurlu oluyorum perşembe günleri resmen naif kibar çok sevecen bir minnoş haline geliyorum hayır insan kocası cok ponçik olmasına rağmen sıkılır mı ben sıkılıyorum neden bilmiyorum hiç bir kocayı kabullenemiyorum bazen terchlerimi sorguluyorum tövbeeee
yuppii anlaştık hadi yaa vall adua ederim bir de az önce suhanın paylaştığı elin göbüşleri yerine benim göbüşüme bakarsınızAkşam atıcam sana özeldennnnnn
Ben hep proydum proyum ben proooo yemek yarışmaları sağolsunnNasıl pro üye oldun bende olmak istiyorum benim gibi biri pro olmalı hahahahahaha
sendemi brütüsSizdemi yapıyosunuz bunu
he yaasen yarına kadar su bile içme
bi ara nasıl güzel vermiştinsüper yaa :))
alkışlıyorum seni suhan bildin.. işte benim en büyük sıkıntım ortam yok arkadaşlar
ay evet 4 kilo gittiydibi ara nasıl güzel vermiştin
bende bir içli köfte yapayım da pro olayım bariiiiBen hep proydum proyum ben proooo yemek yarışmaları sağolsunn
tamamdır iki kişi için perşembde sıkıntı yok harikoda farketmez dediPerşembe bizimde maç günü bide mucize doktor günü izlediğim iki diziden ikiside perşembe hem ertesi Cuma sevilmezmi perşembe ♥
sahi yok mu daha yarışmalar biz de olalım pro yawbende bir içli köfte yapayım da pro olayım bariiii
puanlı sisteme geçtik.ilk sayfada puanlar var.hesaplayıp tartı günü ekliyorsun toplam puanı canımBu arada 3 mile tamam spordan sorumlu arkadaşşşşş
bukadar kısa olacağını tahmin etmemiştimyani o hal yarın tartı günümüz öl emi
aman Allah ımmm
babam bazen diyor nasıl gidiyor canımın içi mutlu musun var mı sorun ( bunu sormasındaki sebep 2. evliliğim olmasından ) diyorum baba mutluyum daa ne bileyim yaaaa aman kızım allah aşkına 3. yü düşünme millet diyecek bu kızda sorun var belli olduarada olur sıkılmalarda sürekliyse sıkıntı tabe
odem filan yapmasın diyosunsen yarına kadar su bile içme