Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet ama her sabahzaten sabah aç tartılmamız gerekmiyormu
kesinlikle aç karnına sabah ilk çişimizi yaptıktan sonra
ha evet bana diyetisyen demişti iki hafta boyunca hiç tartılmıcaksın diye dururmuyum ben tabi yanlış ama bende çok tartılıyorum.tok karnına aç karnına uyanıca vssaklım estikçeevet ama her sabah
Hergün tartılmak yokkkha evet bana diyetisyen demişti iki hafta boyunca hiç tartılmıcaksın diye dururmuyum ben tabi yanlış ama bende çok tartılıyorum.tok karnına aç karnına uyanıca vssaklım estikçe
sana listemi vereyim mi benBEN DE ÖLE OLSAM KEŞKE TARTI GÖZÜMÜN ÖNÜNDE BANYODA HER GİRDİĞİMDE SADECE BAKIŞIYORUZ O BENDEN BEN ONDAN KAÇIŞIYORMUŞUZ GİBİ RESMEN YAA :)
bide bunun 'dur bi daha tuvalete gidip iki zıplayıp bidaha tartılayım 'versiyonu varHergün tartılmak yokkk
tartı hafta da 1 gün olur yahu her gün insan kilosuna bakar mı şizofren miyiz biz
hariko diyete gömülünce tam gömülüyor yediği zamnada tam yiyor arası yok .sana listemi vereyim mi ben
ama yapar mısın yapabilir misin bilmem
Yo karatay değil diyetin adı ne bulduysam o diyeti menüyü değiştirdim nohut pişiyor akşamakarataysa neden olmasın
Perşembeleri çok severimperşembe olarak değiştiriryorum tartıyı kabul edenler etmeyenler kabul edilmiştir buda olmazsa çarşambayı deneriz
Sizdemi yapıyosunuz bunubide bunun 'dur bi daha tuvalete gidip iki zıplayıp bidaha tartılayım 'versiyonu var
süper yaa :))hariko diyete gömülünce tam gömülüyor yediği zamnada tam yiyor arası yok .
bir ara su diyeti yapmıştı yemek yediremedik kaç gün boyunca
Perşembe bizimde maç günü bide mucize doktor günü izlediğim iki diziden ikiside perşembe hem ertesi Cuma sevilmezmi perşembePerşembeleri çok severim
çünkü kocişkomun halı saha maçı var cnkü eve 12 de geliyor cunkü ben cok huzurlu oluyorum perşembe günleri resmen naif kibar çok sevecen bir minnoş haline geliyorum hayır insan kocası cok ponçik olmasına rağmen sıkılır mı ben sıkılıyorum neden bilmiyorum hiç bir kocayı kabullenemiyorum bazen terchlerimi sorguluyorum tövbeeee
evet diyor harikamoooosana listemi vereyim mi ben
ama yapar mısın yapabilir misin bilmem
Akşam atıcam sana özeldennnnnnevet diyor harikamoooo
Benim ki tamamen kocanın yok oluşuPerşembe bizimde maç günü bide mucize doktor günü izlediğim iki diziden ikiside perşembe hem ertesi Cuma sevilmezmi perşembe ♥