- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.050
Bak o orda da kilo veremeyecek demedi demeyok olmasın bence. bizimle motive olamayanların günü çarşamba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak o orda da kilo veremeyecek demedi demeyok olmasın bence. bizimle motive olamayanların günü çarşamba
abowwww gençmiş.yapar tabi.dipçik gibibenim kaygana 48 yaşında acaba yapabilir mi valla düşündüm suan
o kimBak o orda da kilo veremeyecek demedi deme
Benim diyetisyen askere gitttiperşembe olsunmu kızlar ? patli senin diyetisyen günü cumamuydı.her hafta gidiyormusun
he kızzz genç kocişkomu 17 yasında doğurmuşabowwww gençmiş.yapar tabi.dipçik gibi
Benim diyetisyen askere gittti
yani mehmetçik değil mehmet bey gelecek yakın zaman da devam edicez
adı lazımmmm değilllll baş harfiiiiii
erken evlenmişse demekhe kızzz genç kocişkomu 17 yasında doğurmuş
adı lazımmmm değilllll baş harfiiiiii
çok haklısın canım çokkkyok olmasın bence. bizimle motive olamayanların günü çarşamba
bana uyar çok yanlış ama ben sabah tartılıyorum ona göre denge buluyorum fark etmez nasıl derseniz yani.
yoksa burda motive olamıyor musunTARTI GÜNÜ BANA FARK YAPMAZ AMA GERÇEKTEN SIKICA BİR DİETE GİRMEK İSTİYORUM VALLA ARTIK.. AZ UZ DİYORUMAMA HEP YİYORUM HEP YİYORUM..
ÖRN EKMEK VE TATLIYA EN AZ 3 AY VEDA ETMEK İSTİYORUM ALLAH IM YAA... BİRİ BENİ KAMÇILASIN ARTIK :///
hadi savaş başlasın ozamanTARTI GÜNÜ BANA FARK YAPMAZ AMA GERÇEKTEN SIKICA BİR DİETE GİRMEK İSTİYORUM VALLA ARTIK.. AZ UZ DİYORUMAMA HEP YİYORUM HEP YİYORUM..
ÖRN EKMEK VE TATLIYA EN AZ 3 AY VEDA ETMEK İSTİYORUM ALLAH IM YAA... BİRİ BENİ KAMÇILASIN ARTIK :///
zaten sabah aç tartılmamız gerekmiyormubana uyar çok yanlış ama ben sabah tartılıyorum ona göre denge buluyorum fark etmez nasıl derseniz yani.
napakkk da kamçılayak ayağına eline ağzına pranglar mı vurakk acı biber mi sürekk napakkkTARTI GÜNÜ BANA FARK YAPMAZ AMA GERÇEKTEN SIKICA BİR DİETE GİRMEK İSTİYORUM VALLA ARTIK.. AZ UZ DİYORUMAMA HEP YİYORUM HEP YİYORUM..
kesinlikle aç karnına sabah ilk çişimizi yaptıktan sonrazaten sabah aç tartılmamız gerekmiyormu