- 8 Temmuz 2011
- 33.185
- 39.295
Ben zaten en basından beri hiç beğenmemiştim üzülme diye söylemedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben zaten en basından beri hiç beğenmemiştim üzülme diye söylemedim
Salı günü tartı mı olur yahu
farklı olmak amaç ya bide hafta sonundan çıkınca pazartesi kurtarıcı olsun dedik ortak kararla aslına bakarsanSalı günü tartı mı olur yahu
ya pazartesi ya cuma
şey gibi oldu bu bir video var izledin mi
+evlenecem
+düğünüm var
-ne zaman
+pazartesi
+ yoh cumaa
Bence salı bize uğursz geldi sayın suhancımm canım tatlışkomm baksana bende +700 olmuşumfarklı olmak amaç ya bide hafta sonundan çıkınca pazartesi kurtarıcı olsun dedik ortak kararla aslına bakarsan
bizde de hep şey oldu.ben diyet yaptıkça kayınvalidem kıskandı sürekli eşime baskı yaptı az ye ekmek yeme gece tatlı yeme bla bla blaaa ödü kopuyor zayıflarımda oğlu şişko kalırhahahahahaha herrr zamannnnnnnn
ben yemiyorsam o da yemesin canım çekmiyor ama maksat gıcıklık olsun
bencedeBence salı bize uğursz geldi sayın suhancımm canım tatlışkomm baksana bende +700 olmuşum
bir sor pişman mıyımmmmm?
evet pişmanım
daha iyiii kaldırırrrbizde de hep şey oldu.ben diyet yaptıkça kayınvalidem kıskandı sürekli eşime baskı yaptı az ye ekmek yeme gece tatlı yeme bla bla blaaa ödü kopuyor zayıflarımda oğlu şişko kalır
bi ara benimle leslie yapmaya başlamıştı kayınvalide kişisidaha iyiii kaldırırrr
çıtır gelinim var der mahalledeki yaşlı teyzelere daha iyiiii
Ay bir an kayınvalidemin benimle pilates yaptığını düşündümdebi ara benimle leslie yapmaya başlamıştı kayınvalide kişisi
amannnbizde de hep şey oldu.ben diyet yaptıkça kayınvalidem kıskandı sürekli eşime baskı yaptı az ye ekmek yeme gece tatlı yeme bla bla blaaa ödü kopuyor zayıflarımda oğlu şişko kalır
çarşamba nasıl?cumada mutabıkmıyızzz
şuan için düşünmemek daha mantıklı.sil o kafandaki hayal bulutcuğunuAy bir an kayınvalidemin benimle pilates yaptığını düşündümde
ay yok yok düşünemedim
yok olmasın bence. bizimle motive olamayanların günü çarşambaçarşamba nasıl?
benim kaygana 48 yaşında acaba yapabilir mi valla düşündüm suanşuan için düşünmemek daha mantıklı.sil o kafandaki hayal bulutcuğunu